17/7/09

17- 19 /7/2009

Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου



ΚΡΙΟΣ

Αρκετά ανασφαλείς και υπερκινητικοί, είναι δυνατόν σήμερα να προκαλέσετε την προσοχή του περιβάλλοντός σας με απρόοπτες και κάπως αντιδραστικές συμπεριφορές.


ΤΑΥΡΟΣ

Είναι μάλλον απαραίτητες κάποιες ξεκάθαρες κουβέντες με άτομα του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος, είτε ακόμα και με γείτονες και άμεσους συγγενείς. Φροντίστε να βάλετε τα όρια που χρειάζεστε, χωρίς να γίνετε καταπιεστικοί.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Απρόοπτοι, δραστήριοι και ανανεωμένοι μπορείτε πλέον να βάλετε σε εφαρμογή τις ιδέες σας, με εύκολο και γρήγορο τρόπο. Νέα άτομα μπαίνουν στη ζωή σας και διαφοροποιούν το ψυχικό και νοητικό σας υλικό.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παρά το ότι θεωρείστε ιδιαίτερα συντηρητικά άτομα, θα έχετε την ευκαιρία αυτές τις μέρες να αλλάξετε τη γνώμη που έχει το περιβάλλον για σας. Μια αντικομφορμιστική ιδέα θα σας συνεπάρει σε τέτοιο βαθμό, ώστε να την πραγματοποιήσετε.


ΛΕΩΝ

Μια νέα εποχή ξεκινάει για τις σχέσεις σας, με ανατροπές και συνειδητοποιήσεις για το τι έχει σήμερα αξία για σας και τι όχι. Οι ανακατατάξεις είναι τέτοιας εμβέλειας, που είναι δυνατόν να ξεκαθαρίσουν κάθε «θολό τοπίο» γύρω σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια νέα συναισθηματική, φιλική και, ίσως, και ερωτική σχέση είναι δυνατόν να ξεκινήσει για σας αυτές τις μέρες. Οι συναισθηματικές αποστάσεις που κρατάτε εδώ και καιρό μπορούν να καταρρεύσουν «εν μια νυκτί»!


ΖΥΓΟΣ

Μια εργασιακή πρόταση είναι δυνατόν σήμερα να σας ανοίξει έναν καινούργιο και ενδιαφέροντα ορίζοντα. Ίσως να χρειαστεί να ενισχύσετε την αυτοεκτίμησή σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρκετά ριψοκίνδυνοι στην ερωτική σας ζωή και στις προσωπικές σας σχέσεις, μπορεί σήμερα να χρειαστεί να συγκρατήσετε τις ορμές και τις επιθυμίες σας μέσα σε ελεγχόμενα πλαίσια.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι ανατροπές που είναι δυνατόν να συμβαίνουν σε οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα δεν είναι απαραίτητα αρνητικές. Ίσα-ίσα μπορούν να σας μετακινήσουν από το τέλμα της νωθρότητας που ίσως σας καταλαμβάνει τον τελευταίο καιρό.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αρκετά παράδοξα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στη συναισθηματική και συντροφική σας ζωή. Νεαρότερα από εσάς άτομα είναι δυνατόν να «τραβούν το χαλί κάτω από τα πόδια σας», με τις σοφότερες απόψεις τους.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι επαγγελματικές και οικονομικές σας υποθέσεις βρίσκονται αυτές τις μέρες σε κατάσταση «ή του ύψους ή του βάθους»! Η κατεύθυνση εξαρτάται από το δικό σας προσανατολισμό σκέψης και θέλησης!


ΙΧΘΥΕΣ

Πάρτε την ευκαιρία που θα σας δοθεί και απομακρυνθείτε για λίγο από το εργασιακό σας περιβάλλον. Καιρός για ξεκούραση και διακοπές! Εξάλλου, έχετε πλέον τη δυνατότητα να ρυθμίζετε διάφορα πρακτικά ζητήματα με άνεση και από . . . απόσταση!



18/7/2009 Σάββατο



ΚΡΙΟΣ

Στηριχτείτε στο ένστικτό και στη διάθεσή σας για καινοτομίες και άμεσες ενέργειες. Έτσι κι αλλιώς δεν είστε οπαδοί του διεξοδικού και αναλυτικού διαλόγου. Η αμεσότητα και οι πρωτοβουλίες είναι η καλλίτερη διέξοδος για σας.


ΤΑΥΡΟΣ

Η απρόσμενη παρουσία ενός φιλικού προσώπου ίσως σας βάλει σε έξοδα αυτές τις μέρες και ανατρέψει αυτά που είχατε προγραμματίσει. Αρκετοί από εσάς ίσως ετοιμάζεστε να μετακομίσετε ή να φιλοξενήσετε κάποιους φίλους.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Υπερκινητικότητα, πολυλογία αλλά και ευστοχία παρατηρήσεων και διαπιστώσεων θα σας κάνουν σήμερα περιζήτητους αλλά συνάμα και κουραστικούς.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όταν γίνεστε σκληροί μπορείτε να φτάσετε και μέχρι την αδιαλλαξία. Έχετε θαυμάσιες ιδέες, όμως κινδυνεύετε να τις αφήσετε ανεκμετάλλευτες, επιμένοντας να έχετε την αποκλειστικότητά τους.


ΛΕΩΝ

Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σας, η η ποιητική και δημιουργική σας διάθεση θα αυξηθεί μαζί με την κινητικότητα και τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες. Σήμερα ευνοείται κάθε θέμα που άπτεται της επικοινωνίας και της κάθε τύπου συναναστροφής.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σιγά – σιγά απομακρύνεται ο περιοριστικός κύκλος μέσα στον οποίο βρίσκεστε εδώ και καιρό. Νέα πρόσωπα και νέες αντιλήψεις σας κατακλύζουν και διαφοροποιούν σημαντικά τη διάθεσή σας.


ΖΥΓΟΣ

Ένας νέος κοινωνικός και δημιουργικός ορίζοντας ανοίγεται αυτές τις μέρες σε αρκετούς από εσάς, με αυξημένες επικοινωνιακές και διαπραγματευτικές απαιτήσεις. Ενεργοποιείστε τα ιδιαίτερα ταλέντα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυξημένη ζήτηση σε παρέες για διασκέδαση θα έχετε αυτό το διήμερο, και όσοι από σας επιλέξετε να μην απομονωθείτε, θα περάσετε καλά. Οι υπόλοιποι απλώς «θα . . . βράσετε στο ζουμί σας»!


ΤΟΞΟΤΗΣ

Ταξίδια, παρέες, σχέσεις, νέα περιβάλλοντα και διασκέδαση θα τραβήξουν κοντά τους αρκετούς από εσάς. Ακόμα κι αν δεν ξεκινάτε διακοπές, ένα διήμερο – τριήμερο ανανέωσης είναι ό,τι πρέπει!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αρκετά παράδοξα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στη συναισθηματική και συντροφική σας ζωή. Νεαρότερα από εσάς άτομα είναι δυνατόν να «τραβούν το χαλί κάτω από τα πόδια σας», με τις σοφότερες απόψεις τους.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια καλή ευκαιρία θα σας δοθεί σήμερα ώστε να επιτύχετε την ανεξαρτησία σας από πρόσωπα και καταστάσεις που περιορίζουν τις κινήσεις και τη διάθεσή σας.


ΙΧΘΥΕΣ

Μείνετε ανοιχτοί στο απρόοπτο που μπορεί να φέρει ή στιγμή και χαρείτε την αλλαγή στις συνήθειες και στη ρουτίνα σας. Βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα και ρίξτε το λίγο . . . έξω. Μια στιγμή είναι αρκετή για να αλλάξει η διάθεσή σας!



19/7/2009 Κυριακή


Η έκλειψη Ηλίου θα χρωματίσει την εβδομάδα που έρχεται με εντάσεις στην επικοινωνία, προβλήματα στις μετακινήσεις και στα ηλεκτρονικά και ηλεκτρολογικά συστήματα καθώς και απόσταση και απορρίψεις στις διαπροσωπικές σχέσεις. Προσοχή, λοιπόν!


ΚΡΙΟΣ

Αυθορμητισμός και σοβαρότητα δεν πάνε πάντα χέρι με χέρι. Επιστρατεύστε την επινοητικότητά σας και διεκδικείστε το άτομο που σας ενδιαφέρει, έχοντας πρώτα μετρήσει τις προθέσεις σας και όχι μόνο τη διάθεσή σας για κατάκτηση.


ΤΑΥΡΟΣ

Είναι μάλλον απαραίτητες κάποιες ξεκάθαρες κουβέντες με άτομα του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος, είτε ακόμα και με γείτονες και άμεσους συγγενείς. Φροντίστε να βάλετε τα όρια που χρειάζεστε.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποια οικονομικά ζητήματα μπορεί να βρουν θετικό δρόμο σήμερα, ακόμα κι αν χρειαστεί να θυσιάσετε παραπάνω χρόνο από όσο θα θέλατε. Δύσκολη μέρα για τις οικογενειακές σας σχέσεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Χρειάζεται να κάνετε μια βαθιά τομή στον τρόπο που ρυθμίζετε τις οικονομικές σας υποθέσεις. Για αρκετούς από εσάς αυτές οι μέρες θα φέρουν μια ανεξαρτητοποίηση από οικονομικές και ηθικές δεσμεύσεις.


ΛΕΩΝ

Φροντίστε σήμερα να «μην πάρουν αέρα τα μυαλά σας» και συγκρατείστε την διάθεσή σας για ατέρμονες επαφές και παιγνιδίσματα, αλλιώς το περιβάλλον θα σας «βάλει στη θέση σας» και αυτό ίσως να πειράξει κάπως τον εγωισμό σας!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια απρόοπτη γνωριμία μπορεί να πάρει είτε συναισθηματικές είτε επαγγελματικές διαστάσεις, αρκεί να είστε διατεθειμένοι να καλοδεχτείτε τις εκπλήξεις και τις ιδιορρυθμίες που θα φέρει μαζί της.


ΖΥΓΟΣ

Ίσως χρειάζεται να εργαστείτε περισσότερο στον τρόπο που εκφράζεστε, μιας και υπάρχει μεγάλη διαφορά στην κοντινή και άμεση επικοινωνία από αυτήν που απευθύνεται σε πλατύ κοινό.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποια ξαφνική αλλαγή στο πρόγραμμά σας μπορεί να δυσαρεστήσει το σύντροφο ή την παρέα σας, όμως εσείς μάλλον θα . . . ανακουφιστείτε. Δεν αντέχετε αυτό τον καιρό τις πολύ κοντινές συναναστροφές.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν ο σύντροφός σας δεν μπορεί να ακολουθήσει το πρόγραμμα και τη διάθεσή σας για περιπέτεια, μπορείτε να συνεχίσετε και μόνοι σας! Πάντα θα βρεθεί η κατάλληλη παρέα για να κάνει ενδιαφέρον το ταξίδι!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ζητήματα συντροφικότητας και συνεργασίας θα σας απασχολήσουν αυτές τις μέρες. Ίσως ορισμένα από όσα ζητάτε από την προσωπική σας σχέση να πρέπει να τα προσφέρετε εσείς στον εαυτό σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι διαθέσεις σας για συναισθηματική επικοινωνία παράλληλα με αναστολές, απορρίψεις και αποστάσεις θα χρωματίσουν σήμερα τη μέρα σας. Όμως κάποια θέματα σχέσεων θα ξεκαθαριστούν οριστικά.


ΙΧΘΥΕΣ

Αν είστε μόνοι σας, ασχοληθείτε με την περιποίηση του εαυτού σας και ξεκουραστείτε. Αν είστε με παρέα κάντε κάτι . . . τρελό και



Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών

γίνονται μαθήματα Αστρολογίας

καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου

Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα

Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου