10/7/09

10/7/2009 Παρασκευή

Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου




ΚΡΙΟΣ
Ευνοϊκή μέρα για αποφάσεις που αναπτύσσουν και διευρύνουν τους επαγγελματικούς σας ορίζοντες. Ασχοληθείτε με τα θέματα χώρων και εγκαταστάσεων και φροντίστε για την συντήρηση και την ανανέωσή τους.


ΤΑΥΡΟΣ
Ευνοϊκή μέρα για αλλαγές στο χώρο σας, ώστε να γίνει περισσότερο λειτουργικός και αποτελεσματικός. Σταθείτε με σοβαρότητα μπροστά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ένα ηλικιωμένο πρόσωπο του άμεσου περιβάλλοντός σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Ευνοϊκή μέρα για τακτοποίηση κληρονομικών θεμάτων και σχέσεων με αδέλφια και οικογένεια. Η οικονομική σας κατάσταση και οι αποφάσεις που έχετε πάρει είναι δυνατόν να συγκρούονται με τον τρόπο που διαχειρίζεστε το χρήμα στην καθημερινότητά σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ανατροπή σε έναν επαγγελματικό σας στόχο είναι δυνατόν να σας πιέσει και να σας οδηγήσει σε νέες περιοχές δράσης, με άμεσα αποτελέσματα. Ευνοϊκή περίοδος για εργασίες που έχουν μικρή χρονική διάρκεια.


ΛΕΩΝ
Παρά το άνοιγμα που συντελείται στον άμεσο περίγυρό σας, εσείς έχετε την ικανότητα να διατηρείτε την αυτοκυριαρχία σας και να οριοθετείτε με ορθό και αποτελεσματικό τρόπο τις σχέσεις σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τηρείστε ένα συνεπές καθημερινό πρόγραμμα, ώστε να μην εμπλακείτε σε άσκοπες συζητήσεις και κοινωνικές συναντήσεις, που δεν οδηγούν πουθενά. Όσο πιο ξεκάθαροι είναι οι στόχοι σας, τόσο οι επιλογές σας θα έχουν αποτέλεσμα.


ΖΥΓΟΣ
Ακόμα κι αν το άμεσο περιβάλλον σας δεν θέλει ή δεν μπορεί να ακολουθήσει τις αποφάσεις σας, εσείς θα μείνετε σταθεροί σε ένα τρόπο ζωής, που αποκαθιστά τις προσωπικές σας αξίες και δίνει νόημα στην καθημερινότητά σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μεταξύ της εκδήλωσης του θυμού και της αυτοσυγκράτησης θα κινηθείτε σήμερα, επιχειρώντας να ελέγξετε τις ορμές και τις επιθυμίες σας και να τις θέσετε στην υπηρεσία ενός συγκεκριμένου στόχου σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Κατάλληλη μέρα για να συνδυάσετε την αίσθηση της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας που διαθέτετε, στρατεύοντάς την στην κατεύθυνση ενός επαγγελματικού ή κοινωνικού σας στόχου.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ένα κλίμα ανατροπής στα οικογενειακά πλαίσια ή ακόμα και σε θέματα θεσμών και παραδόσεων μπορεί σήμερα να σας δώσει μια αίσθηση νοήματος, σκοπού και δημιουργικότητας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η τήρηση κάποιων αποστάσεων σε ενοχλητικά θέματα και η αποφυγή συζητήσεων που δεν οδηγούν πουθενά, μπορεί σήμερα να σας δώσει την κατάλληλη δύναμη για να βάλετε μπροστά ένα στρατηγικό σχέδιο, που χρειάζεται προσπάθεια και υπομονή.


ΙΧΘΥΕΣ
Αρκετοί από εσάς ίσως να πρέπει να επιλέξετε μεταξύ μιας σχέσης που κινείται στα πλαίσια της συντροφικότητας και της αλληλοστήριξης και μιας σχέσης που έχει ένταση, ερωτισμό και απροσδιοριστία στην κατάληξή της.






Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών
γίνονται μαθήματα Αστρολογίας
καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου
Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα
Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου