28/1/10

28/1/2010 Πέμπτη

http://ouranokatevatoi.blogspot.com/

28/1/2010 Πέμπτη


ΚΡΙΟΣ
Ο ανταγωνισμός και η ζήλια στην ερωτική σας ζωή μπορεί σήμερα να σας δημιουργήσουν σοβαρό πρόβλήμα, ιδιαίτερα για όσους είστε δεσμευμένοι. Η οικογενειακή σας γαλήνη μπορεί να διαταραχτεί σοβαρά.


ΤΑΥΡΟΣ
Η απροσεξία και η αφηρημάδα σας μπορεί να σας οδηγήσουν σε προβλήματα. Ορισμένοι από εσάς ίσως να αντιμετωπίσετε προβλήματα με την κατοικία σας, με τους ενοικιαστές ή τους ιδιοκτήτες της.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Προσέξτε τα λόγια σας γιατί, κάτω από τη συναισθηματική πίεση και ανασφάλεια που αισθάνεστε, είναι δυνατόν να πείτε περισσότερα από όσα χρειάζεται.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Υπερένταση, αναστάτωση και κυκλοθυμία θα χαρακτηρίσουν τη σημερινή σας μέρα. Η ψυχολογική σας κούραση μπορεί να σας οδηγήσει σε εκδηλώσεις και κουβέντες, ακατανόητες από το περιβάλλον και τους αγαπημένους σας.


ΛΕΩΝ
Το κλίμα της έντασης και του ανταγωνισμού που μπορεί να δημιουργηθεί στο άμεσο περιβάλλον σας μπορεί να διαταράξει την υγεία σας ή να σας κάνει απρόσεκτους στις κινήσεις σας. Εναλλακτικά, η διαρκής ενεργητικότητά σας μπορεί να αποβεί ιδιαίτερα παραγωγική.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Υπερβολικά επικοινωνιακή μέρα, με εξαντλητικές επαφές και δυσκολίες συνεννόησης. Προφυλαχτείτε από απότομες και απρόσεκτες σωματικές  κινήσεις. Θέστε έναν έλεγχο στα έξοδα και στις πληρωμές σας.


ΖΥΓΟΣ
Το «μήλο της έριδος» μπορεί να γίνετε σήμερα και να διεκδικούν την προσοχή σας επίδοξοι «μνηστήρες»! Ορισμένοι από εσάς ίσως να παρασυρθείτε στις διαμάχες, σε κάθε περίπτωση, όμως, το σκηνικό θα σας ακουμπήσει συναισθηματικά.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μια μέρα γεμάτη με ανταγωνισμούς, επαγγελματικές διαμάχες και καυγάδες που τελικά δεν οδηγούν σε πρακτικά αποτελέσματα. Φροντίστε να μην ξεσπάσετε αδίκως σε αγαπημένα πρόσωπα.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Η δημιουργική σας υπερένταση μπορεί να οδηγήσει σε όχι και τόσο επιτυχημένες κινήσεις. Αυτό είναι δυνατόν να σας απογοητεύσει και να σας κλείσει στον εαυτό σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Επαφή με πολύ κόσμο και συνεχείς συζητήσεις θα κλέψουν αρκετό από το χρόνο της μέρας σας, χωρίς όμως να λέγονται και ουσιαστικά θέματα. Ανυπομονησία και φόβοι θα σας οδηγήσουν σε οριστικές κινήσεις που δύσκολα αναστρέφονται.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η τεταμένη ατμόσφαιρα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, οι ανταγωνισμοί και η ανακύκλωση των θεμάτων για το ποιος έχει δίκιο μπορεί να σας αποπροσανατολίσουν και να χάσετε την ουσία του θέματος.


ΙΧΘΥΕΣ
Αποφύγετε να κάνετε τον «ήρωα» και φροντίστε την υγεία σας. Η προσφορά σας σε αγαπημένους, φίλους και συναδέλφους μπορεί να αντιμετωπιστεί με επιφυλακτικότητα και στενότητα κατανόησης.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου