12/7/09

12/7/2009 Κυριακή

Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου



Η συναισθηματική επικοινωνία και οι ανατρεπτικές διαθέσεις βρίσκονται σε πρώτο πλάνο την εβδομάδα που έρχεται. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που αφορούν ανασκοπήσεις και απρόοπτες αλλαγές κατευθύνσεων ενώ υπόγειες κινήσεις και χειραγώγηση θα αποκαλυφθούν και θα γίνουν αναποτελεσματικές.


ΚΡΙΟΣ

Με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων, αρχίζει μια περίοδος κινητικότητας και δραστήριας επικοινωνίας, για τους περισσότερους από εσάς. Κατάλληλος καιρός για διακοπές!


ΤΑΥΡΟΣ

Ο καιρός είναι κατάλληλος για να κάνετε τις απαραίτητες λογικές διευθετήσεις σε συναισθηματικά και ψυχολογικά θέματα. Φροντίστε ώστε κάθε φορά που προσφέρετε κάτι, να παίρνετε και την κατάλληλη ανταπόδοση.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένας πρώτος οικονομικός απολογισμός της τελευταίας περιόδου να μην είναι και ιδιαίτερα πλούσιος, όμως είναι αρκετά συγκρατημένος και ελεγχόμενος. Με την είσοδο του Άρη στο ζώδιό σας, ξεκινάει μια περίοδος καινούργιων αρχών σε διάφορες δραστηριότητες.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μοιραστείτε με τον κοντινό σας περίγυρο τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις που σας αφορούν κοινά και ολοκληρώστε κάποιες δραστηριότητες εύκολα και αποτελεσματικά.


ΛΕΩΝ

Κατάλληλη μέρα για να δώσετε μορφή σε κάποιες σκέψεις σας, είτε με την καταγραφή τους, είτε με την οργάνωση ενός στρατηγικού σχεδίου, με χρονικά και πρακτικά αποτελέσματα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σαφείς, λεπτομερείς, με συνέπεια και οργανωμένη σκέψη θα σταθείτε σήμερα σε κάθε θέμα που θα παρουσιαστεί, χωρίς να χάνετε την λεπτότητα, την ευαισθησία και την διακριτικότητά σας.


ΖΥΓΟΣ

Οικογενειακές υποχρεώσεις και κατ΄ οίκον εργασίες μπορεί να σας απασχολήσουν σήμερα. Οργανώστε τις ενέργειές σας, προσπαθώντας σε λιγότερο χρόνο να έχετε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κατάλληλη μέρα για να σκεφτείτε και να αποφασίσετε με ποιόν τρόπο θα εισπράξετε τις οικονομικές απαιτήσεις που έχετε απέναντι σε τρίτα πρόσωπα ή θα πληρώσετε τις δικές σας υποχρεώσεις. Θα χρειαστεί να επιλέξετε τις εφικτές χρονικές ρυθμίσεις.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Κατάλληλη μέρα για απομόνωση και περισυλλογή. Χρειάζεται να οργανώσετε τις σκέψεις και την επικείμενη δράση σας σε σημαντικούς τομείς, όπως στην επαγγελματική και τη συντροφική σας ζωή.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ευνοϊκή μέρα για σπουδαστικά αποτελέσματα, νομικές αποφάσεις, προγράμματα σπουδών και κάθε πλάνο που αφορά εκδόσεις και συγγραφική δραστηριότητα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι λογικές επεξεργασίες και η ικανότητά σας να εκλογικεύετε αυτό που συμβαίνει γύρω σας και μέσα σας, είναι μόνο ο «ένας τροχός της αμάξης». Χρειάζεστε και συναισθηματική τροφή, χαΐδεμα και αποδοχή χωρίς όρους.


ΙΧΘΥΕΣ

Ένα ξεκαθάρισμα με το σύντροφό σας, θα σας ελευθερώσει από διλήμματα και συναισθηματικές συγκρούσεις και θα σας γεμίσει με έντονα και θετικά συναισθήματα. Ευνοϊκή μέρα για να αποφασίσετε μια οριστική προσωπική δέσμευση.



Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών

γίνονται μαθήματα Αστρολογίας

καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου

Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα

Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου