30/5/11

Ο Λόγος των Άστρων (από 30/05 έως 05/06/2011)


Ο Λόγος των Άστρων
Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου
Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας



Από 30/05 έως 05/06/2011




Κριός
Η εβδομάδα αυτή σας ενεργοποιεί με τρόπο διαφορετικό. Η έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονα των μεταβλητών ζωδίων, σας δίνει την ευκαιρία να γίνεται επιμελείς και παράλληλα ανοικτοί σε ιδέες και γνώση. Από άποψη επαφής με το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον, προσπαθείτε με τρόπο επικοινωνιακό να ενταχθείτε σε νέες ενασχολήσεις και δράσεις. Οι ιδέες σας γίνονται πόλος έλξης και η διάθεσή σας για επαφή γίνεται εμφανής.
Συμβουλή: Μεταβιβάστε τις σκέψεις σας!



Ταύρος
Η ηλιακή έκλειψη από το ζώδιο των Διδύμων σας επηρεάζει με έντονο τρόπο. Κυρίως εάν έχετε ωροσκόπο στους Διδύμους. Η αίσθηση της επιρροής θα είναι ιδιαίτερα εμφανής. Οι περισσότεροι πλανήτες του ζωδιακού βρίσκονται σε εσάς και σας γεμίζουν δύναμη, ζωτικότητα, αλλά σας οδηγούν και σε κατευθύνσεις που μέχρι τώρα είχατε αφήσει στην άκρη. Τα οικονομικά θέματα πρωταγωνιστούν! Ο Δίας επισκέπτεται τη ζωδιακή σας περιοχή και θα παραμείνει έναν ολόκληρο χρόνο.
Συμβουλή: Μην ανησυχείτε!



Δίδυμοι
Την Πέμπτη η μερική ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας, εμφανίζεται στην 11,02 μοίρα. Οι εκπρόσωποι των τελευταίων ημερών του 1ου  δεκαημέρου και της αρχής του 2ου δέχονται περισσότερο την επιρροή. Ένα 2ο φαινόμενο που σας αφορά άμεσα, είναι ότι ο κυβερνήτης σας Ερμής σας επισκέπτεται για να σας ενδυναμώσει και να σας γεμίσει από όνειρα, επικοινωνία και δράση. Προσέξτε τις κινήσεις σας και διαφυλάξτε το νευρικό σας σύστημα με υπομονή.
Συμβουλή: Αφουγκραστείτε τον εαυτό σας!



Καρκίνος
Η αλήθεια είναι ότι προσπαθείτε να είστε παραγωγικοί και τα καταφέρνετε αρκετά καλά. Η απόφασή σας να δραστηριοποιηθείτε με περισσότερους τρόπους, σας κάνει να νιώθετε δημιουργικοί και σίγουροι για τις προσωπικές σας αξίες και δράσεις. Μην ξεχνάτε ότι η εμπειρία σας έχει δείξει, ότι η διαφύλαξη των πεπραγμένων σας είναι απαραίτητη προϋπόθεση ώστε να ολοκληρώσετε το έργο που σας αναλογεί. Κινηθείτε με τρόπο σχεδόν μυστικό και ρυθμίστε ανάλογα.
Συμβουλή: Ρυθμίστε τις λεπτομέρειες!



Λέων
Η εβδομάδα αυτή εμπεριέχει αλλαγές. Σχετίζονται με τον τρόπο που ρυθμίζετε τις σχέσεις σας και τις προσωπικές σας επαφές. Οι κοινωνικές σας υποχρεώσεις που σχετίζονται με φίλους θα αυξηθούν αλλά εσείς δεν θα είναι σίγουρο ότι θα ανταποκριθείτε με άμεσο τρόπο. Καλό είναι να δώσετε χώρο σε ότι αγαπάτε και να ανταποκριθείτε με άνεση και θαλπωρή. Ανοίξτε εκεί που πρέπει! Δώστε έμφαση, μόνο σε ότι πηγάζει από αληθινή ανάγκη και σας ευχαριστεί. Μην υποκύψετε σε συναισθήματα που εκβιάζουν με τρόπο υπόγειο!
Συμβουλή: Να είστε αληθινοί!



Παρθένος
Η έκλειψη της Πέμπτης σας επηρεάζει άμεσα. Εάν είστε γεννημένοι στις τελευταίες μοίρες του 1ου δεκαημέρου ή  στις αρχές του 2ου τότε σίγουρο είναι ότι θα νιώσετε τις δονήσεις της. Οι κοινωνική σας εικόνα έχει δυνατή έκφραση και  θα συνεχιστεί με παραγωγικό και εμφανή τρόπο. Οι ιδεολογία και η σκέψη σας θα εμφανιστεί στο προσκήνιο με τρόπο παραγωγικό. Καλό θα ήταν να προσέξετε τα λόγια και τις δηλώσεις σας και να χρησιμοποιήσετε με διάκριση τις λεπτομέρειες της κάθε επαφής.
Συμβουλή: Να είστε προσεκτικοί!



Ζυγός
Ημέρες λίγο έντονες μιας και βρισκόμαστε υπό την επιρροή εκλείψεων. Σε εξωτερικό επίπεδο δεν σας επηρεάζουν άμεσα, αλλά σε εσωτερικό συμβαίνει το αντίθετο ακριβώς. Νιώθετε την ανάγκη να τακτοποιήσετε τα συναισθήματά σας και φροντίζετε να βρείτε το κατάλληλο έδαφος για αυτά. Καλό και χρήσιμο θα ήταν να μην εμπιστευτείτε ανθρώπους που δεν σας έχουν αποδείξει πως στηρίζουν τις βαθύτερες σας ανάγκες. Υπάρχει ο κίνδυνος να σας δείξουν ένα πρόσωπο διαφορετικό.
Συμβουλή: Επιλέξτε με προσοχή!



Σκορπιός
Η υπερφορτωμένη περιοχή του Ταύρου σας δημιουργεί την ανάγκη να κινηθείτε με τρόπο επενδυτικό. Η αλήθεια είναι ότι υπό την επιρροή των εκλείψεων καλό θα ήταν να μην κινηθείτε στην κατεύθυνση αυτή. Ίσως να μην μπορείτε να σταματήσετε να σκέφτεστε το τι θα μπορούσατε να κάνετε. Αυτό όμως δεν σας ενοχλεί. Σχεδιάστε με στρατηγικό τρόπο τις επόμενες κινήσεις σας και προγραμματίστε να τις υλοποιήσετε αφού περάσουν οι εκλείψεις.
Συμβουλή: Πρωτοτυπήστε!  



Τοξότης
Η έκλειψη της Πέμπτης σας επηρεάζει με έντονο τρόπο. Εάν είστε γεννημένοι στις τελευταίες μοίρες του 1ου δεκαημέρου ή  στις αρχές του 2ου  τότε η ένταση θα είναι περισσότερο εμφανής. Θα μπορούσαμε να την παρομοιάσουμε με ένα είδος ανυπομονησίας που σας έχει κατακυριεύσει και αυτό θα μπορούσε να σας προσανατολίσει σε διαφωνίες και διαπληκτισμούς.  Καλύτερα κάντε καμιά βόλτα να σκεφτείτε και αφήστε τις συνεννοήσεις για αργότερα.
Συμβουλή: Μην μπλέκετε τα πράγματα!



Αιγόκερως
Η έκλειψη που γίνεται την Πέμπτη διαμορφώνει ένα πεδίο αποπροσανατολιστικό. Φροντίστε να διοχετεύσετε την ενέργειά σας με παραγωγικό τρόπο και αποφύγετε τις εντάσεις και τις προστριβές. Ο εργασιακός σας χώρος θα αποδειχθεί ιδιαιτέρως απαιτητικός και για αυτόν ακριβώς το λόγο θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι με προσοχή. Μη βγάζετε γρήγορα συμπεράσματα και μη γίνεστε αγχώδεις και απαιτητικοί. Διορθώστε τα κακώς κείμενα με σύνεση.
Συμβουλή: Μην πιστεύετε όσα ακούτε!



Υδροχόος
Οι ιδέες σας όπως πάντα τρέχουν και είναι πάρα πολλές! Αφεθείτε για λίγο στον κοινωνικό παλμό και αφουγκραστείτε με προσοχή τις νέες θέσεις που προκύπτουν από τη μαζική αίσθηση. Όπως πάντα έτσι και τώρα, έχετε γνώμη την οποία θέλετε να μοιραστείτε και να δηλώσετε. Η εφευρετικότητά σας είναι αστείρευτη και ανατρεπτική. Πάρτε ενεργό ρόλο στα πράγματα και εμπιστευτείτε τη διορατική σας ματιά.
Συμβουλή: Δείτε!



Ιχθύες 
Η έκλειψη της Πέμπτη  σας επηρεάζει αρκετά. Κυρίως εάν είστε γεννημένοι στις τελευταίες μοίρες του 1ου δεκαημέρου ή  στις αρχές του 2ου   Φροντίστε να μην βιάζεστε και προσπαθήστε να λύσετε τα προβλήματα που είχατε παραμελήσει. Προβλήματα που αφορούν την καθημερινότητά σας, το σπίτι σας και την καρριέρα σας. Μπορεί να σας φαίνονται πολλά, αλλά τώρα μοιάζει να μπορείτε να ασχοληθείτε με αυτά.

Συμβουλή: Συγκεντρωθείτε!




Εβδομαδιαίο δελτίο Σελήνης Κ/Π (κενής πορείας)
Από 30/05 έως 05/06/2011


Δευτέρα: δεν έχουμε Κ/Π
Τρίτη: από 18.37 έως αύριο
Τετάρτη: χθες - 02.56
Πέμπτη: δεν έχουμε Κ/Π
Παρασκευή: από 11.08 έως 11.36
Σαββάτο: δεν έχουμε Κ/Π
Κυριακή: από 08.33 έως 18.03

**Κενής πορείας (Κ/Π) εννοούμε όταν: πριν αλλάξει ζώδιο η Σελήνη, σταματά να κάνει όψεις με κάποιον από τους Πλανήτες.
Τότε, είναι χρήσιμο έως απαραίτητο να  αποφεύγουμε:  Υπογραφές, συμφωνίες, σημαντικά ραντεβού, εγκαίνια, αγορά σπιτιού, άνοιγμα επαγγελματικής στέγης, επισημοποίηση σχέσεων, αγορά αυτοκινήτου, κρίσιμες αποφάσεις και οτιδήποτε θέλουμε να έχει διαχρονικό αποτέλεσμα. 
(Η σύνθεση του χάρτη, θα μας δώσει τα τελικά αποτελέσματα)











 Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου 
Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας
dina_vlahopoulou@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου