13/1/10

13/1/2010 Τετάρτη



13/1/2010




ΚΡΙΟΣ
Θα πρέπει να ενισχύσετε κατάλληλα την επαγγελματική εύνοια που έχετε. Επεξεργαστείτε καλλίτερα το εργασιακό σας πρόγραμμα και εστιάστε τη δράση σας προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης. Δώστε βάρος στους συνεργάτες σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι επαγγελματικές αλλαγές που συμβαίνουν έχουν γεμίσει το χρόνο σας με δημιουργικότητα. Αξιοποιείστε χωρίς να διστάσετε τις γνώσεις και τις ικανότητες που έχετε κατακτήσει.
  
ΔΙΔΥΜΟΙ
Ευνοϊκή μέρα για επαγγελματικά ταξίδια, απρόοπτες και ενδιαφέρουσες συναντήσεις και συνομιλίες καθώς και για εξελίξεις γύρω από θέματα σπουδών, σεμιναρίων και νέων γνωριμιών.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μπορεί να ξαφνιαστείτε από κάποια απρόοπτα έξοδα ή μια απρόοπτη μετακίνηση. Οι συνθήκες θα απαιτήσουν από εσάς να εμψυχώσετε και να σταθείτε με κατανόηση κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα. Θα χρειαστεί να διαχειριστείτε με ψυχραιμία τη δική σας αναστάτωση.

ΛΕΩΝ
Μια καινούργια ιδέα μπορεί να σας ανοίξει έναν δημιουργικό δρόμο σε ζητήματα σχέσεων, επαγγελματικών και προσωπικών. Μια οικονομική ανατροπή αναμένεται, γι΄ αυτό προετοιμαστείτε να την αξιοποιήσετε θετικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οδηγήστε την συναισθηματική σας ένταση και την νοητική σας διέγερση σε δημιουργική εκτόνωση, με δραστηριότητα και αποτελέσματα. Στον ερωτικό τομέα, ενώ έχετε τις κατάλληλες ευκαιρίες, η συστολή που αισθάνεστε σας εμποδίζει σημαντικά.

ΖΥΓΟΣ
Για τους αδέσμευτους, έρχεται ένας απρόοπτος έρωτας, που εκπληρώνει τις συναισθηματικές σας ανάγκες, έχει αρκετούς βαθμούς ελευθερίας και δεν έρχεται σε σύγκρουση με τα κοινωνικά σας status. Απολαύστε τον!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η συζήτηση γύρω από μια επαγγελματική συνεργασία μπορεί να πάρει απρόοπτες διαστάσεις και να μην οδηγηθείτε σε συμφωνία. Όμως, οι πληροφορίες που θα πάρετε θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κατάλληλη μέρα για παραγωγή έργου και συγκέντρωση στο καθήκον και τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Μια πληροφορία μπορεί να αλλάξει τα οικονομικά σας δεδομένα και να ελευθερωθείτε από κάποια βάρη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Για αρκετούς από εσάς επίκεινται σημαντικές αποφάσεις γύρω από τη συντροφική σας σχέση. Ο εξαναγκασμός και η πίεση που νιώθετε μπορεί να πάρει ένα τέλος, ακόμα κι αν η υλοποίηση των αποφάσεων αργήσει να  ολοκληρωθεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αρκετοί από εσάς χρειάζεται να τακτοποιήσετε επειγόντως ένα πλήθος από αταξινόμητες και αρκετά αγχώδεις σκέψεις και έγνοιες, που διασπούν την προσοχή σας και δεν σας αφήνουν να γίνετε αποτελεσματικοί σε κάθε εξωτερικό τομέα δράσης σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Είστε αρκετά επιρρεπείς να ταυτιστείτε με το άγχος είτε του συντρόφου σας είτε κάποιου συναδέλφου ή συνεργάτη σας. Αντιμετωπίστε με ψυχραιμία και ανοχή αυτή την περίοδο των εσωτερικών αλλαγών που περνάει.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου