1/11/09

1/11/2009 Κυριακή







Η εβδομάδα που έρχεται είναι γεμάτη από εντάσεις, διαφωνίες και σκληρή κριτική. Θα χρειαστεί προσοχή στις μετακινήσεις, τα ταξίδια και στη χρήση εργαλείων όλων των ειδών. Ευνοούνται όλες οι δραστηριότητες που σχετίζονται με την Τέχνη και την Αισθητική.


ΚΡΙΟΣ
Γεμάτοι από ενέργεια και διέγερση, θα πρέπει να έχετε ξεκάθαρο προσανατολισμό, προκειμένου να μην σπαταλήσετε το δυναμικό σας. Είστε ικανοί να εμψυχώσετε και να παρακινήσετε το περιβάλλον σας. Προσέξτε μόνο . . . «μην το παρακάνετε»!


ΤΑΥΡΟΣ
Η κυκλοθυμική σας διάθεση μπορεί να σας κρατήσει σε κατάσταση σύγχυσης και νωθρότητας, όμως αρκετά άτομα του περιβάλλοντός σας θα σας βρουν γοητευτικούς και ονειροπόλους.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Συναισθηματικά ταμπού, περιοριστικά «πιστεύω» και ο φόβος εγκατάλειψης ίσως να σας οδηγήσουν εκρήξεις, για τις οποίες θα μετανιώσετε αργότερα. Το κοφτερό μυαλό σας και η επιθετική σας γλώσσα μπορεί να σας φέρουν σε διαμάχη με αγαπημένα πρόσωπα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ιδιαίτερα συναισθηματική μέρα, με μεγάλη συγκινησιακή φόρτιση. Η δυνατή αίσθηση του δράματος, των πνευματικών ιδεών και της Τέχνης που έχετε, χρειάζεται ένα ευρύ κοινωνικό υπόβαθρό και χώρο για να εκφραστεί.


ΛΕΩΝ
Βρείτε δημιουργικούς τρόπους να εκδηλώσετε την ιδιαίτερη σωματική και νοητική σας δραστηριότητα, που αυτές τις μέρες είναι σε διέγερση. Ο αθλητισμός, οι συζητήσεις υψηλών απαιτήσεων καθώς και η τοποθέτηση μαχητικών στόχων είναι μερικές κατάλληλες κατευθύνσεις.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με εύθραυστη και ασταθή διάθεση, είστε σε κατάσταση εκρηκτικής έντασης. Η κριτική σας γλώσσα και οι εύστοχες παρατηρήσεις σας μπορεί να δημιουργήσουν αναστάτωση στο περιβάλλον σας, με αβέβαιες εξελίξεις. Γι΄ αυτό, όσο λιγότερο μιλάτε, τόσο το καλλίτερο!


ΖΥΓΟΣ
Η ονειροπόληση και ο ρομαντισμός είναι καλοί τρόποι για να αντιμετωπίσετε το πάγωμα των προσωπικών σας σχέσεων. Όμως δεν είναι αρκετοί. Θα πρέπει να αντέξετε στη σκληρή κριτική που μάλλον θα σας γίνει.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με αποφασιστικότητα και διάθεση ριζικών αλλαγών, πάρτε τις επαγγελματικές αποφάσεις που χρειάζονται, όσο δύσκολες κι αν είναι. Θα έχετε τη συναισθηματική και πρακτική υποστήριξη του συντρόφου ή των συνεργατών σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Ενθουσιώδεις και δημιουργικοί, θα πρέπει να κουμαντάρετε τον εαυτό σας, προκειμένου να μην . . . «πέσετε από τα σύννεφα»! Η ανατρεπτική και εμψυχωτική σας διάθεση μπορεί να συναντήσει δριμύτατη κριτική.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η επικοινωνία σας με φίλους και ομοϊδεάτες, ώστε να ανταλλάξετε απόψεις θα πρέπει να σας βρει προετοιμασμένους για εντάσεις, διαφωνίες και πολλές διαφορετικές απόψεις. Ετοιμαστείτε για σκληρή κριτική.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι κοινωνικές συνθήκες που δημιουργούνται μπορεί να ανατρέπουν τις επαγγελματικές σας σταθερές. Δείτε την κατάσταση σαν προσωπική πρόκληση για το τι καλλίτερο μπορείτε να κάνετε.


ΙΧΘΥΕΣ
Έχετε έντονη την ανάγκη για ονειροπόληση και εσωτερική διαφυγή. Ασχοληθείτε σήμερα με ό,τι ενισχύει τη φαντασία σας και σας «ταξιδεύει» σε όμορφους κόσμους.









Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών
γίνονται μαθήματα Αστρολογίας
καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου
Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα
Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου