21/11/09

21/11/2009 Σάββατο



Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου



ΚΡΙΟΣ
Συγκρατείστε την επιθετικότητά σας και μην επιτρέψετε στο θυμό σας να ξεσπάσει καταστροφικά στα εργασιακά και συντροφικά σας ζητήματα. Η βελτίωση των σχέσεών σας εξαρτάται και από τη δική σας ανεκτικότητα και κατανόηση.


ΤΑΥΡΟΣ
Οι εσωτερικές κατανοήσεις των τελευταίων ημερών μπορεί, αν αξιοποιηθούν κατάλληλα, να σας οδηγήσουν σε ρεαλιστικές και πρακτικές λύσεις. Μην αναβάλλετε ότι μπορείτε να κάνετε άμεσα.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εργασιακή σας κατάσταση εξαρτάται σημαντικά από την αποφασιστικότητά σας να προχωρήσετε μπροστά, ανεξάρτητα από τα εμπόδια. Τα συμπεράσματά σας αχρηστεύονται, όσο δεν κάνετε μια συγκεκριμένη και μη αναστρέψιμη κίνηση.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ευνοϊκή μέρα για κοινωνική και ερωτική ζωή. Η αίσθηση της εξερεύνησης και της ανακάλυψης καινούργιων θεμάτων θα σας ανανεώσει και θα δώσει νέες διαστάσεις στις προσωπικές σας σχέσεις.


ΛΕΩΝ
Κατάλληλη μέρα για άμεσους προγραμματισμούς. Αντιμετωπίστε τις δύσκολες επαγγελματικές συνθήκες με μέτρα κατά της αδράνειας και της παραίτησης. Ξεκινήστε με τα εντελώς απαραίτητα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ευνοϊκή μέρα για επικοινωνίες και οικονομικές διευθετήσεις. Ένα ταξιδάκι μπορεί να αναπτερώσει το ηθικό σας και να σας διευκολύνει να βελτιώσετε την κυκλοθυμική σας διάθεση.


ΖΥΓΟΣ
Η ανασφάλεια αυτής της εποχής μπορεί να σας οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις, κυρίως στα θέματα των ερωτικών και συντροφικών σας σχέσεων. Όμως, οι διαφωνίες και οι ρήξεις μπορεί να αναδείξουν προβλήματα που πρέπει και μπορούν να διορθωθούν.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κατάλληλη μέρα για τη βελτίωση των προσωπικών, ερωτικών και επαγγελματικών σας σχέσεων. Η αυτοσυγκράτηση και η συναισθηματική ωριμότητα, με την οποία θα αντιμετωπίσετε τους συνομιλητές σας θα αποβεί κρίσιμη για τις εξελίξεις.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Όσοι από εσάς ασχολείστε με ζητήματα εκπαίδευσης, επικοινωνίας, διαφήμισης και μέσων μαζικής μεταφοράς, προετοιμαστείτε για έξαρση προβλημάτων. Εξοπλιστείτε με ψυχραιμία και υπομονή.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αξιοποιείστε την ικανότητά σας να ωθείτε το περιβάλλον σας να εκφράζει τον καλλίτερο εαυτό του. Ασχοληθείτε με δημιουργικές δραστηριότητες, στα πλαίσια μιας ομάδας και εισπράξτε την αποδοχή και την εκτίμηση των κοντινών σας ατόμων.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μια απότομη στροφή προς την κοινωνική ζωή θα αναθερμάνει το ενδιαφέρον και τη ζωτικότητά σας και θα σας δώσει την ικανοποίηση ότι είστε αποδεκτοί, ακόμα κι αν έχετε «παράξενες» ιδέες.


ΙΧΘΥΕΣ
Ευνοϊκή μέρα για επινοήσεις και εφευρετικότητα. Ανακαλύψτε τα κρυμμένα ταλέντα σας και διαμορφώστε τις νέες και ιδιόμορφες ιδέες που θα δημιουργήσει η φαντασία σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου