16/1/10

16/1/2010 Σάββατο


16/1/2010 





ΚΡΙΟΣ
Είναι απαραίτητη η σαφής τοποθέτηση των ορίων σας στις επαγγελματικές και κοινωνικές σας υποθέσεις. Μια προσωπική σχέση παίρνει θετική τροπή.


ΤΑΥΡΟΣ
Η επίδειξη των γνώσεων και των ικανοτήτων που έχετε αποκτήσει μπορεί να σας καθιερώσει σε έναν σχετικά καινούργιο τομέα επαγγελματική σας δράσης. Συγκεντρώστε τα πτυχία και φτιάξτε ξανά το βιογραφικό σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Ευνοϊκή μέρα για να σταθμίσετε τα συν και τα πλην σε μια επένδυση είτε επαγγελματική, είτε συναισθηματική. Ξεκαθαρίστε τα μέσα που διαθέτετε και τις προσδοκίες που έχετε.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Παρά την ανησυχία σας, η διατήρηση της ψυχραιμίας μπορεί σήμερα να αποβεί μοιραία σε ζητήματα στήριξης αγαπημένων προσώπων. Εξάλλου, έχετε σίγουρη τη βοήθεια του συντρόφου σας ή ενός κοντινού σας συνεργάτη.


ΛΕΩΝ
Ευνοϊκή μέρα για να οργανώσετε τις επαγγελματικές σας κινήσεις και να επιλέξετε κάποιες σταθερές συνήθεις που πρέπει να καθιερώσετε προκειμένου να επιτύχετε στους στόχους σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η μέρα ευνοεί τις τακτοποιήσεις γύρω από τα ερωτικά σας θέματα και τους συναισθηματικούς σας δεσμούς με αγαπημένα πρόσωπα. Η πρακτική σας αντίληψη μπορεί να δώσει λύσεις εκεί που δεν υπάρχουν.


ΖΥΓΟΣ
Σε όσους από εσάς οι οικογενειακές σχέσεις έχουν βρεθεί σε δύσκολο σημείο, με εντάσεις και διαπληκτισμούς, είναι δυνατόν σήμερα να επικρατήσει η λογική αντιμετώπιση και η δίκαιη απόδοση ευθυνών,


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Για αρκετούς από εσάς «το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν». Λίγες κουβέντες, καλές και χρήσιμες θα ήταν ό,τι το καλλίτερο σε θέματα επαγγελματικών και προσωπικών σχέσεων.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Ευνοϊκή μέρα για να βρείτε ένα μέτρο γύρω από τον τρόπο που αξιοποιείτε και χρησιμοποιείτε τα χρήματά σας. Για αρκετούς από εσάς μια πηγή εσόδων μπορεί να αποβεί ιδιαίτερα θετική.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ευνοϊκή μέρα για ήρεμες και λογικές συζητήσεις και αποφάσεις γύρω από συντροφικά θέματα και ζητήματα συνεργασιών. Η σύνεση και η ηρεμία σας μπορεί να γίνουν κλειδιά ώστε να επιτύχετε αυτό που επιδιώκετε.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σε αρκετούς από εσάς αρχίζει να γίνεται φανερή μια εκτόνωση του άγχους και της αγωνίας που έχετε σε ζητήματα υγείας και εργασίας. Η ανάγκη να αλλάξετε προσανατολισμό, χωρίς να φοβάστε το άγνωστο θα έχει καλά αποτελέσματα.


ΙΧΘΥΕΣ
Κατάλληλη μέρα για επαφές με φίλους και ανταλλαγή προβληματισμών και σκέψεων για το μέλλον. Μια οικονομική πρόταση χρειάζεται την προσοχή και την επεξεργασία σας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου