17/5/11

Πανσέληνος Μαίου 2011

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΜΑΙΟΥ 2011
ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ?

Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου
Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας


Μια πολύ έντονη Πανσέληνος ολοκληρώθηκε σήμερα Τρίτη 17 Μαΐου στις  2.10 το μεσημέρι στην 26,13 Σκορπιού – Ταύρου (αντίθεση ήλιου – σελήνης = πανσέληνος)
Οι όψεις δεν ήταν και πάρα πολύ σπουδαίες από άποψη εξέτασης, αλλά αντιθέτως οι τελευταίες μοίρες του Ταύρου έντονα φορτισμένες. Το υπόβαθρο είναι Κρόνιο και σε συνδυασμό με την δύσκολη επιρροή του πολυσυζητημένου απλανή  Αλγκόλ (στην 26 του Ταύρου). Το βασικό θέμα της έκλειψης βασίζεται στον άξονα της οικονομίας. Η αλήθεια είναι ότι η κατάσταση είναι σχεδόν παγωμένη και δεν ξέρουμε τι θα ακολουθήσει. 

Όπως και να έχει, οι τρείς προσωπικοί πλανήτες Αφροδίτη, Άρης, Ερμής, πέρασαν και αυτοί με τη σειρά τους στον Ταύρο έχοντας όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα. (Πλανήτη υπεύθυνο για τις επενδύσεις). Μια ρομαντική διάθεση αλλά παράλληλα και ρυθμιστική μπορεί να αναδυθεί, μιας και ο Χείρωνας Ποσειδώνας από τους Ιχθύς, βρίσκεται σε όψη εξαγώνου με την Αφροδίτη και τον Ερμή στον Ταύρο. Αυτό σε γενικές γραμμές μοιάζει αρκετά συμπαθητικό γιατί λαμβάνει χώρα μέσα στον 1ο οίκο της Ελλάδας. (ίσως μια προσπάθεια ρύθμισης για καλό)

Το θέμα όμως είναι, ότι αμέσως μετά θα ακολουθήσουν 3 εκλείψεις. (2 Ηλιακές και μία Σεληνιακή Οι εκλείψεις θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 1ης Ιουνίου και 1ης Ιουλίου). Και οι 2 από αυτές θα επηρεάσουν τον 2ο – 8ο της Ελλάδας (τα οικονομικά της δηλ.) αλλά και τη Σελήνη της στους Διδύμους. Η δε 3η τον τομέα της επικοινωνίας και την εξωτερική πολιτική. Οι αξίες θα δοκιμαστούν και καλούμαστε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις.  Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι να μάθουμε τη συνέχεια. Οι πρώτες δύο εκλείψεις πρόκειται να γίνουν στον άξονα Διδύμων – Τοξότη και η 3η στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω. 

Γινόμαστε επίκεντρο με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο. Είναι προφανές ότι εκτός από τις αποφάσεις που θα ληφθούν, υπάρχει και η περίπτωση να αντιμετωπίσουμε ζητήματα που αφορούν κυρίως τους ξένους. Είτε τους εγχώριους είτε εκείνους που θα έρθουν από το εξωτερικό.  Ας ελπίσουμε ότι η ευρηματική μας ευφυΐα θα μας απεγκλωβίσει από δύσκολες και σύνθετες καταστάσεις. Ανακατατάξεις και πιθανές λύσεις μπορεί να προκύψουν, όπως για παράδειγμα η ένωση των δυνάμεων. Τώρα … ποιών δυνάμεων … θα δούμε … Στην 3η έκλειψη έχουμε και την εμπλοκή του Πλούτωνα με τον Ουρανό. Ας ελπίσουμε ότι όλα θα γίνουν για καλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου