15/11/09

15/11/2009 Κυριακή






Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου



Στην επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν έντονες συγκρούσεις και ανταγωνισμοί στις ανθρώπινες σχέσεις στον πολιτικό, κοινωνικό, οικονομικό και ερωτικό τομέα. Ίσως «βγουν άπλυτα στη φόρα» είτε αληθή, είτε παραπλανητικά, σε μια προσπάθεια για δύναμη και εξουσία ή αναγκαστική διατήρηση της υπάρχουσας κατάστασης.



ΚΡΙΟΣ

Επιθετικοί και δραστήριοι, μπορεί σήμερα να έρθετε σε αντιπαράθεση με το άμεσο περιβάλλον σας σε θέματα που ανακόπτουν την ελευθερία κινήσεων και πρωτοβουλιών που είστε διατεθειμένοι να κάνετε.


ΤΑΥΡΟΣ

Ευνοϊκή μέρα για να ασχοληθείτε στα πλαίσια μιας ομάδας με θέματα παράδοσης, ιστορίας και διαφορετικών πολιτισμών. Η περίσκεψη και η ευγένειά σας θα εκτιμηθεί ευνοϊκά από το περιβάλλον σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα απρόοπτο επαγγελματικό ταξίδι ή μια αναπάντεχη συνάντηση καθώς και ζητήματα εκπαίδευσης που αναβαθμίζουν τις γνώσεις σας θα σας δώσουν μια ευχάριστα επικοινωνιακή ημέρα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τρυφερά και ευγενικά συναισθήματα, θα έχετε σήμερα την ευκαιρία να εκφράσετε τον ψυχικό σας πλούτο. Αν εργάζεστε με ομάδα, ίσως να συναντήσετε αδιαπέραστο και ψυχρό τείχος αντιδράσεων.


ΛΕΩΝ

Ιδιόρρυθμοι και ανεξάρτητοι, ίσως να έρθετε σήμερα σε σύγκρουση με αναχρονιστικές καταστάσεις. Η διαπραγματευτική σας δύναμη βρίσκεται στην αποφασιστικότητα, καθώς και στην επίγνωση ότι θα δώσετε τη μάχη μόνοι σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μέρα με επικοινωνιακά μπερδέματα, παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Αυτά που συμβαίνουν μπορεί να είναι εκτός των προσδοκιών και των εκτιμήσεών σας και να δυσκολεύεστε να τα λάβετε σοβαρά υπόψη σας.


ΖΥΓΟΣ

Ευνοϊκή μέρα για να ασχοληθείτε με το σπίτι, την οικογένεια και των καλλωπισμό του εαυτού και των χώρων σας. Η αίσθηση της ασφάλειας αποκαθίσταται αυτές τις μέρες σε αρκετούς από εσάς.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μαχητικοί και αποφασιστικοί, θα χρειαστεί να υπερβείτε τις προσωπικές σας επιθυμίες και να πρωτοστατήσετε σε μεταρρυθμίσεις. Μπορεί να μην έχετε εμφανή υποστήριξη, όμως έχετε δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να εκδηλωθεί ένα κλίμα αλληλεγγύης προς εσάς.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Αρκετά ανήσυχοι και υπερκινητικοί, θα έχετε σήμερα τη διάθεση να επικοινωνήσετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Εξωτερικά, μπορεί να είστε επιδερμικοί, όμως μέσα σας εμβαθύνετε όλο και περισσότερο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ευνοϊκή μέρα για να προετοιμαστείτε ψυχολογικά σε οικογενειακές συγκρούσεις και εργασιακές βελτιώσεις. Οι επαγγελματικές εξελίξεις των ημερών θα ενισχύσουν την αίσθηση της ασφάλειας που έχετε για το άμεσο μέλλον.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εκφράστε την διαφορετικότητα και την πρωτοτυπία σας στον κοινωνικό σας χώρο και αξιοποιείστε τις ιδιόρρυθμες απόψεις του συντρόφου ή κάποιου συνεργάτη σας προς όφελος της επαγγελματικής σας ζωής.


ΙΧΘΥΕΣ

Ένα απρόοπτο ταξίδι ή αιφνιδιαστικές συναντήσεις θα ενεργοποιήσουν τη διάθεσή σας για εξερεύνηση. Ο ιδεαλισμός και η ευαισθησία σας αναβλύζει ζωή και μπορεί να γίνετε ρυθμιστές στην ατμόσφαιρα της ομάδας, μέσα στην οποία θα βρεθείτε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου