15/1/10

15/1/2010 Παρασκευή



15/1/2010 




ΚΡΙΟΣ
Η σημερινή έκλειψη Ηλίου στον επαγγελματικό και κοινωνικό σας τομέα, μπορεί να σας κάνει ιδιαίτερα απαιτητικούς και ανυπόμονους. Τοποθετείστε τα όριά σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Η σημερινή έκλειψη Ηλίου στον τομέα της γνώσης και της ιδεολογίας σας μπορεί να σας κάνει αρκετά επαναστατικούς και να βγείτε εκτός από τα όρια που αντέχετε. Προσέξτε τις αλλαγές που επιχειρείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σημερινή έκλειψη Ηλίου στον τομέα των επενδύσεων και της ερωτικής σας επιθυμίας, μπορεί να σας οδηγήσει σε άσκεφτες οικονομικές ενέργειες και se μια μονοκόμματη ερωτική εξάρτηση. Αφήστε να περάσουν λίγες μέρες πριν κινηθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με τη σημερινή έκλειψη Ηλίου στον τομέα των σχέσεών σας, μπορεί να παρουσιαστούν κάποια προβλήματα στο σύντροφό σας ή σε κάποιο πρόσωπο της οικογένειάς σας. Προετοιμαστείτε για έξοδα.

ΛΕΩΝ
Η σημερινή έκλειψη Ηλίου στον τομέα των συνηθειών και της εργασιακής σας καθημερινότητας, μπορεί να σας ενισχύσει τη θέληση να κάνετε επιτυχημένες επαγγελματικές κινήσεις, χωρίς όμως να έχετε προετοιμαστεί κατάλληλα. Δημιουργείστε τις προϋποθέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σημερινή έκλειψη Ηλίου στον τομέα της δημιουργικότητας, της σχέσης με τα παιδιά και του ερωτικού φλερτ ίσως να λειτουργήσει θετικά για σας, εάν αφήσετε πίσω τις αναστολές που συνήθως έχετε.


ΖΥΓΟΣ


Η σημερινή έκλειψη Ηλίου στον τομέα των οικογενειακών σας σχέσεων θα ανεβάσει τους τόνους των δικών σας «θέλω» και των απαιτήσεών σας από τους οικείους σας. Φροντίστε να μην γίνετε αρκετά κυριαρχικοί και δυνάστες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σημερινή έκλειψη Ηλίου στον τομέα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων μπορεί να σας κάνει απρόσεκτους σε θέματα κίνησης και οδήγησης και αρκετά επιθετικούς στις συζητήσεις και τις επαφές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σημερινή έκλειψη Ηλίου στον τομέα των οικονομικών σας μπορεί να λειτουργήσει θετικά για σας και, είτε να γίνετε «σπάγκοι», είτε να γίνετε «ακριβοί στα λάχανα και φτηνοί στα πίτουρα»! Μην το παραξηλώσετε!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η σημερινή έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σας ίσως να δυναμώσει την αναστάτωση από τις επαγγελματικές εξελίξεις ή από τις αλλαγές στην προσωπική σας σχέση. Συγκρατηθείτε και κινηθείτε συνετά.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η σημερινή έκλειψη Ηλίου στον τομέα της υγείας σας μπορεί να εντείνει το ψυχολογικό σας άγχος σχετικά με το αν κάνετε αυτό που θέλετε. Ανακαλύψτε τα βαθύτερα «θέλω» σας.



ΙΧΘΥΕΣ
Η σημερινή έκλειψη Ηλίου στον κοινωνικό τομέα και στα θέματα φιλίας μπορεί να συνοδευτεί από δύσκολα γεγονότα που αφορούν αγαπημένα φιλικά πρόσωπα. Βρείτε χρόνο να τα στηρίξετε και να τα ενθαρρύνετε.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου