19/11/09

19/11/2009 Πέμπτη






Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου



ΚΡΙΟΣ

Διοχετεύστε την έντασή σας σε δημιουργικές δραστηριότητες, γνωρίζοντας ότι κάθε τι που κάνετε έχει αντίκτυπο στο περιβάλλον σας. Φροντίστε ώστε η μαχητικότητά σας να μην πάρει διαστάσεις αθέμιτου ανταγωνισμού.





ΤΑΥΡΟΣ

Τα έντονα ερωτικά σας συναισθήματα αλλά, παράλληλα, και αρκετά διλήμματα και αμφιβολίες δοκιμάζουν αυτές τις μέρες τον ψυχισμό σας. Αν δείξετε την κατάλληλη υπομονή, σε λίγο θα καταλάβετε τι σας συμβαίνει.





ΔΙΔΥΜΟΙ

Κατάλληλη μέρα για οποιαδήποτε συμφωνίες ρουτίνας και πρακτικές ενασχολήσεις. Τακτοποιήστε κάθε βαρετή διαδικασία και συμβουλευτείτε τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην κάθε διαδρομή.





ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Απομακρυνθείτε για λίγο από το άμεσο περιβάλλον σας και τα προβλήματά του. Φροντίστε ώστε η αυτοκριτική σας να μην είναι μονόπλευρη. Δείτε τις θετικές και αρνητικές πλευρές της συμπεριφοράς σας και κάντε τις απαραίτητες διορθώσεις.





ΛΕΩΝ

Οι δύσκολες επαγγελματικές συνθήκες αυτής της εποχής έχουν αρχίσει και σας κουράζουν. Εργαστείτε πάνω στα «θέλω και μπορώ» φροντίζοντας να τα ενοποιήσετε, ακόμα κι αν αρχικά παρουσιάζονται διχασμένα.





ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευνοϊκή μέρα για εργασία στο σπίτι, ή τουλάχιστον μέσα σε κλίμα εσωτερικού στοχασμού. Εξετάστε με εποπτεία και πρόνοια όλες τις σημαντικές σας υποθέσεις και αρχίστε να δίνετε σε κάθε μια τις κατάλληλες κατευθύνσεις.





ΖΥΓΟΣ

Η κυκλοθυμία και η αίσθηση της μοναξιάς που θα έχετε σήμερα μπορεί είτε να σας απενεργοποιήσει είτε να κινητοποιήσει κάποιες ζωτικές σας ανάγκες ώστε να θέσετε καινούργιες προτεραιότητες. Εσείς διαλέγετε!





ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δύσκολη εποχή για τις προσωπικές σας σχέσεις. Η διαπεραστική ψυχολογική ανάλυση που είστε ικανοί να κάνετε, είτε για σας, είτε για το περιβάλλον σας, μπορεί να σας δώσει πληροφορίες προς αξιοποίηση.





ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ικανότητα να κατανοείτε το δημόσιο αίσθημα και τη διάθεση που κυκλοφορεί στο περιβάλλον σας μπορεί να σας κάνει καλούς εμψυχωτές ή να σας «ρίξει» σε απατηλά όνειρα και φαντασιώσεις.





ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι ευθύνες και τα καθήκοντα που αναλαμβάνετε μπορεί να σας κρατούν μακριά από όσους θα σας προσέφεραν την υποστήριξη που αναζητάτε και χρειάζεστε. Φροντίστε να ελέγχετε τη συναισθηματική σας ένταση.





ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανταγωνισμοί και διαφορετικές προσεγγίσεις ανάμεσα σε σας και τον σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη σας μπορεί σήμερα να εκφραστούν με ανοιχτό τρόπο. Αξιοποιείστε τη φυσική σας αίσθηση για το τι είναι σωστό και τι λάθος.





ΙΧΘΥΕΣ

Τα προβλήματα πολλές φορές σας αναγκάζουν να αποτραβηχτείτε μέσα στον ονειρικό και φανταστικό σας κόσμο. Θα χρειαστεί να διακρίνετε την πραγματικότητα από την ψευδαίσθηση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου