17/11/09

17/11/2009 Τρίτη




ΚΡΙΟΣ
Αρκετά ανήσυχοι, αρκετά φορτισμένοι και επιθετικοί θα είστε σήμερα, γύρω από τις προσωπικές και ερωτικές σας σχέσεις και δραστηριότητες.
Είστε έτοιμοι να αντιδράσετε μαχητικά σε κάθε τι που δεν σας αρέσει.


ΤΑΥΡΟΣ
Τα έντονα ερωτικά σας συναισθήματα αλλά, παράλληλα, και αρκετά διλήμματα και αμφιβολίες θα δοκιμάσουν σήμερα τον ψυχισμό σας. Αρκετοί από εσάς ίσως να αρνηθείτε την δοκιμασία γενναιότητας που σας ζητούν οι περιστάσεις.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Κατάλληλη μέρα για οποιαδήποτε συμφωνίες ρουτίνας και πρακτικές ενασχολήσεις. Τακτοποιήστε κάθε βαρετή διαδικασία και επιλέξτε, όπου χρειάζεται, τη μέθοδο που θα ακολουθήσετε.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ακούραστοι και πειθαρχημένοι, εργαστείτε σήμερα συστηματικά και πρακτικά. Ο συντηρητισμός και η πρόνοια είναι η κατάλληλη στάση απέναντι στα θέματα της εποχής.


ΛΕΩΝ
Αρκετοί από εσάς βιώνετε μια έντονη σύγκρουση ανάμεσα στις προσωπικές σας ανάγκες και τις κοινωνικές σας προτεραιότητες και καθήκοντα. Ίσως χρειαστεί να υπερβείτε μια αίσθηση ματαιότητας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η ικανότητα ανάλυσης που έχετε σήμερα μπορεί να φτάσει «μέχρι το κόκαλο»! Η προσέγγιση των θεμάτων στα «εξ ων συνετέθησαν» και η σοβαρότητα της σκέψης σας μπορεί να οδηγήσουν σε ξεκάθαρες λύσεις.


ΖΥΓΟΣ
Τα γεγονότα των ημερών μπορεί να κινητοποιήσουν δυνατά πάθη και έντονα συναισθήματα. Αυτό που πάσχει σε σας αυτή την εποχή έχει τη ρίζα του σε θέματα υλικής και συναισθηματικής ασφάλειας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δύσκολη μέρα για τις προσωπικές σας σχέσεις. Η ωμότητα που σας διακρίνει όταν τα συναισθήματά σας έχουν ωριμάσει, μπορεί να «σπάσει» το ηθικό του συντρόφου ή κάποιου συνεργάτη σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Ευνοϊκή μέρα για να γίνουν ξεκάθαρες και διαυγείς τοποθετήσεις πάνω στη συντροφική σας ζωή, αλλά και σε θέματα επαγγελματικών συνεργασιών. Φροντίστε αυτά που θα πείτε να τα εννοείτε και να έχουν μια συγκεκριμένη και πρακτική διάσταση.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ανιαρή μέρα για αρκετούς από εσάς. Θέματα ρουτίνας και σημαντικά αλλά βαρετά καθήκοντα θα καταναλώσουν το χρόνο σας. Η σκέψη σας είναι γεμάτη από τα καθήκοντα που έχετε αναλάβει. Βρείτε την κατάλληλη μέθοδο, ώστε να λυθούν απλά και πρακτικά.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ανταγωνισμοί και διαφορετικές προσεγγίσεις ανάμεσα σε σας και τον σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη σας μπορεί σήμερα να εκφραστούν με ανοιχτό τρόπο. Αξιοποιείστε την κατάσταση ξεκαθαρίζοντας και οργανώνοντας τους προσωπικούς σας στόχους.


ΙΧΘΥΕΣ
Μπορεί σήμερα να παρατηρήσετε μια διαφορετική, πιο συνεπή στάση του άμεσου περιβάλλοντός σας. Η ενασχόληση με εργασίες ρουτίνας μπορεί να τακτοποιήσουν τις επαγγελματικές σας εκκρεμότητες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου