27/7/09

27/7/2009 Δευτέρα

Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου



ΚΡΙΟΣ

Για τους αδέσμευτους μια καινούργια ερωτική σχέση μπορεί να ξεκινήσει αυτές τις μέρες. Σε κάθε περίπτωση, ευνοείστε σε κάθε τύπου σχέσεις και ιδιαίτερα αυτές που συνδυάζουν την ευαισθησία με την αποδοχή και τη «μεγάλη αγκαλιά»!


ΤΑΥΡΟΣ

Ευνοϊκή μέρα για συνεργασίες και βελτίωση των οικονομικών σας. Η αίσθηση της ικανοποίησης που θα αντλήσετε από την ομαδική εργασία μπορεί να σας κάνει να αλλάξετε κάποιες εργασιακές ρουτίνες που ακολουθείτε.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένας αρμονικός συνδυασμός από σωματική και νοητική κινητικότητα θα σας συνοδέψει σήμερα και θα σας κάνει να νιώσετε ανάλαφροι και δημιουργικοί. Εξάλλου έχετε την κατάλληλη ομάδα για να μοιραστείτε εμπειρίες και προβληματισμούς.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κατάλληλη επικοινωνία και εσωτερική εστίαση μπορεί σήμερα να σας δώσει μια θαυμάσια και ήρεμη μέρα, μια μέρα που είναι δυνατόν να συνοδεύει μια ευχάριστη εμπειρία σας.


ΛΕΩΝ

Ευνοϊκή περίοδος για επικοινωνίες, διασκέδαση, είσοδος νέων ανθρώπων και νέων θεμάτων με αισιόδοξες κατευθύνσεις όχι μόνο για το αύριο αλλά και για το τώρα. Ετοιμαστείτε για ταξίδια αναψυχής σε συνδυασμό με επαγγελματική ανάπτυξη.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικονομικές διευκολύνσεις και βελτιώσεις σας περιμένουν και θα σας δώσουν την απαιτούμενη δυνατότητα να διευθετήσετε τις υποχρεώσεις σας και να αναπτύξετε τους τομείς που σας ενδιαφέρουν.


ΖΥΓΟΣ

Οι αδέσμευτοι θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να δοκιμάσετε νέες ερωτικές περιπέτειες, δεν είναι σίγουρο όμως ότι θα μείνετε σταθερά σε κάποια. Σε κάθε περίπτωση, χαρείτε την εναλλαγή, το φλερτ και τις πλούσιες προτάσεις.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ευνοϊκή μέρα για να συζητήσετε μια επενδυτική δραστηριότητα σε συνεργασία με άτομα από το συντροφικό και οικογενειακό σας περιβάλλον. Επίσης ευνοούνται τα θέματα γονιμότητας και δημιουργίας οικογένειας.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Αρκετά κινητικοί, με προκλήσεις από το άμεσο περιβάλλον σας, μπορείτε σήμερα να αφήσετε για λίγο τις γενικεύσεις και να γίνετε περισσότερο συγκεκριμένοι και άμεσοι.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αυξημένη κοινωνική ζωή θα σας δώσει χαρά και θα χαλαρώσει τις ανησυχίες σας. Για αρκετούς από εσάς υπάρχουν θετικές επαγγελματικές εξελίξεις παράλληλα με ένα κλίμα αποδοχής και συναισθηματικής ανακούφισης.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νέες γνωριμίες, φλερτ και ερωτική διάθεση που ξεπερνάει τα συνήθη δεδομένα σας θα δώσει αυτές τις μέρες ένα όμορφο κλίμα στη ζωή σας. Μια θετική εμπειρία στον ερωτικό τομέα θα αναπτερώσει το ηθικό σας.


ΙΧΘΥΕΣ

Καλή μέρα για προσωπικές συζητήσεις και επικοινωνία με το σύντροφο και με άτομα του στενού οικογενειακού σας κύκλου. Η διαίσθησή σας μπορεί να σας οδηγήσει σε σωστό δρόμο, σχετικά με τις αναζητήσεις σας.



Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών

γίνονται μαθήματα Αστρολογίας

καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου

Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα

Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου