21/1/10

21/1/2010 Πέμπτη


21/1/2010 




ΚΡΙΟΣ
Αρκετοί από εσάς ίσως σήμερα να ριψοκινδυνεύσουν κάποιες επαγγελματικές κινήσεις. Στηριχτείτε στους συνεργάτες σας και μεταδώστε τους τον ενθουσιασμό σας.


ΤΑΥΡΟΣ
Η ανάγκη να είστε ανεξάρτητοι και αδέσμευτοι στην επαγγελματική σας ζωή αποκτά όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις. Παρ΄ όλα αυτά, είναι απαραίτητη η προσωπική πειθαρχία στις αποφάσεις σας, η τοποθέτηση ενός ρεαλιστικού προγράμματος και η συνεχής παρακολούθησή του.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχετε αρκετούς ενδοιασμούς και φόβους για να προχωρήσετε μια προσωπική, ερωτική ή φιλική, σχέση. Ίσως να φοβάστε τις δεσμεύσεις, όμως πάντα υπάρχει και η περίπτωση της αργής και σταθερής πορείας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μια πρακτική λύση σε ένα οικογενειακό θέμα ίσως να σας ανακουφίσει, όμως παραμένει ακόμα η ανησυχία για την εξέλιξη του θέματος. Ετοιμαστείτε για μια έντονη δράση στον επαγγελματικό σας τομέα.


ΛΕΩΝ
Η δυνατότητά σας να εμψυχώνετε το περιβάλλον σας θα μαζέψει γύρω σας αρκετά άτομα που σας χρειάζονται. Μια προσωπική σχέση παρουσιάζει θετικές εξελίξεις, καθώς μεγαλώνει το κλίμα της αποδοχής από το κοινωνικό σας περιβάλλον.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δύσκολη μέρα για σας, με πολλά καθήκοντα. Ίσως να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε «ξύλινη γλώσσα» προκειμένου να κάνετε σαφές στο συνομιλητή σας το πρόβλημα που υπάρχει.


ΖΥΓΟΣ
Αρκετοί από εσάς θα ανταμειφθείτε άμεσα για την οριοθέτηση των οικογενειακών σας υποχρεώσεων και για την αυτοπειθαρχία σας σε ένα δημιουργικό έργο. Η προσωπική σας σχέση παίρνει μια πιο σαφή μορφή.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο ενθουσιασμός και η ορμή σας στον επαγγελματικό τομέα ίσως να συναντήσει σοβαρά εμπόδια και να αναστείλει τα αποτελέσματα που αναμένετε. Ενώ είναι σωστές οι εκτιμήσεις σας για την κατάσταση, δεν έχετε βρει ακόμα τον κατάλληλο τρόπο αντιμετώπισης.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Όσο κι αν αντιμετωπίζετε μια δύσκολη οικονομική και επαγγελματική συγκυρία, έχετε το θάρρος, το κουράγιο και την ελπίδα να τολμήσετε αλλαγές και βελτιώσεις. Στηριχτείτε στην οικογένειά σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μια οικονομική βελτίωση για το άμεσο μέλλον θα σας ενισχύσει συναισθηματικά και θα σας βοηθήσει να αναστρέψετε το βαρύ συναισθηματικό κλίμα που υπάρχει γύρω σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η συνεχής εμπλοκή σας με τα προβλήματα του περιβάλλοντός σας διαιωνίζει το ψυχολογικό κλίμα που σας επηρεάζει αρνητικά. Προσανατολιστείτε σε συζητήσεις που ενισχύουν τη θετική πλευρά της ζωής.


ΙΧΘΥΕΣ
Η προσπάθειά σας να βοηθήσετε ένα φιλικό και αγαπημένο πρόσωπο ίσως να αποβεί άκαρπη, μιας και δεν φτάνει αυτό που μπορείτε να κάνετε εσείς, αλλά χρειάζεται και η δική του σταθερή απόφαση να μετακινηθεί προς το καλλίτερο.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου