10/11/09

Τρίτη 10/11/2009




Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου




ΚΡΙΟΣ
Θα χρειαστείτε ένα μεταρρυθμιστικό οικονομικό πρόγραμμα, προκειμένου να αντιμετωπίσετε ελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας και να κινηθείτε με μεγαλύτερη ελευθερία.


ΤΑΥΡΟΣ
Θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσετε τη συναισθηματική σας ζωή, σε θέματα οικογένειας και ερωτικών σχέσεων, μιας και παίζουν σοβαρό ρόλο στις επαγγελματικές και κοινωνικές σας αναζητήσεις.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτές τις μέρες δεν είστε καλός σύμβουλος του εαυτού σας, ιδιαίτερα σε εργασιακά και επαγγελματικά θέματα. Ίσως να γίνετε «ξεροκέφαλοι» και επίμονοι. Τα λόγια και τα έργα σας μπορεί να σας βγάλουν έξω από τα επιθυμητά όρια και αργότερα ίσως να μετανιώσετε.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ιδιαίτερα ευσυγκίνητοι σήμερα, μπορεί να έχετε συναισθηματικά ξεσπάσματα, γεμάτα τρυφερότητα και μεγαλοθυμία. Ίσως ανησυχείτε περισσότερο από ότι χρειάζεται για καταστάσεις που έχουν ήδη πάρει το δρόμο τους.


ΛΕΩΝ
Αρκετές φορές, αυτή την εποχή, βάζετε «τρικλοποδιές» στον ίδιο σας το εαυτό. Σταματήστε να επιλέγετε κατευθύνσεις που έρχονται σε αντίθεση με τις πραγματικές σας ανάγκες. Υπάρχουν ευκολότεροι τρόποι από αυτού που επιλέγετε παρορμητικά.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αρκετά ανήσυχοι θα είστε σήμερα, μιας και έχετε να διευθετήσετε αρκετά θέματα που χρειάζονται νοητική διαύγεια και αυτοσυγκράτηση. Οι διπλές επιλογές σε ορισμένα θέματα μπορεί να σας μπερδέψουν και να δυσκολευτείτε να αποφασίσετε την καλλίτερη λύση.


ΖΥΓΟΣ
Η ολοκλήρωση μιας οικονομικής συμφωνίας μπορεί να βελτιώσει το αίσθημα της ασφάλειας και να σας οδηγήσει σε μεταρρυθμίσεις στον τρόπο της ζωής σας. Φροντίστε να εκτονώσετε προς τη σωστή κατεύθυνση τα βαθιά συναισθήματα και τις έντονες επιθυμίες σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Επίμονοι και αρκετά δογματικοί μπορεί να είστε σήμερα σε θέματα της εργασιακής σας απασχόλησης. Η υπεράσπιση της θέσης σας πολλές φορές δεν συμβαδίζει με την επιμονή στις απόψεις σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Τηρουμένων των αναλογιών, έχουν δημιουργηθεί κάποιες ευκαιρίες για να βελτιώσετε την εργασιακή και οικονομική σας ζωή. Όμως, μπορεί να μπερδευτείτε στην επιλογή των καλλίτερων για σας λύσεων, επειδή δεν έχετε ξεκαθαρίσει τι ακριβώς επιδιώκετε.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι διαφοροποιήσεις στους επαγγελματικούς κανόνες που έχετε συνηθίσει ίσως σήμερα να σας δημιουργήσουν υπερένταση, αίσθηση ανασφάλειας και απώλεια της υποστήριξης, στην οποία υπολογίζατε.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σταματήστε να πλατειάζετε προς όλες τις κατευθύνεις και οριοθετείστε τις επιδιώξεις σας με σαφήνεια. Αλλιώς, χάνετε συνεχώς χρόνο, οικονομική και ζωτική ενέργεια.


ΙΧΘΥΕΣ
Αρκετοί από εσάς μπορεί σήμερα να βρεθείτε σε «χάος» στην εργασιακή σας καθημερινότητα. Λάθη, παρανοήσεις ή παραλείψεις μπορεί κάνουν τη μέρα σας αναποτελεσματική. Κρατείστε την ψυχραιμία σας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου