29/7/09

29/7/2009 Τετάρτη

Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου



ΚΡΙΟΣ

Αύξηση της κοινωνικής ζωής σας επιφυλάσσουν αυτές οι μέρες. Οι προσπάθειες για λύση προβλημάτων που δεν είναι μόνο δικά σας, θα σας δώσουν τη δυνατότητα να πάρετε τις κατάλληλες πρωτοβουλίες σε συνεργασία με το περιβάλλον σας.


ΤΑΥΡΟΣ

Αισιόδοξα είναι τα επαγγελματικά και οικονομικά μηνύματα που λαμβάνετε αυτές τις μέρες. Ευνοϊκές εξελίξεις υπάρχουν σε θέματα επικοινωνίας, ανταλλαγής πληροφοριών ή ακόμα και σε θέματα γραπτών κειμένων, ομιλιών, σεμιναρίων, νομικών υποθέσεων και πωλήσεων.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Ενδιαφέρουσες μέρες για ομαδικές εμπειρίες και απόκτηση της αίσθησης να λειτουργείτε μέσα στα πλαίσια μιας κοινότητας. Ευχάριστες είναι οι αλλαγές παραστάσεων, που συνδυάζουν μάθηση και περιπετειώδη διάθεση.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσωτερικές εμπνεύσεις, οράματα και όνειρα μπορεί να σας κατακλύζουν αυτές τις μέρες. Η αίσθηση της παγκόσμιας ενότητας και η αναζήτηση λύσεων σε προβλήματα που αφορούν ευρύτερες ομάδες θα σας απασχολήσουν, ακόμα κι αν δεν μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα.


ΛΕΩΝ

Ελάτε σήμερα σε επαφή με αγαπημένους φίλους και βρεθείτε συναισθηματικά. Οι μέρες ευνοούν τις συνεργασίες, τα ταξίδια, τις γνωριμίες και τις ερωτικές σχέσεις.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένα επαγγελματικό και κοινωνικό άνοιγμα είναι μπροστά σας και μπορεί να φέρει ευρύτερες λύσεις σε οικονομικά θέματα και στη βελτίωση του τρόπου της ζωής σας. Η αισιοδοξία και η καλή πρόθεση θα σας ανοίξουν έναν νέο κύκλο φιλικών και εργασιακών σχέσεων.


ΖΥΓΟΣ

Ευχάριστες μετακινήσεις, ταξίδια και συναντήσεις θα σας φέρουν σε επαφή με μια ομάδα αλληλοστήριξης. Η αίσθηση ότι ανήκετε κάπου θα σας ανακουφίσει συναισθηματικά. Θα δώσετε και θα πάρετε σημαντικές συμβουλές σε θέματα διαπροσωπικών σχέσεων.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ευνοϊκή μέρα για να συζητήσετε μια επενδυτική δραστηριότητα σε συνεργασία με άτομα από το συντροφικό και οικογενειακό σας περιβάλλον. Επίσης ευνοούνται τα θέματα γονιμότητας και δημιουργίας οικογένειας.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Νέα περιβάλλοντα, γνωριμίες και ομαδική διάθεση για λύση προβλημάτων συνδυάζονται αυτές τις μέρες με διασκέδαση και αισιοδοξία. Συνδυάστε το τερπνό και του ωφέλιμου. Αρκετοί από εσάς μπορεί να έχετε οφέλη από νομικές υποθέσεις.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ευνοϊκή μέρα για τις επαγγελματικές σας υποθέσεις και τους προσανατολισμούς σας. Μια σημαντική συνάντηση θα σας ανοίξει θετικούς εργασιακούς δρόμους στην εργασιακή σας ζωή.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευνοϊκή μέρα για ξεκούραση και επαφή με τον οικογενειακό σας περίγυρο. Μέρα χαλάρωσης και με ευχάριστες εμπειρίες που αναπτύσσουν τις προσωπικές σας σχέσεις, είτε ερωτικές, είτε καθαρά οικογενειακές.


ΙΧΘΥΕΣ

Βρείτε ανακούφιση και καταφύγιο στα πλαίσια της οικογενειακής ζωής και των σχέσεών σας. Ευνοϊκή μέρα για να μοιραστείτε συναισθηματικά, να αναζητήσετε λύσεις και να αισθανθείτε ασφαλείς και χαλαροί.




Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών

γίνονται μαθήματα Αστρολογίας

καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου

Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα

Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου