24/1/10

24/1/2010 Κυριακή

http://ouranokatevatoi.blogspot.com/





Προβλέψεις - Κυριακή  24/1/2010

Έντονη βδομάδα με κοινωνικές και προσωπικές εντάσεις και συγκρούσεις. Οι τόνοι θα ανέβουν σε θέματα εκτέλεσης καθηκόντων, οι ανταγωνισμοί μεταξύ ομότιμων σε στελεχικές θέσεις θα ενταθούν για το ποιος είναι ο καλλίτερος και οι ερωτικές σχέσεις θα περάσουν ένα ποτάμι διεκδικήσεων καυγάδων και χωριστικού πείσματος. Δεν θα λείψουν και κάποια περιστατικά βίας, γι΄ αυτό . . . προσοχή!


ΚΡΙΟΣ
Η επιμονή και η ξεροκεφαλιά σας μερικές φορές είναι πολύ εκνευριστική και το περιβάλλον σας θα αντιδράσει άσχημα απέναντί σας. Η ανασφάλειά σας μπορεί να οδηγήσει σε διαμάχες.


ΤΑΥΡΟΣ
Εκνευριστικές οικογενειακές στιγμές είναι δυνατόν να σας παρασύρουν σε καυγάδες και κυκλοθυμία. Όμως πάντα έχετε τη δυνατότητα για μια λογική και ήρεμη συζήτηση.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Ένα ταξίδι, ένα σεμινάριο ή ακόμα και ένα βιβλίο θα είναι για σας μια καλή παρέα. Η λεκτική σας επιδεξιότητα θα δημιουργήσει γύρω σας ένα υποστηρικτικό περιβάλλον.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Βρείτε χρόνο να σταθείτε κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα που σας χρειάζονται, είτε είναι μέλη της οικογένειας είτε είναι στενοί φίλοι. Οι αντοχές σας είναι μεγάλες.


ΛΕΩΝ
Η σοβαρότητα και η ευθύνη με την οποία εργάζεστε έχουν φέρει τα καλλίτερα αποτελέσματα. Φροντίστε σήμερα να μην εκνευριστείτε από τυχαία περιστατικά και δείτε τη συνολική εικόνα της κατάστασης.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αντιμετωπίστε με πρακτικό και κριτικό μυαλό τα όσα θα δείτε και θα ακούσετε σήμερα και αξιοποιείστε τις ικανότητές σας να μεταφέρετε πληροφορίες και να επικοινωνείτε με πειστικό τρόπο.


ΖΥΓΟΣ
Μην επιτρέψετε να σας αναστατώσουν την ηρεμία και τη γαλήνη που σας προσφέρουν κάποιες αγαπημένες δραστηριότητες στο χώρο του σπιτιού σας ή δραστηριότητες μαζί με αγαπημένα πρόσωπα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι κουβέντες ενός αγαπημένου προσώπου θα σας απασχολήσουν αρκετά και θα σας προβληματίσουν βαθιά. Η αυτοκριτική είναι απαραίτητη, αν θέλετε να βελτιώσετε τις συναισθηματικές σας σχέσεις.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Αρκετοί από εσάς ίσως να δεχτείτε σήμερα κριτική για τη νωθρότητα που δείχνετε σχετικά με την αντιμετώπιση των επαγγελματικών σας θεμάτων. Μια φανατική σας ιδέα μπορεί να σας φέρει σε ρήξη με το περιβάλλον.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η λογική χρήση και η φροντίδα για την ανανέωση των δυνάμεών σας μπορεί να αποβούν σωτήριες προκειμένου να αντεπεξέλθετε τις δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο λογικός και ήρεμος διάλογος με κάποιο άτομο στην οικογένειά σας γύρω από τα δύσκολα συναισθήματα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε μπορεί να σας ανακουφίσει. Μην ξεχνάτε, όμως, πως και οι άλλοι έχουν . . . ψυχή!


ΙΧΘΥΕΣ
Όταν γνωρίζετε τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σας και έχετε με τη θέλησή σας δεσμευτεί σε αυτά, τότε ο δρόμος είναι απλός και εύκολος. Χωρίς ενδοιασμούς αφιερωθείτε σε πρακτικές δραστηριότητες.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου