7/1/10

7/1/2010 Πέμπτη



7/1/2010 Πέμπτη


ΚΡΙΟΣ
Μια όχι και τόσο ευχάριστη επαγγελματική εξέλιξη θα σας αφήσει ανικανοποίητους και ίσως να γίνετε επιθετικοί και αρκετά θορυβώδεις.
Θα δυσκολευτείτε να συνεργαστείτε εάν δεν γίνουν υποχωρήσεις από την άλλη πλευρά.


ΤΑΥΡΟΣ
Παρά την επιθυμία σας να συνεργαστείτε σε διάφορους τομείς, οι σημερινές εξελίξεις θα σας εμποδίσουν να επιδείξετε την κατάλληλη συμπεριφορά.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Ίσως σήμερα να έρθετε μπροστά σε καταστάσεις όπου δεν θα μπορέσετε να εκφραστείτε συναισθηματικά. Είναι δυνατόν να πείτε πράγματα τα οποία δεν πιστεύετε και να δημιουργήσετε ανησυχία στο περιβάλλον σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σε αρκετούς από εσάς η ερωτική και συντροφική ζωή έχει πάρει μια ενδιαφέρουσα τροπή. Παρ΄ όλα αυτά, κάποιες οικογενειακές δυσκολίες μπορεί να σας εμποδίσουν να χαρείτε τον έρωτα και την αγάπη.


ΛΕΩΝ
Ενώ έχετε τον απαραίτητο ενθουσιασμό και γνωρίζετε αρκετά καλά τι πρέπει να κάνετε, ο τρόπος που επικοινωνείτε και προωθείτε το αντικείμενο της εργασίας σας δεν είναι ο πιο κατάλληλος. Προσέξτε τα λόγια σας!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εποχή είναι κατάλληλη για να φλερτάρετε και να διευκολύνετε την ερωτική σας ζωή. Σήμερα, όμως, θα πρέπει να προσέξετε τις ερωτικές σας επιλογές καθώς και τις κουβέντες σας.


ΖΥΓΟΣ
Όλο και περισσότερο ωριμάζουν οι συνθήκες για να παρθούν ορισμένες σοβαρές οικογενειακές αποφάσεις. Όσο εσείς αποφεύγετε να δηλώσετε αυτό που θέλετε, τόσο οι εξελίξεις θα κινούνται εναντίον σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι μέρες είναι κατάλληλες για επαγγελματικές διαπραγματεύσεις, συμφωνίες και συνεργασίες. Μόνο που, σήμερα, θα πρέπει να αναρωτηθείτε αν είστε διατεθειμένοι να συνεργαστείτε, υπολογίζοντας σοβαρά τον συνεργάτη σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Ίσως να δεχτείτε πικρά και άσκεφτα λόγια από κάποιο συνεργάτη σας ή ακόμα και από τον σύντροφό σας. Καλά θα κάνατε να σταθμίσετε με σοβαρότητα την κατάσταση, πριν το θέμα πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αρκετοί από εσάς παίρνετε όλο και περισσότερες ικανοποιήσεις από την εργασιακή σας εξέλιξη. Παράλληλα, όμως, αυξάνονται και οι απαιτήσεις από εσάς. Φροντίστε ώστε μην αναλάβετε περισσότερες ευθύνες από όσες μπορείτε να σηκώσετε.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η επιστροφή στην καθημερινότητα και στις ευθύνες της θα σας θυμίσει τα προβλήματα που είχατε αφήσει πίσω σας τις γιορτές. Η εσωτερική ανάγκη για βελτιώσεις στην προσωπική σας ζωή έρχονται σε αντίθεση με τις εργασιακές απαιτήσεις.


ΙΧΘΥΕΣ
Υπάρχει αρκετός κόσμος που θα ήθελε τη φιλία σας και τη δυνατότητα να είναι περισσότερες φορές κοντά σας και να απολαμβάνει την παρέα σας. Πάντα θα υπάρχουν οι κατάλληλες δικαιολογίες για να το αποφεύγετε, όμως καλό θα ήταν να κάνετε μια επιλογή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου