14/7/09

14/7/2009 Τρίτη

Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου



ΚΡΙΟΣ

Παρορμητικοί, έντονοι και με «κυνηγετικές διαθέσεις», είτε στον ερωτικό τομέα είτε στον επαγγελματικό, θα περάσετε μια μέρα γεμάτη με περιπέτειες και διαρκή επικοινωνιακή δραστηριότητα.


ΤΑΥΡΟΣ

Αρκετά απόλυτοι στην επικοινωνία σας, φροντίστε να μην ξεπεράσετε τα όρια και γίνετε αγενείς. Παραμείνετε συγκρατημένοι και εκφράστε τη γνώμη σας μόνον όταν είναι απαραίτητο.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Κατάλληλη μέρα για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Η συναισθηματική ένταση και το πάθος μπορούν σήμερα να εναλλάσσονται με νωθρές και χαλαρές κινήσεις, δίνοντάς σας μια κυκλοθυμική διάθεση.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερα επικοινωνιακοί και κοινωνικοί, σήμερα θα έχετε τη δυνατότητα να εκδηλώσετε τις καλλίτερες πλευρές του εαυτού σας. Αξιοποιείστε τη δυνατότητά σας να προσεγγίζετε άμεσα και συναισθηματικά τους συνομιλητές σας.


ΛΕΩΝ

Ένα σημαντικό σχέδιο ωριμάζει μέσα σας και σε λίγο θα έχετε την ευκαιρία να το μοιραστείτε με το άμεσο περιβάλλον σας. Δώστε σημασία στη λεπτομέρεια και στη συναισθηματική φόρτιση που παράγεται από το κάλεσμα για συμμετοχή πάνω σε ένα κοινό σκοπό.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αξιοποιείστε την υπερέντασή σας με δημιουργικότητα και μην επιτρέψετε στο άγχος να σας αποδυναμώσει. Ενισχύστε συναισθηματικά τις δραστηριότητες ρουτίνας που έχετε να εκτελέσετε.


ΖΥΓΟΣ

Αρκετές μπορεί να είναι σήμερα οι επαφές και οι διαπραγματεύσεις σας σχετικά με μια εργασιακή απασχόληση, που έχετε αναλάβει και απαιτεί οργάνωση και συντονισμό αρκετών ατόμων και ποικίλων ικανοτήτων.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Περιπετειώδης μέρα που συνδυάζει ενθουσιασμό και μαχητικότητα. Οι ομαδικές δραστηριότητες σας ευνοούν και μπορούν να σας αναδείξουν σε δύναμη μεγάλης ισχύος.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αστάθεια και οι παρορμήσεις σας μπορούν σήμερα να εξισορροπηθούν από τα κατάλληλα άτομα του περιβάλλοντός σας, που διαθέτουν τη σοφία και την πρόνοια να αποτρέπουν λάθη και να βρίσκουν απλές λύσεις σε πολύπλοκα προβλήματα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια προσωπική σας σχέση αρχίζει να παίρνει έναν πιο ξεκάθαρο χαρακτήρα και, όλο και περισσότερο, να διευκρινίζονται ορισμένες κρυφές πτυχές της. Οι συναισθηματικές σας αναστατώσεις μπορούν να βρουν διέξοδο μέσα στα πλαίσια του οικογενειακού σας χώρου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο διάχυτος ερωτισμός και οι έντονα συναισθηματικές σας εκδηλώσεις είναι δυνατόν σήμερα να δώσουν στο περιβάλλον σας μια άλλη εικόνα του εαυτού σας, πιο τολμηρή και πιο άμεση.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ανάγκη σας να εισπράξετε και να δώσετε αγάπη και συναισθηματική κάλυψη μερικές φορές εκδηλώνεται με τυπικές και συνηθισμένες πρακτικές. Ζωντανέψτε το κλίμα στη σχέση σας, βάζοντας το στοιχείο του αιφνιδιασμού και της ανατροπής.

Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών

γίνονται μαθήματα Αστρολογίας

καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου

Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα

Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου