23/11/09

23/11/2009 Δευτέρα




Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου



ΚΡΙΟΣ
Η τάση σας να πηγαίνετε «κόντρα στο ρεύμα» μπορεί να εκτονώνει τη μαχητικότητα και το επαναστατικό σας πνεύμα, όμως, όταν το παρατραβάτε, μένετε χωρίς συμμάχους και χωρίς θετικά αποτελέσματα.


ΤΑΥΡΟΣ
Αρκετοί από εσάς μπορεί να βρίσκεστε σε σύγχυση γύρω από τη λήψη επαγγελματικών αποφάσεων. Η άρνησή σας να δεχτείτε συμβουλές και να εκτιμήσετε την αξία τους, μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Αξιοποιείστε κατάλληλα το κλίμα επικοινωνίας και συνεργασίας που πηγάζει από το περιβάλλον σας. Προγραμματίστε συναντήσεις με τα κατάλληλα πρόσωπα, που έχουν στα χέρια τους απαντήσεις και λύσεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σε συναισθηματική σύγχυση μπορεί να βρεθείτε σήμερα γύρω από το τι πρέπει να γίνει σχετικά με τη φροντίδα αγαπημένων προσώπων, Δεχτείτε τη συμβουλή ενός καλού φίλου.


ΛΕΩΝ
Η ολοκληρωτική σας αφοσίωση σε φίλους και στόχους θα σας δώσει για άλλη μια φορά τη διέξοδο που αναζητάτε και θα διαποτίσει τις επαγγελματικές σας αποφάσεις, όσο σκληρές κι αν αποδειχτούν για σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ευνοϊκή μέρα για επικοινωνιακές δραστηριότητες. Το περιβάλλον σας θα αγαπήσει τον τρόπο που έχετε να παρουσιάζετε δύσκολα θέματα, αναδεικνύοντας τις καλλίτερες και πιο λειτουργικές τους πλευρές.


ΖΥΓΟΣ
Ευνοϊκή μέρα για αποφάσεις σε οικογενειακά θέματα. Θα χρειαστεί να κινηθείτε πειθαρχημένα και με λογική συνέπεια, ακόμα κι αν δεν συμφωνείτε με τις διαθέσεις και τα συμπεράσματα του περιβάλλοντός σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κατάλληλη μέρα για τη βελτίωση των οικονομικών και εργασιακών σας θεμάτων. Θα χρειαστεί να λάβετε σοβαρά υπόψη σας τους όρους και τις προϋποθέσεις που θα μπουν «στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων».


ΤΟΞΟΤΗΣ
Αρκετοί από εσάς θα βρεθείτε σε θέση – κλειδί, σε θέματα συλλογικών αποφάσεων, όπου θα πρέπει να συνθέσετε με ολοκληρωμένο τρόπο διαφορετικές απόψεις και να δώσετε τις κατάλληλες συμβουλές και βοήθεια.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ανεπτυγμένη την αίσθηση του καθήκοντος και της ευθύνης, παράλληλα με την πειθαρχία και την ακούραστη διάθεσή σας θα σας φέρουν άμεσα σε θέση να αναλάβετε τη διαχείριση ενός σημαντικού έργου.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η κυκλοθυμία, οι συναισθηματικές διακυμάνσεις και η σύγχυση γύρω από την συντροφική σας σχέση θα σας κρατήσουν σήμερα σε αναστάτωση. Τα επαγγελματικά και τα ερωτικά σας διλήμματα θα βγουν στην επιφάνεια με έντονο τρόπο.


ΙΧΘΥΕΣ
Η αυξημένη σας ανάγκη να ανοίξετε το κοινωνικό και φιλικό σας περιβάλλον θα αρχίσει να καλύπτεται από σήμερα και για τις επόμενες μέρες. Ετοιμαστείτε για αύξηση της εργασιακής σας απασχόλησης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου