21/11/09

22/11/2009 Κυριακή






Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου


Αρκετά διλήμματα και απροσδιοριστίες θα ξεκαθαρίσουν μέσα στη βδομάδα που έρχεται, και αρκετοί θα διευκολυνθούν, ώστε να πάρουν κρίσιμες και οριστικές αποφάσεις. Ευνοούνται οι αποφάσεις που παίρνονται με διαβουλεύσεις και ομαδικούς προβληματισμούς.


ΚΡΙΟΣ
Κατάλληλη μέρα για διευρύνσεις και ανοίγματα. Το «στενό μαρκάρισμα» γύρω από τις επαγγελματικές και προσωπικές σας δραστηριότητες και σχέσεις, δεν μπορεί να σας απαγορεύσει νέες αναζητήσεις.


ΤΑΥΡΟΣ
Σιγά-σιγά ξαναβρίσκετε την εσωτερική σας ελευθερία και την ικανότητα να ελπίζετε και να ονειρεύεστε. Όμως, φροντίστε να εφαρμόσετε τα συμπεράσματα που έχετε εξάγει τον τελευταίο καιρό.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Αξιοποιείστε κατάλληλα το κλίμα επικοινωνίας και συνεργασίας που πηγάζει από το περιβάλλον σας. Προγραμματίστε συναντήσεις με τα κατάλληλα πρόσωπα, που έχουν στα χέρια τους απαντήσεις και λύσεις για σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η φροντίδα των ηλικιωμένων ατόμων ή όσων πάσχουν στο άμεσο περιβάλλον σας αποτελεί για σας καθήκον αλλά και προσωπική ευχαρίστηση. Μεσολαβήστε σε κάθε κατάσταση που χρειάζεται ευαισθησία και κατανόηση.


ΛΕΩΝ
Αισιόδοξη μέρα για αρκετούς από εσάς. Έχει αυξηθεί η ικανότητά σας να βλέπετε και «το δέντρο και το δάσος». Όσοι έχετε σαφείς στόχους, αρχίστε από σήμερα την συγκεκριμένη υλοποίησή τους.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ευνοϊκή μέρα για δραστηριότητες «χωρίς πρόγραμμα». Ένα ταξιδάκι μπορεί να αναπτερώσει το ηθικό σας και σας προσθέσει γνώσεις και εμπειρίες. Βρείτε ευκαιρία να αθληθείτε και να ανανεώσετε τη φυσική σας ενέργεια.


ΖΥΓΟΣ
Ευνοϊκή μέρα για αποφάσεις σε οικογενειακά θέματα. Θα χρειαστεί να κινηθείτε πειθαρχημένα και με λογική. Η λιτότητα στην έκφραση και στη διαχείριση θα σας φανεί πολύτιμη.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κατάλληλη μέρα για τη βελτίωση των οικονομικών και εργασιακών σας θεμάτων. Θα χρειαστεί να λάβετε σοβαρά υπόψη σας τους όρους και τις προϋποθέσεις που θα μπουν «στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων».


ΤΟΞΟΤΗΣ
Με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σας, ανοίγουν οι δραστηριότητες που σας είναι αγαπημένες, όπως ταξίδια, αθλητισμός και χρόνος για φιλικές συζητήσεις με πολιτικό, ιδεολογικό και θρησκευτικό περιεχόμενο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ανεπτυγμένη την αίσθηση του καθήκοντος και της ευθύνης, παράλληλα με την πειθαρχία μέσα σε λογικά πλαίσια είναι τα καλλίτερα όπλα σας για να κινηθείτε αποτελεσματικά τις επόμενες μέρες.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μια απότομη στροφή προς την κοινωνική ζωή θα αναθερμάνει το ενδιαφέρον και τη ζωτικότητά σας και θα σας δώσει την ικανοποίηση ότι είστε αποδεκτοί, ακόμα κι αν έχετε «παράξενες» ιδέες.


ΙΧΘΥΕΣ
Η αυξημένη σας ανάγκη να ανοίξετε το κοινωνικό και φιλικό σας περιβάλλον θα αρχίσει να καλύπτεται από σήμερα και για τις επόμενες μέρες. Ετοιμαστείτε για αύξηση της εργασιακής σας απασχόλησης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου