26/1/10

26/1/2010 Τρίτη





26/1/2010


ΚΡΙΟΣ
Η διάθεση για φλερτ και ερωτικό παιγνίδι μπορεί να σας βγουν «ξινά», μιας και θα προκαλέσετε έντονο ανταγωνισμό στο περιβάλλον σας και ιδιαίτερα από το σύντροφό σας, για όσους είστε δεσμευμένοι.


ΤΑΥΡΟΣ
Η οικογένεια και η επαγγελματική σας ζωή είναι πολύ σημαντικά θέματα για σας. Η ρευστή οικονομική κατάσταση είναι δυνατόν να ανεβάσει την επινοητικότητά σας και να ανοίξετε κάποιες ελπιδοφόρες «πόρτες»


ΔΙΔΥΜΟΙ
Ερωτεύσιμοι και επικοινωνιακοί θα είστε σήμερα, με πολύ καλή διάθεση στις επαφές και τις συναντήσεις σας. Θα είστε ευπρόσδεκτοι στα περιβάλλοντα που θα βρεθείτε και οι παρατηρήσεις σας για τη διακόσμηση των χώρων θα γίνουν δεκτές με ευχαρίστηση.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ένα κύμα επικοινωνιακής τρυφερότητας είναι δυνατόν να σας πλημμυρίσει σήμερα, γι΄ αυτό βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα και εκφράστε της τα συναισθήματά σας.


ΛΕΩΝ
Μια επαγγελματική πληροφορία θα σας δώσει χαρά σήμερα και θα σας παρακινήσει να επιταχύνετε ορισμένες από τις εργασιακές σας δραστηριότητες. Ευνοείστε για κάθε τύπου συνεργασία, εφόσον καθοδηγείτε ήπια και δεν προκαλείτε ανταγωνισμό.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μέρα γεμάτη με επαγγελματικές αποφάσεις και πολλαπλά καθήκοντα. Η πολυδιάσπαση της προσοχής σας είναι δυνατόν να σας δημιουργήσει κάποια προβλήματα αποτελεσματικότητας αλλά και έκτακτα έξοδα.


ΖΥΓΟΣ
Κατάλληλη μέρα για ενασχολήσεις γύρω από θέματα αισθητικής, διακόσμησης, τέχνης κάθε τύπου, κατασκευών και ομορφιάς είτε στο χώρο σας είτε στον εαυτό σας. Προετοιμαστείτε να υπερασπιστείτε ένα δημιουργικό σας έργο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι οικογενειακές σας σχέσεις αυτές τις μέρες είναι πολύ σημαντικές, μιας και οι συζητήσεις ακουμπούν σε κάθε θέμα που σας απασχολεί και σας προβληματίζει. Η αυτοκριτική είναι απαραίτητη, για να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Μέρα κατάλληλη για δημόσιες σχέσεις, επικοινωνία, ενημέρωση και πωλήσεις αγαθών και υπηρεσιών. Η φιλική και άμεση προσέγγισή σας μπορεί να δημιουργήσει το κατάλληλο κλίμα για καλά αποτελέσματα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κατάλληλη μέρα για να αντιμετωπίσετε την οικονομική και επαγγελματική σας ανασφάλεια. Θα ευνοηθείτε από τα γεγονότα και, με τις κατάλληλες πληροφορίες και επικοινωνίες, θα αισθανθείτε ανακούφιση και ικανοποίηση.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Χαρούμενη μέρα γεμάτη με επικοινωνίες και εξωτερικές προκλήσεις. Μια διάθεση να διεκδικήσετε ένα αγαπημένο πρόσωπο διεγείρει τα συναισθήματά σας και θα σας κινητοποιήσει δημιουργικά.


ΙΧΘΥΕΣ
Μια κινητική διάθεση θα σας παρασύρει σε αλλαγή των θέσεων που έχουν τα πράγματα στο χώρο σας, είτε τον επαγγελματικό είτε του σπιτιού. Η μέρα είναι κατάλληλη για να βρεθείτε με φίλους και να περάσετε ενδιαφέρουσες επικοινωνιακές στιγμές.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου