2/5/11

Ο Λόγος των Άστρων (από 02/05 έως 08/05/2011)

Ο Λόγος των Άστρων
Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου
Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας



Από 02/05 έως 08/05/2011

Kριός

Παρότι ο μήνας των γενεθλίων σας ολοκληρώθηκε, πολλοί από τους Πλανήτες παραμένουν στη δική σας ζωδιακή περιοχή. Αυτό πρακτικά μπορεί να σημαίνει, ότι η ενέργεια εξακολουθεί να υπάρχει και η όρεξη για κινητοποίηση καλά κρατεί. Η νέα σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, μπορεί να σας φέρει καλά νέα στο επίπεδο των οικονομικών σας συναλλαγών. Παρόλα αυτά, η διάθεσή σας γίνετε λιγάκι πιο εσωστρεφής και τα συναισθήματα σας  λιγότερο εκδηλωτικά.

Συμβουλή: Μην κάνετε περιττά έξοδα




Ταύρος
Ο  Ήλιος στον Ταύρο ήδη πέρασε στο δεύτερο δεκαήμερο και κινητοποιεί τους εκπροσώπους που έχουν την επιρροή του Ερμή. Φωτίζεται το νοητικό πεδίο και γίνονται ευκολότερες και πιο διαθέσιμες οι συνθήκες διαβίωσης. Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, προσφέρει την ικανότητα της νέας αρχής - ιδεών, που αναζητούν πράξη, γειωμένες ενέργειες και σταθερά βήματα προς την επιτυχία. Οι Πλανήτες που παραμένουν στον Κριό, σας κρατούν σε μια αναποφάσιστη θέση. 

Συμβουλή: Κάντε τη γνώση σας πράξη!



Δίδυμοι
Προς το παρόν τα πράγματα δείχνουν να είναι στάσιμα. Επαναπροσδιοριστείτε και επιλέξτε το χρόνο που θα σας προσφέρει να κάνετε το προσωπικό σας ΄΄ταμείο΄΄ Επιβραβεύστε τον εαυτό σας για αυτά που έχετε καταφέρει και δείτε μπροστά. Η τάση σας να σκέφτεστε παλιές καταστάσεις, μπορεί να αποδειχθεί παγίδα. Για αυτό λοιπόν, τα μάτια σας 14. Αφεθείτε με εμπιστοσύνη στις επικοινωνιακές σας ικανότητες και δουλέψτε με θάρρος και ελεγχόμενο χιούμορ.

Συμβουλή: Κοιτάξτε μπροστά!



Καρκίνος

Οι φίλοι και το κοινωνικό σας περιβάλλον, φαίνεται να έχουν λίγο διαφορετικές απόψεις. Το ότι εσείς έχετε δίκιο, το ξέρετε μόνο εσείς. Οι υπόλοιποι αναζητούν τη δική σας υποστήριξη και όχι μόνο σε συναισθηματικό επίπεδο, αλλά και σε πρακτικό. Καλό θα ήταν να βρείτε το σωστό δρόμο ή ακόμη καλύτερα τη χρυσή τομή. Συνδυάστε τα υπέρ και τα κατά και συγκρίνετε τα διαφορετικά μεγέθη που προκύπτουν. Η νέα Σελήνη σας κάνει κοινωνικούς. 

Συμβουλή: Επιλέξτε!



Λέων
Αλλαγές, νέες ιδέες, νέες τοποθετήσεις και σε γενικές γραμμές κινητοποίηση σε εσωτερικό και εξωτερικό επίπεδο. Θέλετε να αλλάξετε τα πάντα γύρω σας και να ενσωματωθείτε με το νέο πνεύμα που σας έχει ΄΄κατακυριεύσει΄΄. Έχετε μεγάλη ανάγκη, να μετακινήσετε τα λιμνάζοντα ύδατα και να χαράξετε νέες πορείες που θα σας προσφέρουν αξιοσημείωτους δρόμους έκφρασης. Οι αλλαγές στο σπίτι είναι πολύ πιθανές. 

Συμβουλή: Εκφράστε την καλλιτεχνική σας φύση!



Παρθένος
Το ότι είστε καλοί στις λεπτομέρειες το ξέρετε και το γνωρίζεται καλά. Βρείτε τους κατάλληλους συνεργάτες, ζητήστε τους τις ιδέες τους και βοηθήστε τους να τις κάνουν πράξη. Όπως ξέρετε, η λεπτομέρεια είναι αυτή που κάνει τη διαφορά. Πάρτε λοιπόν το γερό σας χαρτί και παίξτε στο στίβο της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας με σιγουριά. Αφήστε τις δεύτερες σκέψεις κατά μέρος και απολαύστε τα αποτελέσματα. 

Συμβουλή: Μην κρίνετε τα πάντα!



Ζυγός
Οι Ζυγοί των πρώτων ημερών του δευτέρου δεκαημέρου, παραμένουν να έχουν την επιρροή του Κρόνου. Η Αλήθεια είναι ότι η θέση αυτή δεν βοηθά και τόσο στο να εισέλθουν οι νέες ευκαιρίες που ονειρεύεστε. Μην πτοείστε όμως! Ο Κρόνος είναι ο μοναδικός Πλανήτης που βάζει τα σωστά θεμέλια. Τα αποτελέσματα του είναι διαχρονικά και αποπνέουν ασφάλεια και σιγουριά. Λίγη υπομονή χρειάζεται και όλα θα γίνουν. 

Συμβουλή: Ζυγίστε!




Σκορπιός
Νέα ξεκινήματα για εσάς αγαπητοί μου Σκορπιοί. Παρότι εξαιρετικά εσωστρεφείς, θα δείτε τη διάθεσή σας με αργά και σταθερά βήματα να αλλάζει προς άλλες κατευθύνσεις. Μπορεί να αλλάζουν τα δεδομένα αλλά εσείς να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε τον τρόπο να διεκδικήσετε αυτά που ονειρεύεστε. Με οδηγό την ισχυρή σας ενόραση, μπορείτε να προβλέψετε τα γεγονότα πριν ακόμη αυτά εκδηλωθούν. Είναι βλέπετε η ικανότητά σας τέτοια. Καλή επιτυχία! 

Συμβουλή: Να σέβεστε τις ανάγκες των άλλων!



Τοξότης
Η νέα Σελήνη σας φέρνει αντιμέτωπους με περιουσιακά και οικονομικά θέματα. Ανεκπλήρωτες ανάγκες αναζητούν εκδήλωση. Τα συναισθήματα που τυχόν είχαν απωθηθεί, αποκτούν φωνή και πιέζουν. Ανεκδήλωτες σκέψεις πετάγονται με ΄΄άτσαλο΄΄ ρυθμό και δημιουργούν (ενδεχομένως) δύσκολες συνθήκες. Η αλλαγή τρόπου σκέψης θα βοηθήσει στο να απεμπλακείτε με επιτυχία. Βάλτε τα πράγματα στη σωστή σειρά. 

Συμβουλή: Συνθέστε!




Αιγόκερως

H νέα Σελήνη  σας ΄΄φορτίζει΄΄ θετικά με την ενέργεια της σιγουριάς. Να νιώσετε περισσότερο οικεία με τους γύρω σας και θα απολαύσετε στιγμές συναισθηματικής πληρότητας. Αν και δεν συνηθίζετε να εξωτερικεύεστε και να εκτίθεστε συναισθηματικά, αυτή τη φορά θα το τολμήσετε και θα είστε ιδιαιτέρως εκφραστικοί και επικοινωνιακοί. Απολαύστε στιγμές εγρήγορσης και επιλέξτε τον κατάλληλο αποδέκτη.

Συμβουλή: Ανοίξτε!




Υδροχόος

Μην μπείτε καθόλου στη διαδικασία των εξηγήσεων. Η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου σας δημιουργεί ένα είδος έντασης, το οποίο προφανώς πηγάζει από την προσπάθεια του να είστε ακριβείς. Αφήστε αυτήν την εβδομάδα να κυλήσει με μαλακό τρόπο και δώστε χρόνο στον εαυτό σας. Η ενασχόληση με τις προσωπικές σας υποθέσεις θα είναι η πιο σωστή. Βρείτε νέους τρόπους έκφρασης και αλλάξτε την καθημερινότητά σας με τρόπο επιτυχή. 

Συμβουλή: Μην βιάζεστε!



Ιχθύες

Η νέα Σελήνη σας προσφέρει απλόχερα ευχέρεια λόγου. Παντρέψτε τις ικανότητές σας και δημιουργήστε το κατάλληλο κλίμα για επικοινωνία. Οτιδήποτε θελήσετε να εκφράσετε, θα έχει επιτυχή χαρακτήρα και θα είστε πειστικοί. Μην έχετε αμφιβολία για τις ικανότητές σας, διότι ευνοήστε ποικιλοτρόπως. Ίσως εάν είστε άνθρωπος της τέχνης να δημιουργήσετε ευφάνταστα μικρά ΄΄θαύματα΄΄. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας δίδεται με τρόπο δημιουργικό.   

Συμβουλή: Πείστε!







 Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου 
Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας
dina_vlahopoulou@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου