4/1/10

5/1/2010 Τρίτη

5/01/2010

 
ΚΡΙΟΣ
Ευνοϊκή μέρα για να αναλάβετε ένα αρκετά παραγωγικό επαγγελματικό έργο με κατάλληλους συνεργάτες. Είναι δυνατόν να διαπραγματευτείτε ένα παλαιότερο έργο, που είχε παρουσιάσει καθυστέρηση. Για αρκετούς, μια παλαιότερη προσωπική σχέση μπορεί να πάρει νέες διαστάσεις.


ΤΑΥΡΟΣ
Κατάλληλη μέρα για να σπουδαστικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Όσοι από εσάς εργάζεστε στον χώρο της εκπαίδευσης, θα έχετε μια σημαντική επιτυχία, ενώ κάποιοι άλλοι μπορείτε να ξεκινήσετε ένα ενδιαφέρον μαθησιακό πρόγραμμα.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Κατάλληλη μέρα για οριστικοποιήσετε μια επενδυτική δραστηριότητα, είτε αφορά στην εργασιακή σας κατεύθυνση, είτε αφορά στην αξιοποίηση περιουσιακών σας στοιχείων, είτε ακόμα στην τακτοποίηση χρεών και οφειλών προς τρίτους.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ευνοϊκή μέρα για οικογενειακή και συντροφική ζωή, με πολλές δυνατότητες για επικοινωνίες που λύνουν πρακτικά προβλήματα. ΟΙ προτάσεις που θα δεχτείτε και θα κάνετε έχουν πολλές και καλές πιθανότητες πραγματοποίησης.


ΛΕΩΝ
Τυχερή μέρα για αρκετούς από εσάς, ακόμα κι αν αυτά που θα σας δοθούν θα διευκολύνουν οριακά τις ανάγκες. Μια επαγγελματική εύνοια είναι αναμενόμενη, με άμεση επίδραση στα οικονομικά σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Όσο κι αν είστε μετριόφρονες, δεν μπορεί παρά να σας ικανοποιήσει η προσέλκυση ατόμων γύρω σας, τα οποία σας φλερτάρουν ανοιχτά αλλά με ευγένεια και μέσα στα πλαίσια της κοσμιότητας. Δείξτε την προτίμησή σας, αν θέλετε κάτι να εξελιχτεί στο κοντινό μέλλον.


ΖΥΓΟΣ
Αρκετοί από εσάς ίσως να καταλογίζετε σε άτομα της οικογένειάς σας ορισμένες από τις επαγγελματικές σας αποτυχίες. Είναι δυνατόν σήμερα να συνειδητοποιήσετε τι έχει συμβεί και να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη σας στα κοντινά σας πρόσωπα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η συναισθηματική κατανόηση του συντρόφου σας μπορεί σήμερα να σας συγκινήσει ιδιαίτερα και να συνειδητοποιήσετε πως είναι δυνατόν να υπάρξει φιλία μέσα σε μια ερωτική σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μια επαγγελματική εξέλιξη θα πάρει ευνοϊκό για σας χαρακτήρα, ακόμα κι αν διαταραχτούν οι εργασιακές συνήθειες που έχετε καθιερώσει. Κάποιες ρυθμίσεις θα αποφέρουν άμεσα βελτίωση στην εισοδηματική σας κατάσταση.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ευνοϊκές για σας θα είναι οι επαγγελματικές προτάσεις, με την προϋπόθεση ότι είναι ενταγμένες σε ένα μακροχρόνιο πρόγραμμα επαγγελματικών στόχων. 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ένα ταξίδι, μια μετακίνηση ή κάποιες συνθήκες φιλοξενίας θα σας ευχαριστήσουν και θα σας δώσουν την ευκαιρία να εκφράσετε κάποια εγκλωβισμένα συναισθήματα καθώς και τον συγκρατημένο ερωτισμό σας.


ΙΧΘΥΕΣ
Μια συνάντηση μπορεί να καταλήξει σε μια ενδιαφέρουσα οικονομική και επαγγελματική συζήτηση που θα σας δώσει νέες προοπτικές. Η συνάντηση με έναν παλιό καλό φίλο θα σας δώσει χαρά.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου