9/1/10

9/1/2010 Σάββατο

9/1/2010




ΚΡΙΟΣ
Συγκεντρώστε τα κατάλληλα επιχειρήματα, εκτιμήστε τη συμπεριφορά, τα συν και τα πλην των συνεργατών σας και κάντε τις απαραίτητες επιλογές ατόμων, προκειμένου να διαπραγματευτείτε με αποφασιστικό τρόπο τις προτάσεις σας.


ΤΑΥΡΟΣ
Η εκτίμηση προς τον εαυτό σας και ο σεβασμός απέναντι σε μεγαλύτερα άτομα ή άτομα που έχουν εξουσία και δύναμη, μπορεί σήμερα να σας ανοίξει έναν γόνιμο χώρο συνεργασιών.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Κατάλληλη μέρα για να οργανώσετε τις κατευθύνσεις και τους τρόπους των επενδύσεών σας σε χρόνο χρήμα και συναισθήματα. Αξιοποιήστε όσα έχετε διδαχτεί τον τελευταίο καιρό.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Φροντίστε σήμερα το σύντροφό ή τον αγαπημένο σας και ζήστε μαζί του έντονες και ιδιαίτερα ερωτικές και συναισθηματικές στιγμές. Η σοβαρότητα, η ευθύνη και η αγάπη, με την οποία στέκεται πλάι σας, σας δίνει όλη την αίσθηση της ασφάλειας που χρειάζεστε.


ΛΕΩΝ
Επιλέξτε σήμερα να εκφράσετε την εκτίμηση και το σεβασμό σας σε άτομα για τα οποία νιώθετε πραγματικά αυτά τα συναισθήματα. Κατάλληλη μέρα για επαγγελματικές βελτιώσεις.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Λιτές, ουσιώδεις και γόνιμες επικοινωνίες με αγαπημένα πρόσωπα θα σας δώσουν την ικανοποίηση και την απόλαυση που επιθυμείτε. Το περιβάλλον σας θα σας στηρίξει υλικά και συναισθηματικά.


ΖΥΓΟΣ
Δημιουργική μέρα για αρκετούς από εσάς. Βρείτε την συναισθηματική ανακούφιση που έχετε ανάγκη μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον και διεκδικείστε τη θέση που σας αξίζει.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα δυνατά συναισθήματά σας, ο ερωτισμός και η ψυχική σας ένταση μπορούν σήμερα να εκφραστούν και να επιδράσουν θετικά στο περιβάλλον σας και ιδιαίτερα στην ερωτική σας σχέση.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Πολλές φορές ο φόβος είναι χρήσιμος, ιδιαίτερα σε σας που δεν υπολογίζετε εύκολα τις συνέπειες των πράξεών σας. Αφήστε τον να σας καθοδηγήσει στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να βελτιώσετε τις συνθήκες της διαβίωσής σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κατάλληλη μέρα για να επικοινωνήσετε με αγαπημένους φίλους τα σχέδιά σας για το μέλλον, το προσωπικό και το επαγγελματικό. Αρκετοί από εσάς θα διαπιστώσετε την εκτίμηση που τρέφει για σας το περιβάλλον σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ιδιαίτερη κινητικότητα και ένταση θα έχει για σας η σημερινή μέρα. Μια ποσότητα άγχους είναι απαραίτητη προκειμένου να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές, που θα κάνουν τη ζωή σας καλλίτερη.


ΙΧΘΥΕΣ
Κατάλληλη μέρα για φιλικές συναντήσεις, αθλητικές ενασχολήσεις και ταξιδιωτικές περιπέτειες. Τα περιστατικά της ημέρας μπορεί να σας προκαλέσουν να δείτε την οικονομική και ερωτική σας ζωή με άλλο μάτι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου