16/11/09

16/11/2009 Δευτέρα






Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου





ΚΡΙΟΣ
Επιθετικοί και δραστήριοι, μπορεί σήμερα να έρθετε σε αντιπαράθεση με το άμεσο περιβάλλον σας σε θέματα που ανακόπτουν την ελευθερία κινήσεων και πρωτοβουλιών που είστε διατεθειμένοι να κάνετε.


ΤΑΥΡΟΣ
Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό θα ενισχύσει τις συνεργασίες και τις συντροφικές σας σχέσεις. Η θολότητα των επαγγελματικών σας θεμάτων φέρνει στην επιφάνεια τις βαθύτερες επιθυμίες σας. Θα χρειαστεί να τις εκτιμήσετε και να τις ιεραρχήσετε.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Κατάλληλη μέρα για οποιαδήποτε επικοινωνιακή δραστηριότητα, που σας φέρνει σε επαφή με αυτά που συμβαίνουν στο κοινωνικό και πολιτικό γίγνεσθαι. Ενημερωθείτε και αξιολογείστε κατάλληλα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Νέα Σελήνη ανοίγει έναν ερωτικό και γόνιμο κύκλο για αρκετούς από εσάς. Ρομαντισμός και σεξουαλικότητα θα πάνε χέρι με χέρι και μπορεί να σας οδηγήσουν σε ιδιαίτερα δημιουργικές στιγμές.


ΛΕΩΝ
Ιδιόρρυθμοι και ανεξάρτητοι, ίσως να έρθετε σήμερα σε σύγκρουση με αναχρονιστικές καταστάσεις. Η διαπραγματευτική σας δύναμη βρίσκεται στην αποφασιστικότητα, καθώς και στην επίγνωση ότι θα δώσετε τη μάχη μόνοι σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μέρα με επικοινωνιακά μπερδέματα, παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Αυτά που συμβαίνουν μπορεί να είναι εκτός των προσδοκιών και των εκτιμήσεών σας και να δυσκολεύεστε να τα λάβετε σοβαρά υπόψη σας.


ΖΥΓΟΣ
Η Νέα Σελήνη θα σας προσφέρει συναισθηματική ανακούφιση και ηρεμία για ένα διάστημα. Αξιοποιείστε το για να χαλαρώσετε, να ξεκουραστείτε και να ονειρευτείτε την «επόμενη μέρα»!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας θα ενισχύσει τα οράματα και τα ιδανικά σας και θα αισθανθείτε αρκετά δυνατοί για να δώσετε με αποφασιστικότητα τη μάχη σας για μεταρρυθμίσεις και ριζικές αλλαγές.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σας, παράλληλα με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού θα ενισχύσει την εσωτερική σας δύναμη να σταθείτε με δικαιοσύνη, ανωτερότητα και ψυχικές αντοχές απέναντι στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάποιες παρεξηγήσεις με φίλους μπορεί να θολώσουν τη διάθεσή σας και να σας μελαγχολήσουν. Μην αφήσετε τη στιγμιαία απογοήτευσή σας να επηρεάσει τους σημαντικούς τομείς και τις επιδιώξεις της ζωής σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Όσοι από εσάς μάχεστε για ιδανικές αλλαγές, εξοπλιστείτε κατάλληλα, προκειμένου οι προσωρινές απογοητεύσεις και αποτυχίες να μην κάμψουν το ηθικό σας. Ίσως κάποιοι να ανοίξετε καινούργιους δρόμους για σας και το περιβάλλον σας.


ΙΧΘΥΕΣ
Μια περίοδος με επαγγελματικές αλλαγές ξεκινάει από σήμερα για σας. Θα χρειαστεί να εκφράσετε τη γνώμη σας με αντικειμενικά κριτήρια και να απομακρυνθείτε αρκετά από συναισθηματισμούς και περιοριστικές αντιλήψεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου