27/1/10

27/1/2010 Τετάρτη





http://ouranokatevatoi.blogspot.com/



27/1/2010 Τετάρτη


ΚΡΙΟΣ
Ο ανταγωνισμός και η ζήλια στην ερωτική σας ζωή μπορεί σήμερα να σας δημιουργήσουν σοβαρό πρόβλήμα, ιδιαίτερα για όσους είστε δεσμευμένοι. Η οικογενειακή σας γαλήνη μπορεί να διαταραχτεί σοβαρά.


ΤΑΥΡΟΣ
Θα χρειαστεί να προσέχετε σήμερα ιδιαίτερα στην κίνησή σας, μιας και κάποια οικογενειακά θέματα μπορεί να σας κάνουν αφηρημένους και απρόσεκτους. Ορισμένοι από εσάς ίσως να αντιμετωπίσετε προβλήματα με την κατοικία σας, με τους ενοικιαστές ή τους ιδιοκτήτες της.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Ενώ οι ερωτικές σας κατακτήσεις πληθαίνουν και η εργασιακή σας ζωή βελτιώνεται, εσείς παιδεύεστε με διάφορους εσωτερικούς φόβους και αναστολές. Όσο για τους αδέσμευτους, συνεχώς βρίσκετε προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν, προκειμένου να μην υποκύψετε σε μια σχέση.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δύσκολη μέρα για τους περισσότερους από εσάς. Οικογενειακές εμπλοκές, οικονομικές δυσκολίες καθώς και επαγγελματικές διαφωνίες και ανταγωνισμοί δημιουργούν ένα κλίμα πίεσης και αφόρητου άγχους.


ΛΕΩΝ
Ένα κλίμα έντασης και ανταγωνισμών μπορεί να δημιουργηθεί σήμερα στο άμεσο περιβάλλον σας. Εναλλακτικά, η υπερδιέγερση και η διαρκής ενεργητικότητά σας μπορεί να αποβεί ιδιαίτερα παραγωγική.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Προφυλαχτείτε σήμερα από απότομες και απρόσεκτες σωματικές  κινήσεις. Γενικά η μέρα σας θα είναι πολυδάπανη χρηματικά και ενεργειακά. 


ΖΥΓΟΣ
Το «μήλο της έριδος» μπορεί να γίνετε σήμερα και να διεκδικούν την προσοχή σας επίδοξοι «μνηστήρες»! Ο μαγνητισμός σας, σε συνδυασμό με την αδιαφορία σας ίσως να αποτελέσουν ισχυρό ερέθισμα σε όσους σας φλερτάρουν.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μια επαγγελματική σας ενέργεια μπορεί να δεχτεί ένα ανταγωνιστικό πλήγμα και κινδυνεύετε να εμπλακείτε σε μια διαμάχη τύπου «βεντέτας». Φανείτε προνοητικοί, ώστε να εξομαλύνετε τις απώλειες.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Αντιμετωπίστε με θάρρος τον καταναγκασμό που σας ασκεί μια φιλική σχέση και τοποθετήστε τα όριά σας. Επιπροσθέτως, ίσως χρειαστεί να επενδύσετε κάποια χρήματα σε θέματα εκπαίδευσης.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Παρά το ότι δεν το συνηθίζετε και δεν το εγκρίνετε, θα σας κάνει καλό να μοιραστείτε με ένα δικό σας άτομο τα εργασιακά προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Ίσως χρειάζεται να αλλάξετε την οπτική σας γωνία.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τεταμένη θα είναι σήμερα η ατμόσφαιρα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Οι ανταγωνισμοί και η ανακύκλωση των θεμάτων για το ποιος έχει δίκιο μπορεί να σας αποπροσανατολίσουν και να χάσετε την ουσία του θέματος.


ΙΧΘΥΕΣ
Η καλή σας πρόθεση και η προσφορά σας σε αγαπημένους, φίλους και συναδέλφους μπορεί να αντιμετωπιστεί με επιφυλακτικότητα, στενότητα κατανόησης και απομάκρυνση.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου