23/5/11

Ο Λόγος των Άστρων (από 23/05 έως 29/05/2011)

Ο Λόγος των Άστρων
Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου
Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας



Από 23/05 έως 29/05/2011


Κριός
Η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους εμφανίζει την αλήθεια με αλλοπρόσαλλο και μη υπολογίσιμο τρόπο. Οι πραγματικές συνθήκες που προέρχονται από τις κοντινές σας σχέσεις αποκαλύπτονται με τρόπο ανούσιο και απογοητευτικό. Καλό είναι να παραμείνετε συντονισμένοι στη δική σας πραγματικότητα και να εκφράσετε τις ανάγκες σας με θάρρος και ρεαλισμό.
Συμβουλή: Μην πτοείστε!



Ταύρος
Έμφαση δίνεται στην καθημερινότητά σας! Κινείστε, γίνεστε ομιλητικοί, προσπαθείτε να κάνετε πράξη όλα όσα είχατε αφήσει πίσω εδώ και  καιρό. Οι συνθήκες πιέζουν αφόρητα αλλά εσείς πρέπει να δείξετε πυγμή, δύναμη και αφοσίωση στα πιστεύω σας. Δείξτε τις εξαιρετικές δυνατότητες γείωσης που έχετε και γεμίστε τα κενά με τρόπο αρμονικό.
Συμβουλή: Εκφραστείτε!


Δίδυμοι
Ο μήνας των γενεθλίων σας άρχισε! Εκμεταλλευτείτε τον μήνα αυτό με το να εξελίξετε τις επικοινωνιακές και τις διπλωματικές σας ικανότητες. Να ξέρετε ότι αντιλαμβάνεστε τη ρέουσα ατμόσφαιρα, που ευθύνεται για τις μετέπειτα δράσεις σας. Αναζητήστε με ακρίβεια τις νέες συνθήκες και διορθώστε τις παράδοξες συμπεριφορές. Αλλάξτε ότι πρέπει.
Συμβουλή: Δείτε την αλήθεια!


Καρκίνος
Βάλτε τάξη στην καθημερινότητα σας. Απαριθμήστε τις ανάγκες σας και δώστε προτεραιότητες. Φροντίστε ώστε η κοινωνικότητά σας να σας αποδώσει το μέγιστο. Οι συνθήκες είναι οι καλύτερες δυνατές για να επιτύχετε τους στόχους σας. Κινηθείτε με βήματα προσεκτικά και σταθερά. Αναλογιστείτε τις ευθύνες σας και αποδώστε στο μέγιστο.
Συμβουλή: Ανοίξτε νέους δρόμους! 


Λέων
Η εβδομάδα αυτή ξετυλίγεται με τρόπο δημιουργικό. Ανοίγετε σε κοινωνικό επίπεδο και αντιλαμβάνεστε τη δύναμή σας. Ευκαιρίες εμφανίζονται σε φιλικό και επενδυτικό χώρο αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Θα ήταν καλό να μην ξεχνάτε τα μαθήματα που έχετε συλλέξει από την πλούσια εμπειρία που σας χαρακτηρίζει. Φροντίστε να είστε δίκαιοι.
Συμβουλή: Βρείτε τη χρυσή τομή!



Παρθένος
Ήρθε η ώρα να δείξετε τα πιστεύω σας! Νιώθετε γεμάτοι από δύναμη και ενέργεια. Οι εκπρόσωποι του 1ου δεκαημέρου ας μη δώσουν μεγαλύτερη σημασία από όσο χρειάζεται. Κινδυνεύουν να πάρουν χαρακτήρα φανατικό. Παρόλα αυτά, νιώθετε έτοιμοι και δυνατοί να αγγίξετε στόχους συλλογικούς. Οι πανανθρώπινες αξίες μιλούν μέσα σας τη γλώσσα της αλλαγής.
Συμβουλή: Να είστε σε εγρήγορση!


Ζυγός
Σε ετοιμότητα σας βρίσκει η εβδομάδα αυτή αλλά  δεν γνωρίζετε ακόμη τις λεπτομέρειες του ταξιδιού. Η σκέψη φτιάχνει τα καλύτερα δυνατά σενάρια, αλλά η  τελική κατεύθυνση δεν έχει αποσαφηνιστεί πλήρως. Προετοιμαστείτε με τον άξονα των εναλλακτικών λύσεων και δώστε χώρο σε νέες ιδέες και νεωτερισμούς. Τα κεκτημένα δεν είναι απαραίτητο να παραμείνουν στο ίδιο επίπεδο δράσης.
Συμβουλή: Σκεφτείτε προσεκτικά!


Σκορπιός
Οι διαλεκτικές σας ικανότητες εμφανίζονται με τρόπο εντυπωσιακό. Γίνεστε περισσότερο ομιλητικοί. Σε επίπεδο συνεργασίας ανοίγεστε με τρόπο μη αναμενόμενο. Σας δίνεται η ευκαιρία να ακούσετε τη γνώμη των άλλων, που αυτή τη φορά θα σας φανεί χρήσιμη και λειτουργική. Η απόφασή σας να γίνετε συνεργάσιμοι και συντροφικοί, εκπλήσσει με θετικό τρόπο το περιβάλλον.
Συμβουλή: Μη γίνεστε υπερβολικοί!



Τοξότης
Περισσότερο κινητικούς από άποψη διάθεσης σας βρίσκει η εβδομάδα αυτή. Η καθημερινότητά σας αναζητά πρακτικές λύσεις και θα ήταν καλό να κάνετε τα  βήματα σωστά. Παρότι θέλετε να καταπιάνεστε με πολλά, αυτή τη φορά θα χρειαστεί να βάλετε τα πράγματα στη σειρά. Ναι μεν αλλά… Να κάνετε πολλά και παράλληλα πράγματα … αλλά ένα – ένα με τη σειρά…
Συμβουλή: Συνθέστε!



Αιγόκερως
Μην ξεχνάτε ότι το γερό σας χαρτί είναι η κοινωνική σας δύναμη. Επανεξετάστε τα βήματά σας και οριοθετήστε με το σωστό και δίκαιο τρόπο τις προτεραιότητές και τις αξίες σας. Δώστε έμφαση στο λόγο σας και αποδείξτε στο περιβάλλον σας ότι είστε σημαντικοί. Μην αφήνετε τους άλλους να παίζουν επάνω σας τα παιχνίδια  της δύναμης και της εξουσίας. Πάρτε θέση.
Συμβουλή: Μη βιάζεστε!


Υδροχόος
Βρείτε νέους πρωτότυπους τρόπους για να εκφράσετε τις αντιθέσεις σας στον κοινωνικό και φιλικό σας περίγυρο. Ανακαλύψτε τη σωστή θέση που πρέπει να έχετε, ώστε να εκφραστείτε με σημάδια δύναμης και ανατροπής. Σημάδια, που σας χαρακτηρίζουν με έντονο και ιδιόμορφο τρόπο. Εάν είστε του 1ου δεκαημέρου προσέξτε τις εντάσεις και τους διαπληκτισμούς!
Συμβουλή: Νιώστε τον παλμό!


Ιχθύες
Οι εκπρόσωποι του 1ου δεκαημέρου, θα έρθουν αντιμέτωποι με θέματα τα οποία δεν είχαν υπολογίσει. Όσο και αν η ρομαντική διάθεση θέλει να βλέπει εξιδανικευμένες τις καταστάσεις, οι συνθήκες θα μιλήσουν με τρόπο διαφορετικό. Θα αναγκαστείτε να τοποθετηθείτε με τρόπο σαφή και διαχρονικό. Οι μη τεκμηριωμένες απόψεις και οι γενικότητες δε βοηθούν.
Συμβουλή: Τοποθετηθείτε με τρόπο σαφή!










 Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου 
Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας
dina_vlahopoulou@yahoo.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου