7/11/09

7/11/2009







Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου

Τη εβδομάδα που ακολουθεί, θα υπάρξουν ασάφειες, παρανοήσεις και δυσκολία εξεύρεσης κοινά αποδεκτών λύσεων. Θα χρειαστεί να δοθούν εξηγήσεις σε μια σειρά από θέματα και να γίνουν οριστικά ξεκαθαρίσματα, ακόμα και χωρίς τη σύμφωνη γνώμη όλων όσων εμπλέκονται.


ΚΡΙΟΣ
Η ερωτική σας ένταση μπορεί να δημιουργήσει παρανοήσεις με τον αγαπημένο σας, μιας και δεν φροντίζετε να εκφράσετε με ικανοποιητικό τρόπο την αγάπη και την εκτίμηση που έχετε προς το πρόσωπό του.


ΤΑΥΡΟΣ
Ευνοϊκή μέρα για οικογενειακή ζωή, με ενδιαφέρουσες συζητήσεις γύρω από θέματα εκπαίδευσης, ψυχαγωγίας και διασκέδασης. Κάποια οικονομικά θέματα δεν έχουν πάρει ακόμα την κατάλληλη μορφή στο μυαλό σας, γι΄ αυτό αποφύγετε να καταλήξετε σε οριστικές συμφωνίες.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Είστε κοντά στο κλείσιμο μιας επαγγελματικής συμφωνίας. Κρατείστε τις επιφυλάξεις σας για να επανεξετάσετε τις προτάσεις, επειδή κάποιες πλευρές είναι ασαφείς και ίσως στερούνται πρακτικότητας. Αλλιώς μπορεί να έχετε απροσδόκητη αλλαγή κατεύθυνσης, στις συζητήσεις σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ευνοϊκή μέρα για πνευματικές και διανοητικές ενασχολήσεις. Το διάβασμα, το γράψιμο καθώς και η ανταλλαγή απόψεων και ιδεών θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις σας και θα σας δώσουν αστραφτερές ιδέες.


ΛΕΩΝ
Πολλές επικοινωνίες και συζητήσεις θα ανοίξουν νέους ορίζοντες στη σκέψη σας και ίσως επηρεάσουν θετικά τις οικονομικές σας υποθέσεις. Αξιοποιείστε όλες τις ιδέες που «θα πέσουν στο τραπέζι».


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ένα ευρύ πεδίο επικοινωνιών σήμερα θα σας δώσει αρκετές καινούργιες και ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Φροντίστε τις οικονομικές σας υποθέσεις, μιας και έχουν αρχίσει να ξεφεύγουν από τον έλεγχό σας.


ΖΥΓΟΣ
Η θετική δραστηριοποίηση του συντρόφου σας ίσως να «πέφτει στο κενό», μιας και δεν μπορείτε ή δεν θέλετε πλέον να εκτιμήσετε κατάλληλα τις διαθέσεις και την δημιουργική του διάθεση.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θαυμάσια μέρα για μετακινήσεις, ταξίδια και αλλαγή περιβάλλοντος, είτε για επαγγελματικούς λόγους, είτε για λόγους αναψυχής. Η φιλική παρέα και το οικογενειακό κλίμα θα σας δώσουν όμορφες στιγμές.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Αρκετοί από εσάς κινδυνεύετε από «κουτσομπολιά» και συζητήσεις πίσω από την πλάτη σας σε θέματα που αφορούν σε επαγγελματικές συνεργασίες και την κοινωνική σας εικόνα. Αποφύγετε τις άμεσες απαντήσεις που μπορεί να περιπλέξουν την κατάσταση.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Απρόοπτες συναντήσεις αλλά και ξαφνικές ανατροπές στα ερωτικά και συντροφικά σας θέματα θα δώσουν στη μέρα σας μια γεύση ζωντάνιας και ενδιαφέροντος για τις επικείμενες εξελίξεις. Μην υποτιμάτε τις πληροφορίες που αφορούν την επαγγελματική σας ζωή.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κατάλληλη μέρα για να επεξεργαστείτε επαγγελματικές λύσεις, ακόμα κι αν πολλές από τις ιδέες σας μπορεί να μην είναι πρακτικές και να αποδειχτούν ανεφάρμοστες.


ΙΧΘΥΕΣ
Μια ενδιαφέρουσα συνάντηση και ίσως ένα απρόοπτο ταξίδι θα σας ευχαριστήσει ιδιαίτερα και θα σας προσφέρει διεξόδους δημιουργικότητας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου