25/11/09

25/11/2009 Τετάρτη




Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου



ΚΡΙΟΣ
Υπερκινητικοί και δημιουργικοί, ασχοληθείτε σήμερα με κάθε δραστηριότητα που αφορά διδασκαλία, ταξίδια, άθληση και μαχητικό λόγο. Η άνεση στην επικοινωνία θα σας δώσει σημαντική ικανοποίηση.


ΤΑΥΡΟΣ
Μια ενδιαφέρουσα ανατροπή στις προσωπικές σας σχέσεις, συντροφικές ή επαγγελματικές θα σας ανοίξει έναν αρκετά πρωτοποριακό δρόμο. Αξιοποιείστε κάθε γνώση που διαθέτετε γύρω από ζητήματα τεχνολογίας και ηλεκτρονικής επικοινωνίας.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Ευνοϊκή μέρα για να εκφράσετε τις ιδιαίτερες ικανότητες επικοινωνίας που διαθέτετε. Η αγάπη σας για τον κόσμο των ιδεών, της νόησης και της διανόησης θα σας φέρει σε επαφή με τα κατάλληλα περιβάλλοντα και θα είστε πειστικοί και αποτελεσματικοί.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ιδιαίτερα κυκλοθυμική μέρα για σας, που όμως μπορεί να φέρει στην επιφάνεια κρυμμένες διαστάσεις επιθυμιών και οραμάτων ζωής. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πράξη κάποιο όνειρο ζωής.


ΛΕΩΝ
Ένα δημιουργικό έργο θα κερδίσει τον ενθουσιασμό, την αφοσίωση και την ακούραστη εργατικότητά σας. Η κεντρική ιδέα του σας συναρπάζει και θα την διακινήσετε στο περιβάλλον σας, με καλά αποτελέσματα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο δημιουργικός και εύστοχος λόγος σας και οι καινούργιες και ειλικρινείς απόψεις που εκφράζετε θα γίνουν πόλος έλξης για ουσιαστικές συζητήσεις.


ΖΥΓΟΣ
Η ικανότητά σας να διακρίνετε κάθε τι που φέρνει πραγματική επανάσταση και πρόοδο θα είναι αυξημένη σήμερα. Αρκετοί από εσάς είναι πιθανόν να ελευθερωθείτε άμεσα από οικονομικά βάρη και αυτό θα ελευθερώσει το πνεύμα και το χιούμορ σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η ανάγκη σας για απόλυτες ερωτικές σχέσεις μπορεί αυτές τις μέρες να βρει λύτρωση μέσα από καταστάσεις που συνδυάζουν τον έρωτα και την ανεξαρτησία κινήσεων. Όσο πιο ελεύθεροι αισθάνεστε, τόσο πιο αφοσιωμένοι είστε στον ερωτικό σας σύντροφο.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Ευνοϊκή μέρα για κάθε δραστηριότητα που αφορά μετακίνηση, διασκέδαση, μάθηση και διεκδίκηση δικαιωμάτων. Ένας πιστός φίλος θα σας βοηθήσει να πλησιάσετε έναν στόχο σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ανεπτυγμένη την αίσθηση του καθήκοντος και της ευθύνης, παράλληλα με την πειθαρχία και την ακούραστη διάθεσή σας θα σας φέρουν άμεσα σε θέση να αναλάβετε τη διαχείριση ενός σημαντικού έργου.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μια επαγγελματική κίνηση μπορεί να φέρει επανάσταση και πρόοδο στα εργασιακά σας θέματα. Κάντε άμεσα μια ριζική αλλαγή και τομή στα κακώς κείμενα και η βελτίωση θα φανεί άμεσα.


ΙΧΘΥΕΣ
Η πιθανότητα ενός απρόοπτου ταξιδιού μπορεί να σας φέρει κοντά σε καινούργιες και ενδιαφέρουσες αναζητήσεις και να σας ανοίξει τους πνευματικούς σας ορίζοντες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου