13/7/09

13/7/2009 Δευτέρα

Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου



ΚΡΙΟΣ

Ξαφνικές ιδέες και Απρόοπτες εξελίξεις μπορεί να κινητοποιήσουν τη διάθεσή σας να επικοινωνήσετε με το οικογενειακό σας περιβάλλον και να προσεγγίσετε τα θέματα που το απασχολούν, όσο βαρετά κι αν είναι για σας.


ΤΑΥΡΟΣ

Παρά το ότι ή καθημερινότητά σας είναι πληκτική, είναι δυνατόν να σας διεγείρουν απρόσμενες συναντήσεις με φίλους και να κάνουν την επικοινωνία σας πιο ζωντανή και ενδιαφέρουσα.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Κατάλληλη περίοδος για να τακτοποιήσετε κάποια οικογενειακά, κτιριακά και οικιακά ζητήματα, όσο βαρετά κι αν σας φαίνονται. Υπάρχουν απλές και σίγουρες λύσεις που θα σας αποδεσμεύσουν από το άγχος των υποχρεώσεων.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μερικές φορές ο τρόπος της επικοινωνίας σας είναι αρκετά βαρετός και δεν παρουσιάζει ενδιαφέρον στους συνομιλητές σας. Ζωντανέψτε τον, αξιοποιώντας κάποιες καινούργιες πληροφορίες που διαθέτετε, παράλληλα με τη ζεστασιά και την οικειότητα που σας διακρίνει.


ΛΕΩΝ

Κάποιες οικονομικές ανατροπές, με απρόβλεπτα έσοδα αλλά και έξοδα, μπορεί να σας κινήσουν το ενδιαφέρον στην, κατά τα άλλα, τυπική διαδικασία παρακολούθησης της οικονομικής σας ζωής.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πρακτικοί και μεθοδικοί καθώς είστε, αξιοποιείστε τη σημερινή μέρα, δημιουργώντας μια ξεκάθαρη ροή σε έναν άμεσο δημιουργικό σας στόχο. Όσο απλά και αν φαίνονται τα βήματα που πρέπει να κάνετε, μην υποτιμάτε τα καλά αποτελέσματα που μπορεί να σας φέρουν.


ΖΥΓΟΣ

Ευνοϊκή μέρα για δραστηριότητες που χρειάζονται τις επικοινωνιακές σας ικανότητες για να ολοκληρωθούν. Αρκετοί από εσάς είναι δυνατόν να αναλάβετε ένα έργο, που θα σας φανεί εύκολο και προσοδοφόρο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έντονα ερωτική και συγκινησιακή μέρα για τους περισσότερους από εσάς, αν μάλιστα βρίσκεστε σε διακοπές. Κρατείστε τις αποστάσεις σας από ανούσια περιβάλλοντα και δραστηριότητες και ξεκουραστείτε.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευνοϊκή μέρα για επενδυτικές συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και συλλογή πληροφοριών. Η ρουτίνα των υποχρεώσεων και των καθηκόντων σας αυτή την εποχή σας αφήνουν διαθέσιμο χρόνο για διασκέδαση και χαλάρωση.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια προσωπική σας σχέση αρχίζει να παίρνει έναν πιο ξεκάθαρο χαρακτήρα και, όλο και περισσότερο, να διευκρινίζονται ορισμένες κρυφές πτυχές της.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευνοϊκή μέρα για οικονομικά και εργασιακά αποτελέσματα. Μια οφειλή σας μπορεί να ρυθμιστεί με έναν απλό και εύκολο τρόπο, αρκεί να την αντιμετωπίσετε με πρακτικότητα και μέθοδο.


ΙΧΘΥΕΣ

Ένα ξεκαθάρισμα με το σύντροφό σας, θα σας ελευθερώσει από διλήμματα και συναισθηματικές συγκρούσεις και θα σας γεμίσει με έντονα και θετικά συναισθήματα. Ευνοϊκή μέρα για να αποφασίσετε μια οριστική προσωπική δέσμευση.



Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών

γίνονται μαθήματα Αστρολογίας

καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου

Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα

Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου