8/1/10

8/1/2010 Παρασκευή


8/1/2010 





ΚΡΙΟΣ
Έχετε έναν μοναδικό τρόπο να δίνετε λύσεις σε κάθε δυσκολία, βρίσκοντας ένα καινούργιο πεδίο δραστηριότητας, με ευρύ άνοιγμα επαφών, σχέσεων και γνωριμιών που θα προωθήσει τις επιδιώξεις σας.


ΤΑΥΡΟΣ
Η εκτίμηση προς τον εαυτό σας και ο σεβασμός απέναντι σε μεγαλύτερα άτομα ή άτομα εξουσίας, μπορεί σήμερα να σας ανοίξει έναν χρήσιμο κοινωνικό χώρο, μέσα στον οποίο θα βρείτε αναγνώριση.
  

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ευνοϊκή μέρα για ερωτική ζωή, φλερτ και συντροφικότητα. Αρκετοί από εσάς αυτή την εποχή έχουν γίνει αρκετά δημοφιλείς σε κοινωνικά και φιλικά περιβάλλοντα, κυρίως για την ικανότητά σας να κάνετε προτάσεις που φέρνουν θετικές αλλαγές.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Φροντίστε σήμερα το σύντροφό ή τον αγαπημένο σας και ζήστε μαζί του έντονες και ιδιαίτερα ερωτικές και συναισθηματικές στιγμές. Η σοβαρότητα, η ευθύνη και η αγάπη, με την οποία στέκεται πλάι σας, σας δίνει όλη την αίσθηση της ασφάλειας που χρειάζεστε.


ΛΕΩΝ
Εκφράστε σήμερα την εκτίμηση και το σεβασμό σας σε επιλεγμένα άτομα. Επαγγελματικά, η μέρα είναι κατάλληλη για να αξιοποιήσετε τη φήμη σας και να έχετε βελτιώσεις.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εποχή είναι κατάλληλη για να φλερτάρετε και να διευκολύνετε την ερωτική σας ζωή. Σήμερα, όμως, θα πρέπει να προσέξετε τις ερωτικές σας επιλογές καθώς και τις κουβέντες σας.


ΖΥΓΟΣ
Το οικογενειακό σας περιβάλλον είναι έτοιμο να αναγνωρίσει την προσφορά σας και να σας δώσει την συναισθηματική ασφάλεια και την ελευθερία κινήσεων που ζητάτε.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα δυνατά συναισθήματά σας, ο ερωτισμός και η ψυχική σας ένταση μπορούν σήμερα να εκφραστούν και να επιδράσουν θετικά στο περιβάλλον σας και ιδιαίτερα στην ερωτική σας σχέση.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εύνοια είναι μαζί σας σε κάθε επαφή και επικοινωνία, κυρίως στον κοινωνικό, στον επαγγελματικό και στον φιλικό τομέα. Ένα θέμα εκπαίδευσης θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε κάποια προσόντα σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι εργασιακές βελτιώσεις και η αναγνώριση από το επαγγελματικό σας περιβάλλον ίσως σήμερα να σας οδηγήσουν σε σημαντικές αποφάσεις για το πως θα αξιοποιήσετε την εύνοια της εποχής. Φροντίστε την εξωτερική σας εμφάνιση.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η καλή διάθεση και η αισιοδοξία σας πλησιάζει όλο και περισσότερο. Τα θετικά μηνύματα της ημέρας θα αναθερμάνουν τις ελπίδες σας σε κάθε θέμα που σας απασχολεί.


ΙΧΘΥΕΣ
Υπάρχει αρκετός κόσμος που θα ήθελε τη φιλία σας και τη δυνατότητα να είναι περισσότερες φορές κοντά σας και να απολαμβάνει την παρέα σας. Κάντε τις επιλογές σας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου