31/5/11

Συνεπείς στο ραντεβού οι «Αγανακτισμένοι»

Συνεπείς στο ραντεβού οι «Αγανακτισμένοι»


Συνεπείς στο καθημερινό τους ραντεβού στην πλατεία Συντάγματος, ήταν και σήμερα το απόγευμα τα μέλη του κινήματος "Αγανακτισμένοι". Ενώθηκαν με αυτούς που είχαν πάει στα Προπύλαια στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Μίκης Θεοδωράκης και πανεπιστημιακοί.


Συνεπείς στο καθημερινό τους ραντεβού στην πλατεία Συντάγματος, ήταν και σήμερα το απόγευμα τα μέλη του κινήματος «Αγανακτισμένοι». Ενώθηκαν με αυτούς που είχαν πάει στα Προπύλαια, στην εκδήλωση που ε

Συνεπείς στο καθημερινό τους ραντεβού στην πλατεία Συντάγματος, ήταν και σήμερα το απόγευμα τα μέλη του κινήματος «Αγανακτισμένοι». Ενώθηκαν με αυτούς που είχαν πάει στα Προπύλαια, στην εκδήλωση που είχε διοργανώσει ο Μίκης Θεοδωράκης και πανεπιστημιακοί.
Συνεπείς στο καθημερινό τους ραντεβού στην πλατεία Συντάγματος, ήταν και σήμερα το απόγευμα τα μέλη του κινήματος "Αγανακτισμένοι".

Το βράδυ ο κύριος όγκος των συγκεντρωμένων πήγε στα Προπύλαια και ενώθηκε με αυτούς που είχαν πάει στα Προπύλαια στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης και πανεπιστημιακοί.

Ανθρωποι διάφορων ηλικιών πήγαν για μία ακόμη φορά στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να εκφράσουν, όπως είπαν, την αντίθεσή τους στα όσα γίνονται στην οικονομία και τα οποία έχουν οδηγήσει πολύ κόσμο στην ανεργία.

Είναι η 7η ημέρα που διοργανώνεται, μέσω του διαδικτύου, αυτού του είδους η διαμαρτυρία και όπως είπαν οι συμμετέχοντες, θα συνεχίσουν να παίρνουν μέρος "όσο αντέχουν".
"Αποφασίσαμε να ενώσουν τη φωνή τους με τη φωνή της κοινωνίας ενάντια στα μέτρα που λαμβάνονται ερήμην μας", είπαν άτομα που συμμετείχαν στη συγκέντρωση.

Στις ομάδες σίτισης, καθαριότητας, νομικής υποστήριξης και ιατρικής περίθαλψης αυτών που μένουν σε σκηνές στο Σύνταγμα, προστέθηκαν και οι ομάδες περιφρούρησης.
Στα πανό οι "Αγανακτισμένοι" αναφέρεουν "Δεν θα φύγουμε μέχρι να φύγουν αυτοί που μας οδήγησαν εδώ".




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου