11/7/09

11/7/2009 Σάββατο

Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου



ΚΡΙΟΣ

Οι συναισθηματικές και ερωτικές εντάσεις της ημέρας δύσκολα μπορούν να διευθετηθούν, γι΄ αυτό προσπαθήστε να αφήσετε πίσω την επιμονή σας και να γίνετε πιο ευέλικτοι και προσαρμόσιμοι. Έχετε βρει λάθος σημείο για να διεκδικήσετε το αγαπημένο σας πρόσωπο.


ΤΑΥΡΟΣ

Κάποιες συναισθηματικές εξαρτήσεις και κολλήματα πλησιάζουν στο τέλος τους και θα κάνουν τα τελευταία «κόλπα» τους, προσπαθώντας να σας κρατήσουν στα «γρανάζια» τους. Ο τρόπος που σας διεκδικούν «θα πέσει στο κενό»!


ΔΙΔΥΜΟΙ

Αντιφατικά θα είναι τα συναισθήματά σας γύρω από θέματα σχέσεων και επαγγελματικής ζωής. Όλο και περισσότερο αυξάνεται η προσωπική σας λάμψη, ενισχύοντας την αυταρέσκεια και τον κρυμμένο ναρκισσισμό σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρκετοί από εσάς ίσως σήμερα να είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι και συναισθηματικοί, με το μυαλό σας να γυρίζει γύρω από οικογενειακά προβλήματα και ανικανοποίητες προσωπικές σχέσεις.


ΛΕΩΝ

Κατάλληλη μέρα για να αφήσετε τη φαντασία και δημιουργικότητά σας να τακτοποιήσει όλες τις αντιφάσεις που δημιουργήθηκαν τις τελευταίες μέρες και να εντοπίσει τα συν και τα πλην στο άνοιγμα και στο νέο πλέγμα σχέσεων που έχει δημιουργηθεί γύρω σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διαπάλη μεταξύ συναισθημάτων, φαντασίας και πρακτικότητας μπορεί σήμερα να σας καταστήσει ανενεργούς και αφηρημένους. Η συγκέντρωση της ψυχικής σας δύναμης έχει την πρωτεύουσα σημασία.


ΖΥΓΟΣ

Με ευαισθησία αλλά και με ψυχικές αντοχές θα χρειαστεί σήμερα να διαχειριστείτε τις εκδηλώσεις και τα προβλήματα στις προσωπικές και συναισθηματικές σας σχέσεις. Στηριχτείτε στις αξίες και τη διαίσθησή σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συναισθηματικές διακυμάνσεις, ευαισθησίες και ψυχικές ιδιορρυθμίες θα εκφραστούν σήμερα από τη συμπεριφορά σας και ίσως να εμφανίσετε μια αντιφατική εικόνα στο περιβάλλον σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Συναισθηματικός αποπροσανατολισμός και δυσκολία νοητικής επικέντρωσης θα σας κρατήσουν σήμερα μακριά από το σπίτι, την οικογένεια και τους δικούς σας ανθρώπους.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κρατείστε με δυναμικό τρόπο τα ηνία της οικογενειακής σας ζωής, μιας και παρουσιάζονται τάσεις απόσχισης και διαφοροποίησης. Η επιμονή σας σε ορισμένα θέματα θα δώσει το καθοριστικό σημείο των εξελίξεων.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αρκετοί από εσάς ίσως να αντιδράτε έντονα σε καταστάσεις που σας εγκλωβίζουν στον ίδιο τόπο και στην καθημερινή συναναστροφή με τους ίδιους ανθρώπους. Μάλλον χρειάζεστε ξεκούραση και αποστασιοποίηση.


ΙΧΘΥΕΣ

Ανήσυχοι συναισθηματικά και με ερωτικές αναστατώσεις, αρκετοί από εσάς θα είστε σήμερα γεμάτοι από ένταση, εσωτερικές συγκρούσεις, ανταγωνισμούς και διεκδικήσεις.



Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών

γίνονται μαθήματα Αστρολογίας

καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου

Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα

Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου