9/5/11

Ο Λόγος των Άστρων (από 09/05 έως 15/05/2011)

Ο Λόγος των Άστρων

Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας


Από 09/05 έως 15/05/2011



Κριός



Εσείς αγαπητοί μου Κριοί, παραμένετε στο στίβο της διεκδίκησης. Εάν είστε και του τρίτου δεκαημέρου, ακόμη καλύτερα. Το φλέγον ζήτημα που επικρατεί είναι τα οικονομικά σας. Η αλήθεια είναι ότι οι συνθήκες είναι δύσκολες, αλλά θυμηθείτε ότι η ενέργεια σας βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα. Δράστε με δημιουργικό τρόπο και αναζητήστε τις διεξόδους που θα σας απεγκλωβίσουν.
Συμβουλή: Μην το βάζετε κάτω.


Ταύρος



Η τάση σας να κλείνεστε στον εαυτό σας, σίγουρα δεν είναι η καλύτερη εκδοχή. Προσπαθήστε να αναγνωρίσετε τα θέματα που σας ενοχλούν και αφουγκραστείτε  από πού πηγάζουν. Μερικές μόνο μέρες χρειάζονται και ο Άρης θα σας δώσει ενέργεια και δύναμη. Καταγράψτε ότι σας δυσκολεύει και σας καταπιέζει και βοηθήστε τον εαυτό σας με πρόγραμμα και σύνεση.
Συμβουλή: Κάντε λιγάκι υπομονή!


Δίδυμοι



Οι επαγγελματικοί σας στόχοι έχουν προς το παρόν ασαφή χαρακτήρα και καλό θα ήταν μην βιάζεστε. Αυτό ασφαλώς δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάθεστε με τα χέρια σταυρωμένα, αλλά ακριβώς το αντίθετο. Εστιαστείτε στα μελλοντικά σας σχέδια και διαγράψτε από την ατζέντα σας ότι σας αγχώνει και σας αφήσει παγερά αδιάφορους. Να βρίσκεστε σε κίνηση.
Συμβουλή: Βρείτε νέους τρόπους έκφρασης!


Καρκίνος

Το κοντινό σας περιβάλλον παραμένει να έχει διαφορετικές απόψεις, παρότι εσείς τελικά θα κάνετε το δικό σας. Το σίγουρο όμως είναι, ότι ψυχολογικά σας επηρεάζει, μιας και η βασική σας ανάγκη είναι να τα έχετε καλά με τους οικείους σας και τους φίλους σας. Ίσως αυτή τη φορά να έρθετε σε κόντρα μαζί τους και κυρίως εάν είστε εκπρόσωποι του 1ου και του 3ου δεκαημέρου.
Συμβουλή: Να είστε ειλικρινείς!


Λέων


Οι επαγγελματικοί και οι κοινωνικοί σας στόχοι, βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Είναι πιθανό να αλλάξετε τρόπο προσέγγισης και να ακολουθήσετε άλλη πορεία δράσης. Καλό θα ήταν να είστε ευέλικτοι, διότι υπάρχει ο κίνδυνος να το κάνετε αργότερα με τρόπο εξαναγκαστικό. Προσπαθήστε να βρείτε με κάποιο τρόπο τις μελλοντικές σας ανάγκες και προγραμματίστε κατάλληλα τα νέα σας σχέδια.
Συμβουλή: Να είστε προσεκτικοί!


Παρθένος



Φροντίστε να είστε επιεικείς και να μην πέφτετε με τα μούτρα στην κριτική. Η δύναμη και η ευστοχία του λόγου σας, μπορεί να μας θυμίσει ΄΄η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει΄΄. Προσέξτε λοιπόν και φροντίστε να είστε δίκαιοι στην περίπτωση που χρειαστεί να πείτε τη γνώμη σας. Το καλύτερο απ΄ όλα θα ήταν, να βρείτε τον τρόπο να χαλαρώσετε.
Συμβουλή: Δώστε χρόνο στον εαυτό σας!


Ζυγός


Αλλάζουν οι ανάγκες σας με τρόπο παρορμητικό και κυρίως εάν είστε του 3ου δεκαημέρου. Η βιασύνη και τα γρήγορα συμπεράσματα, σίγουρα δεν είναι αυτό που χρειάζεστε την περίοδο αυτή. Προσοχή λοιπόν και να είστε επιφυλακτικοί σε ότι ακούτε. Απρόοπτα μπορεί να συμβούν, στους εκπροσώπους του 1ου δεκαημέρου. Να είστε τουλάχιστον διπλωματικοί.
Συμβουλή: Να σκέφτεστε δύο φορές.


Σκορπιός



Στα μέσα της εβδομάδας, μπορεί να δείτε τον εαυτό σας να γίνεται απόλυτος και ίσος μη δίκαιος. Μην αφήσετε τα ένστικτά σας να πάρουν ακραίους δρόμους. Σκεφτείτε πραγματικά τι νιώθετε και θέλετε από τους άλλους και εκφράστε τα συναισθήματά σας με προσοχή. Η δύναμη του Άρη από τον Ταύρο, θα σας πυροδοτήσει τις κρυμμένες και απωθημένες σας ανάγκες.
Συμβουλή: Μη γίνεστε απότομοι! 



Τοξότης




Οι οικονομικές σας δυσκολίες, εξακολουθούν να σας πιέζουν αφόρητα. Θα πρέπει να δείξετε θάρρος και να βρείτε λύσεις από το περιβάλλον σας. Είναι σίγουρο ότι έχετε πολλούς τρόπους και δρόμους. Διαχειριστείτε με σοφία και έμπνευση τα προβλήματα και να είστε σίγουροι, ότι η λύση δεν βρίσκεται καθόλου μακριά. Εμπιστευτείτε την καλή σας τύχη και σκεφτείτε θετικά.
Συμβουλή: Να είστε αισιόδοξοι!


Αιγόκερως




Είστε σε φόρμα αυτή την περίοδο και απ΄ότι φαίνεται πολύ χρήσιμοι και στους άλλους γύρω σας. Η εμπειρία και η σημαντική σας θέση είναι τα σημεία κλειδιά της επιτυχίας σας. Ξεδιπλώστε τα σχέδιά σας και βάλτε σε εφαρμογή τις νέες σας αποφάσεις. Οι άνθρωποι που θα σας πλαισιώσουν, φροντίστε να είναι και οι κατάλληλοι.
Συμβουλή: Επιλέξτε σωστά!


Υδροχόος



Είναι λίγο πιεστικές οι καταστάσεις γύρω σας και αυτό έχει αρχίσει και σας σπάει λίγο τα νεύρα. Η αλήθεια είναι ότι δε σας αρέσει να σας λένε τι θα κάνετε. Φροντίστε να βρείτε τις λύσεις που χρειάζεστε και αν δείτε ότι δεν πρέπει να τις ανακοινώσετε, κάντε το. Σε κάθε άλλη περίπτωση να σκέφτεστε διπλά. Έχετε ανάγκη από νέες και φρέσκιες ιδέες.
Συμβουλή: Να είστε ο εαυτός σας!


Ιχθύες


Καλό θα ήταν να είστε λίγο πιο συγκρατημένοι όσον αφορά τις γνώμες σας. Ίσως μερικές φορές να λέτε περισσότερα απ΄ότι χρειάζεται και αυτό να γίνεται κάπως ενοχλητικό. Σίγουρα οι ιδέες σας είναι ατμοσφαιρικές, αλλά την ατμόσφαιρα την επιλέγει ο καθένας για τον εαυτό του καλύτερα. Εάν θα πρέπει να είστε εκδηλωτικοί, να το κάνετε με τακτ και ευαισθησία.
Συμβουλή: Αναλογιστείτε!










 Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου 
Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας
dina_vlahopoulou@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου