27/11/09

29/11/2009 Κυριακή




Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου


Εκνευρισμό και χάσιμο του ελέγχου σε θέματα που απαιτούν γερά νεύρα θα φέρει η εβδομάδα που έρχεται. Η προσωπική και κοινωνική ζωή θα αναστατωθεί από καινούργιες απόψεις που σπάζουν την παράδοση και τα καθιερωμένα. Θα υπάρξει ευκαιρία να μπουν θεμελιώδεις βάσεις για λειτουργική εργασιακή απασχόληση καθώς και να εκφραστούν κοινωνικά και προσωπικά οράματα.


ΚΡΙΟΣ
Ενθουσιώδης μέρα για τους περισσότερους από εσάς. Το ερωτικό σας ταμπεραμέντο είναι σε ψηλά επίπεδα, γι΄ αυτό . . . πάρτε τα μέτρα σας. Βρεθείτε με τους κατάλληλους ανθρώπους, στο . . . κατάλληλο περιβάλλον.


ΤΑΥΡΟΣ
Ίσως να διαπιστώσετε πως είστε ικανοί να διαχειρίζεστε τις ευαίσθητες συναισθηματικές και προσωπικές περιοχές ενός ευρύτερου κοινού. Αρκετά άτομα θα σας εμπιστευτούν τους υπαρξιακούς προβληματισμούς και τις εσωτερικές διαμάχες που αντιμετωπίζουν..


ΔΙΔΥΜΟΙ
Ευνοϊκή μέρα για ερωτική επικοινωνία, ταξιδιωτικές εμπειρίες και ουσιαστικές συζητήσεις. Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να ξεκινήσετε μια προσωπική σχέση, για να κλείσετε μια συνεργασία αλλά και για να ανταλλάξετε χρήσιμες συμβουλές.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κατάλληλη μέρα για προσωπικό οραματισμό. Η αυξημένη διαίσθησή σας και η ευαισθησία να ακούτε και να συναισθάνεστε τους γύρω σας, θα σας κάνει να ζήσετε έντονες στιγμές ψυχικού δράματος και πνευματικότητας.


ΛΕΩΝ
Ευνοϊκή μέρα για να λύσετε επαγγελματικά θέματα από το σπίτι σας. Η ανταπόκριση που θα έχετε από το οικείο περιβάλλον σας, θα σας ανεβάσει το ηθικό και θα αυξήσει τις μάχιμες δυνάμεις σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ευνοϊκή μέρα για να ανοίξετε έναν ουσιαστικό επαγγελματικό δρόμο. Η αισιοδοξία, η ικανότητά σας να αντιλαμβάνεστε άμεσα αυτό που συμβαίνει και η αυξημένη δυνατότητα επικοινωνίας θα σας κάνουν καλούς συμβούλους.


ΖΥΓΟΣ
Ευνοϊκή μέρα για να συναντηθείτε με φίλους και να ανταλλάξετε εμπειρίες. Η καλή παρέα, η ενδιαφέρουσα συζήτηση και η φυσική άσκηση θα σας κάνουν καλό.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα χρειαστεί να χειριστείτε με λεπτότητα ορισμένες οικονομικές πλευρές, προκειμένου να διευκολύνετε τους εργασιακούς σας στόχους. Η έμφυτη ψυχολογική σας ικανότητα θα κάνει το περιβάλλον σας να σας εμπιστευτεί.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Η επιδεξιότητά σας στη διαχείριση του λόγου και στη διήγηση ιστοριών, θα σας κάνει περιζήτητους ομιλητές, δασκάλους ή και διασκεδαστές. Είστε ικανοί να εμψυχώσετε και να παρακινήσετε το περιβάλλον σας προς θετικές κατευθύνσεις.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δυναμική μέρα, παρά τα εξωτερικά προβλήματα. Η ροή των πραγμάτων θα σας κάνει να αφήσετε πίσω τις συναισθηματικές αναστολές και τις λογικές σας αμφιβολίες και να στηριχτείτε στη δυνατή αίσθηση του σκοπού και της αποστολής που αισθάνεστε.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχετε μια ευκαιρία να προκαλέσετε την τύχη σας. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας να κάνετε το σωστό και την έμφυτη ικανότητά σας να γοητεύετε το κοινό σας. Αποφύγετε την οκνηρία και τις αναστολές.


ΙΧΘΥΕΣ
Μια κεντρική ιδέα, πολιτική, θρησκευτική ή πνευματική μπορεί να σας παρακινήσει σε δημιουργικές κατευθύνσεις. Η μέρα σας θα είναι δραστήρια και αισιόδοξη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου