30/7/09

31/7/2009 Παρασκευή

Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου


ΚΡΙΟΣ

Πληθωρική μέρα, με υπερβολικές και ίσως επιπόλαιες εκδηλώσεις στα ερωτικά σας θέματα. Φροντίστε ώστε οι κινήσεις σας να μην προκαλέσουν περισσότερα προβλήματα από όσα προσπαθείτε να λύσετε.


ΤΑΥΡΟΣ

Ατέρμονες οικογενειακές συζητήσεις που δύσκολα φτάνουν σε αποτέλεσμα καθώς και η οικονομική σας ανασφάλεια μπορεί να σας οδηγήσουν σήμερα σε βιαστικές κινήσεις ή ακόμα και σπατάλες.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Ανοιχτοί και καλοπροαίρετοι, με τη φαντασία σας να «οργιάζει», θα έρθετε σήμερα σε επαφή με κοινωνικά θέματα που ίσως να παρασύρουν τη σκέψη σας σε λανθασμένες κατευθύνσεις. Το χάσιμο του προσανατολισμού και οι παρεξηγήσεις είναι αναμενόμενα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ανήσυχη μέρα για σας, γεμάτη με συναισθηματικές εντάσεις. Το χάσιμο του προσανατολισμού σας, οι παρεξηγήσεις, τα έξοδα, οι οικονομικές απώλειες και ένας κίνδυνος εξαπάτησης είναι αναμενόμενα.


ΛΕΩΝ

Μέρα γεμάτη με μη αναμενόμενα έξοδα και έξοδα. Φροντίστε να μην παρασυρθείτε σε μια επιπόλαιη αντιμετώπιση και διαχείριση, μιας και δεν έχετε καθαρή εικόνα για τι ακριβώς συμβαίνει.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αφεθείτε σήμερα στην ποιητική σας διάθεση και δώστε χώρο στα όνειρα, τα οράματα και τη φαντασία σας. Η τάση φυγής από τα πρακτικά θέματα θα σας ανανεώσει και θα δυναμώσει τη θέλησή σας για αλλαγές.


ΖΥΓΟΣ

Μπορεί οι σκέψεις σας να είναι επιπόλαιες και ανεδαφικές, όμως θα σας δώσουν μια αίσθηση ανακούφισης και απομάκρυνσης από τα άμεσα προβλήματά σας. Προσοχή σε θέματα σχέσεων, μιας και μπορεί εκτεθείτε περισσότερο από ότι χρειάζεται.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτές τις μέρες, το πολυμήχανο μυαλό σας εργάζεται εντατικά πάνω στα εργασιακά σας θέματα και παράγει μια σειρά από κατευθύνσεις, οι περισσότερες των οποίων είναι ανεδαφικές και μη εφαρμόσιμες. Μην στηρίζεστε στη βοήθεια από την οικογένεια και το σύντροφό σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Ερωτευμένοι, αντισυμβατικοί αλλά και επιπόλαιοι και ανεδαφικοί, μπορεί σήμερα να συμπεριφερθείτε χωρίς να υπολογίζετε τις συνέπειες των λόγων και των έργων σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επιτρέψτε να βγουν στην επιφάνεια και να αποδεσμευτούν οι σκέψεις και τα συναισθήματά σας που είναι απωθημένα. Θα βρείτε ανακούφιση αλλάζοντας παραστάσεις και ταξιδεύοντας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι ατέρμονες συζητήσεις χωρίς πρακτικό αντίκρισμα και οι εμπλοκές με συντρόφους και φίλους θα σας δώσουν μια ανήσυχη μέρα. Η ασάφεια στους φόβους και τις προσδοκίες σας, θα σας δυσκολέψει να ακούσετε κάποιες χρήσιμες συμβουλές.


ΙΧΘΥΕΣ

Είναι αναμενόμενη μια «εισβολή» στον προσωπικό σας χώρο από άτομα του κοντινού σας περίγυρου. Ο σύντροφος ή και μέλη της οικογένειάς σας μπορεί να βρεθούν εκτός ορίων, όμως, κατά κάποιο τρόπο, το έχετε επιτρέψει εσείς.



Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών

γίνονται μαθήματα Αστρολογίας

καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου

Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα

Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου