5/7/09

5/7/2009 Κυριακή

Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου



Εμπλοκές σε σκάνδαλα, οριστικές αποφάσεις και ρυθμίσεις σε θέματα υγείας και περίθαλψης καθώς και αποφάσεις σχετικά με θέματα οικοδόμησης και κατοικίας θα απασχολήσουν την κοινωνική ζωή την εβδομάδα που έρχεται. Προσοχή σε καταχρήσεις και υπερβολές.


ΚΡΙΟΣ

Ευέλικτοι, ρομαντικοί και με διάθεση να ανατρέψετε τις ξεπερασμένες απόψεις του περιβάλλοντός σας, μπορείτε σήμερα να κάνετε ένα μεγάλο βήμα αλλαγής στις προσωπικές σας σχέσεις.


ΤΑΥΡΟΣ

Διασκέδαση, γέλιο και υπερβολικές συναισθηματικές εκδηλώσεις σας περιμένουν σήμερα. Όμως, θα χρειαστεί να είστε αρκετά προσεκτικοί και επιφυλακτικοί στην επίδραση που ασκούν επάνω σας κάποια άτομα του άμεσου περιβάλλοντός σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Ανασφάλεια και εσωστρέφεια θα χαρακτηρίσουν τη σημερινή σας διάθεση. Κάποιες φοβίες από το παρελθόν, καθώς και μια ανασκόπηση πεπραγμένων θα προβληματίσουν, σε μια προσπάθεια να κάνετε άμεσες αλλαγές.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρκετοί από εσάς ίσως να αντιμετωπίζετε προβλήματα επικοινωνίας με το σύντροφό σας, καθώς μια απογοήτευση στα επαγγελματικά σας θέματα. Μάλλον κάποιες υποσχέσεις δεν τηρούνται και θα χρειαστείτε κουράγιο και ψυχική δύναμη για να «στρίψετε το τιμόνι σας».


ΛΕΩΝ

Προσέξτε σήμερα τις κινήσεις και τα λόγια σας, μιας και μπορεί να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα παρεξηγήσεων και στρεβλών εκτιμήσεων, είτε για το άτομό σας, είτε για ορισμένα ζητήματα που σας αφορούν.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποια ζητήματα κουτσομπολιού, κακίας και καχεντρέχειας μπορεί να αντιμετωπίσετε σήμερα, σε μια προσπάθεια κάποιων να μπουν στον ιδιωτικό και μυστικό χώρο της ζωής σας. Θα χρειαστεί να είστε απόλυτοι και λακωνικοί στις εκφράσεις σας.


ΖΥΓΟΣ

Η μυστικοπάθεια και οι υπερβολές του συντρόφου σας θα σας προβληματίσουν σήμερα, και ίσως ανακαλύψετε πως έχετε και σεις ένα σημαντικό μερίδιο ευθύνης.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ευέλικτοι και προσαρμοστικοί μπορείτε να είστε σήμερα. Θα χρειαστεί όμως να φροντίσετε να μην φτάσετε σε υπερβολές και καταχρήσεις, είτε σε οικονομικά θέματα είτε σε θέματα που βλάπτουν την υγεία σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Μέρες χαλάρωσης και διασκέδασης για αρκετούς από εσάς. Είτε πρόκειται για την αρχή των διακοπών σας , είτε για μερικές μέρες ανάπαυλας, ετοιμαστείτε για . . . καταχρήσεις και υπερβολές!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εάν δώσετε μια ακόμα ευκαιρία σε ένα πρόσωπο του άμεσου περιβάλλοντός σας, θα θεωρηθεί αδυναμία σας. Η ανοχή και η καλοσύνη σας μπορεί να γίνουν αντικείμενο εκμετάλλευσης.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ερωτικές αναλαμπές και διάθεση ανατροπών σε προσωπικές και συντροφικές σχέσεις θα σας δώσουν μια ενδιαφέρουσα και απρόβλεπτη μέρα. Θα χρειαστεί να είστε ευέλικτοι στον τρόπο επικοινωνίας σας.


ΙΧΘΥΕΣ

Ένα ταξίδι μπορεί να γίνει περισσότερο δαπανηρό από ότι το είχατε φανταστεί. Η αφηρημάδα σας μπορεί να είναι αυξημένη, γι΄ αυτό πάρτε τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης.



Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών

γίνονται μαθήματα Αστρολογίας

καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου

Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα

Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου