16/5/11

Ο Λόγος των Άστρων - Από 16/05 έως 22/05/2011

Ο Λόγος των Άστρων
Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου
Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας



Από 16/05 έως 22/05/2011


Κριός
Μετά τον Άρη σειρά έχει η Αφροδίτη και ο Ερμής, που μεταφέρονται στο γειτονικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου. Η ένταση που σας είχε ταλαιπωρήσει τους τελευταίους δύο μήνες μειώνεται αισθητά και σας δίνεται η ευκαιρία να δείτε με μεγαλύτερη διαύγεια. Στα τέλη της εβδομάδας η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων, σας κάνει περισσότερο συνειδητούς. Παρόλα αυτά οι οικονομικές σας δοσοληψίες θα είναι θέμα κυρίαρχο. Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού, σας εστιάζει την προσοχή σε θέματα οικονομικής φύσεως. Μην ξεχνάτε ότι βρισκόμαστε στο κατώφλι των καλοκαιρινών εκλείψεων. 
Συμβουλή: Να είστε ρεαλιστές!


Ταύρος
Λίγο φορτισμένη προβλέπεται η εβδομάδα αυτή. Ο άξονας των σχέσεων – συνεργασιών θα είναι έντονα ενεργοποιημένος και τα ένστικτα θα παίξουν κυριαρχικό ρόλο. Οι εκπρόσωποι του 1ου δεκαημέρου καλό θα ήταν να αποφύγουν εντάσεις και διαπληκτισμούς, μιας και οι προσωπικοί πλανήτες Ερμής, Αφροδίτη, Άρης, έχουν όψη με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Προσπαθήστε να μην είστε πολύ απαιτητικοί και να αφήνετε ανάσες ελευθερίας. Η Πανσέληνος μπορεί να σας δημιουργήσει λανθασμένες εκτιμήσεις. Προσέξτε εάν είστε του 3ου δεκαημέρου τις λεπτομέρειες και τις ανακρίβειες.
Συμβουλή: Προσέξτε τις αντιδράσεις σας!



Δίδυμοι
Προετοιμαστείτε κατάλληλα, μιας και στο τέλος της εβδομάδας ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιό σας. Αρχικώς οι εκπρόσωποι του 1ου δεκαημέρου θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις απαραίτητες αλλαγές και να μετακινηθούν με διαύγεια και όραμα σε δράσεις και νέα σχέδια. Προγραμματίστε τις μετακινήσεις σας μιας και σύντομα αναμένεται να γίνεται εξαιρετικά κινητικοί. Κρατήστε τα χρήσιμα για εσάς κριτήρια και επιλέξτε ορθούς και έξυπνους επικοινωνιακούς τρόπους. Η Πανσέληνος σας προετοιμάζει κατάλληλα να επιλέξετε με το τρόπο σωστό.
Συμβουλή: Να σκέφτεστε σα να είστε δύο!



Καρκίνος

Η Δημιουργική σας διάθεση ενεργοποιείται με άμεσο και έντονο τρόπο από την Πανσέληνο της Τρίτης στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού. Θέματα που αφορούν τον τρόπο που εκφράζεστε ερωτικά αλλά και οτιδήποτε αφορά τη δημιουργικότητά σας είναι σε πρώτο πλάνο. Όσον αφορά τους εκπροσώπους του 1ου δεκαημέρου σας βρίσκει γεμάτους ενέργεια. Ο Άρης με τον Πλούτωνα  συνεργούν επιπρόσθετα με την Αφροδίτη και τον Ερμή. Ενεργητικότητα – επικοινωνία και ρύθμιση είναι οι λέξεις κλειδιά που σας αντιστοιχούν.
Συμβουλή: Δείτε μπροστά!



Λέων
Η Πανσέληνος του Μαΐου μπορεί να σας προκαλέσει εντάσεις. Το πιο πιθανό είναι οι εντάσεις να προέρχονται από περιβάλλον οικείο. Καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί και να μην εμπλακείτε σε καυγάδες και διαφωνίες.  Κυρίως δε, εάν πρόκειται για θέματα που αφορούν ευρύτερες οικογενειακές θέσεις και απόψεις. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα μπορέσετε να βρείτε το δίκιο σας και θα αναγκαστείτε να φτάσετε σε ακραίες λύσεις. Ίσως καλό θα ήταν, να βρείτε κάτι πιο δημιουργικό και να ασχοληθείτε με κάτι που σας εκφράζει.
Συμβουλή: Να είστε σε ετοιμότητα!



Παρθένος
Οι εκπρόσωποι του 1ου δεκαημέρου γίνονται περισσότερο επικοινωνιακοί. Ενώ του 3ου απρόσεκτοι και ρομαντικοί. Η Πανσέληνος του Μαΐου, σας επηρεάζει στον τομέα της επικοινωνίας και της μετάδοσης πληροφοριών. Θα ήταν καλό να προσέξετε τα λόγια σας και να μην είστε επίμονοι. Υπάρχει ο κίνδυνος να γίνετε αμετακίνητοι και να χάσετε την ευλυγισία της σκέψης σας. Καλό θα ήταν να βρείτε τρόπους αποφόρτισης. Βρείτε πολύπλευρους στόχους και μην μένετε στάσιμοι σε μία ιδέα που ενδεχομένως σας φαντάζει ιδανική.
Συμβουλή: Αφεθείτε στη ροή!



Ζυγός
Η Πανσέληνος στον Άξονα Ταύρου – Σκορπιού, σας επηρεάζει σε αρκετό βαθμό. Μα κυρίως εάν είστε του τρίτου δεκαημέρου. Θα ήταν καλό να αποφύγετε οικονομικές συμφωνίες γιατί το πιο πιθανό είναι να εμπεριέχουν αφανείς παγίδες. Επίσης μην πιστέψετε τα πολύ μεγάλα λόγια και κυρίως εάν εντάσσονται στο συναισθηματικό πεδίο. Η συναισθηματική ταύτιση εγκυμονεί κινδύνους, αλλά και τα μεγαλεπήβολα σχέδια αποπνέουν ροζ εξιδανικευμένες δονήσεις. Έχοντας στο νου ότι πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοικτά, όλα θα πάνε καλά.
Συμβουλή: Χρησιμοποιήστε τη ζυγαριά ακριβείας!


Σκορπιός
Ιδιαιτέρως φορτισμένη η εβδομάδα που έρχεται και κυρίως εάν είστε του 1ου και του 3ου δεκαημέρου. Υπάρχει ο κίνδυνος να δημιουργήσετε πλασματικά σενάρια και να δημιουργήσετε κόσμους που θα σας αποπροσανατολίσουν με έντεχνο τρόπο. Προσέξτε τη συναισθηματική σας νοημοσύνη και ελέγξτε καλά πριν να πάρετε αποφάσεις. Μην αφήσετε τα συναισθήματα να πάρουν το πάνω χέρι και χαλιναγωγήστε την επιβλητική σας διάθεση. Βρείτε τρόπους αποφόρτισης που να σχετίζονται με δημιουργικό έργο.
Συμβουλή: Κάντε δουλειές!



Τοξότης
Επανεκτίμηση αναγκών και αναθεώρηση προτεραιοτήτων και αξιών αναμένεται να σας δημιουργήσει η Πανσέληνος του Μαΐου. Ίσως να βρείτε τον εαυτό σας περισσότερο μαζεμένο από άλλες φορές και να θελήσετε να αφουγκραστείτε τον εαυτό σας με εστίαση και προσοχή. Η Εσωτερική σας διάθεση έντονα επικρατεί και η διεύρυνση του συναισθηματικού σας κόσμου, μπορεί να σας προκαλέσει ιδιαίτερες ποιότητες έκφρασης. Ίσως να γίνεται πιο ρομαντικοί και παράλληλα σοβαροί. Δείτε τα πράγματα από άλλη σκοπιά.
Συμβουλή: Δείτε με σύνθετο τρόπο!


Αιγόκερως
Η σχολαστική σας ματιά βοηθάει να βγάζετε ασφαλή συμπεράσματα. Η εμπειρία σας είναι αποδεκτή και το περιβάλλον σας ανταμείβει. Σε γενικές γραμμές νιώθετε αρκετά δυνατοί και ανταγωνιστικοί. Σίγουρα γνωρίζετε τι πρέπει και τι όχι, αλλά όλα αυτά όλα σε κοινωνικό επίπεδο. Η Πανσέληνος του Μαΐου, ίσως να γίνει απαιτητική από άποψη ομάδων και φίλων. Ίσως θα ήταν χρήσιμο από εσάς να έρθετε πιο κοντά στις προσωπικές ανάγκες των κοντινών σας ανθρώπων και να ακούσετε με προσοχή τι έχουν να σας πουν. 
Συμβουλή: Τολμήστε!



Υδροχόος
Λίγο πιεστική αναμένεται να είναι η Πανσέληνος της Τρίτης. Εντάσεις που θα μπορούσατε εντέχνως να αποφύγετε εστιάζονται στον τομέα της προσωπικής σας καριέρας. Δεν είστε διατεθειμένοι να διαθέσετε την ελευθερία σας για χάρη κανενός. Ίσως αυτή τη φορά σας πιέσει το περιβάλλον λίγο περισσότερο από άποψη έντασης και επιμονής. Προσπαθήστε να διαχειριστείτε την κατάσταση γνωρίζοντας ότι μπόρα είναι και θα περάσει.  Οραματιστείτε το μέλλον και χρησιμοποιήστε τη διορατική σας ματιά.
Συμβουλή: Βρείτε νέα ενδιαφέροντα!



Ιχθύες
Μάλλον θα πρέπει να είστε λίγο προσεκτικοί γιατί μοιάζετε να είστε αφηρημένοι αρκετά. Ίσως να είστε ανήσυχοι και μην  μπορείτε να βρείτε σε πιο σημείο ακριβώς νιώθετε περισσότερο ο εαυτός σας. Το πρόβλημα είναι ότι αλλάζετε συνέχεια ρόλους και δεν έχετε αποφασίσει προς τα πού θα σταθείτε. Μπορεί και να μην είναι στη φύση σας, γι αυτό ηρεμήστε. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο και στην ανάγκη κάντε και μια χαλάρωση για να νιώσετε την πολυπόθητη ισορροπία.
Συμβουλή: Χαλαρώστε!


 Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου 
Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας
dina_vlahopoulou@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου