7/7/09

7/7/2009 Τρίτη

Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου



ΚΡΙΟΣ

Η επιμονή και η ξεροκεφαλιά που δείχνετε σε ορισμένα θέματα μπορεί, τελικά, να μη σας βγει σε καλό. Θα χρειαστεί αυτές τις μέρες να αντιμετωπίσετε τον «κακό» σας εαυτό, τις αδυναμίες και τα ελαττώματα σας.


ΤΑΥΡΟΣ

Η διάθεση για γέλιο και υπερβολικές συναισθηματικές εκδηλώσεις μπορεί να σας χαλαρώσουν και να σας κάνουν απρόσεκτους στην επιλογή των ατόμων με τα οποία συσχετίζεστε.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποιες φοβίες από το παρελθόν, καθώς και μια ανασκόπηση των πεπραγμένων θα σας προβληματίσουν και ίσως να χαλάσουν τη διάθεσή σας. Ευτυχώς υπάρχουν άτομα γύρω σας, που θα σας εμψυχώσουν και θα σας προσφέρουν μια νότα χαράς.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποιες επαγγελματικές υποσχέσεις που σας έχουν δοθεί, μπορεί να μην ευοδωθούν, όμως συνεχώς ανοίγουν νέα πεδία προοπτικών και δρόμων για να ακολουθήσετε. Προσπαθήστε να μην είστε μονοσήμαντοι στις εκτιμήσεις σας.


ΛΕΩΝ

Πολυποίκιλες και ευχάριστες επικοινωνίες σας περιμένουν, και ίσως ασκήσουν επάνω σας μια ευνοϊκή επίδραση, τουλάχιστον σε θέματα που οι γνώσεις σας έχουν λιμνάσει και έχουν μείνει ακατέργαστες.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέματα μετακομίσεων, ταξιδιών και αλλαγής περιβάλλοντος ίσως να ξεσηκώσουν αρκετούς από εσάς αυτές τις μέρες. Ευνοϊκή εποχή για παρακολούθηση σεμιναρίων με βιωματικά περιεχόμενα.


ΖΥΓΟΣ

Η μυστικοπάθεια και οι υπερβολές του συντρόφου σας ίσως να σας προβληματίσουν αυτές τις μέρες, και ίσως ανακαλύψετε πως έχετε και σεις ένα σημαντικό μερίδιο ευθύνης. Εξετάστε την περίπτωση να έχει πειραχτεί από τα λόγια και τη συμπεριφορά σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έντονος ερωτισμός, υπερβολή σε εκδηλώσεις και δραστηριότητες, σε συνδυασμό με νοητική καχυποψία, μπορεί να σας κάνουν σήμερα αρκετά αντιφατικούς στις σχέσεις με τος αγαπημένους και το περιβάλλον σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Ίσως να είστε κάπως ανήσυχοι και υπερβολικοί σήμερα σε εργασιακά θέματα. Όσοι ασχολείστε με τον αθλητισμό, οι μέρες είναι ευνοϊκές για να αυξήσετε τα σκορ και τις αποδόσεις σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι αρνητικές σκέψεις της ημέρας είναι δυνατόν να σας αυξήσουν την ανασφάλεια και αρκετοί από εσάς ίσως να αντιδράσετε με σκληρές και απότομες κουβέντες στο άμεσο περιβάλλον σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αρκετά ευέλικτοι στην επικοινωνία σας, μπορείτε σήμερα να ελιχθείτε σε δύσκολα θέματα και να αποφύγετε τους «σκοπέλους και τρικλοποδιές», που αφορούν σε οικογενειακά θάματα ή χωροταξικές δυσλειτουργίες.


ΙΧΘΥΕΣ

Αρκετές προσκλήσεις από φίλους μπορεί να σας μπερδέψουν σήμερα, και να διαμορφώσετε ένα πρόγραμμα που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε. Μια πρόταση για ένα ταξίδι θα σας ξεσηκώσει με θετικό τρόπο.



Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών

γίνονται μαθήματα Αστρολογίας

καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου

Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα

Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου