19/1/10

19/1/2010 Τρίτη



19/1/2010




ΚΡΙΟΣ
Η κοινωνική σας ζωή χρειάζεται ανανέωση και χρειάζεστε διασκέδαση και ψυχαγωγία. Δώστε περισσότερο χρόνο στους φίλους σας και φροντίστε κάποια θέματα υγείας.


ΤΑΥΡΟΣ
Η ανάγκη να είστε ανεξάρτητοι και αδέσμευτοι στην επαγγελματική σας ζωή αποκτά όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις, παρά τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που δημιουργεί αυτή η κατεύθυνση.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Σε αρκετούς από εσάς ίσως να επιστρέφουν παλαιότεροι φόβοι που σας εμπόδιζαν να είστε δημιουργικοί. Αντί να τους αποφύγετε, ασχοληθείτε μαζί τους και βρείτε τρόπο να τους βάλετε στην θέση που τους ανήκει.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με ιδιαίτερες συγκινήσεις και συχνές μεταπτώσεις στη διάθεσή σας, αρκετοί από εσάς θα έρθετε σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματά σας γύρω από τις σημαντικές εμπειρίες που αξίζει να ζήσετε.


ΛΕΩΝ
Αρκετοί από σας ίσως σήμερα να εισπράξετε μια άρνηση γύρω από κάποιες οικονομικές διευθετήσεις. Πάρτε τα μέτρα σας ώστε να μην σας επηρεάσει η απογοήτευση και κινηθείτε προς διαφορετικές κατευθύνσεις.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το κλίμα των βελτιώσεων που παρουσιάζεται στις οικογενειακές και επαγγελματικές σας σχέσεις μπορεί σήμερα να σας ξενίσει και να σας αναστατώσει. «Αν σας δώσουν ένα γάιδαρο, μην τον κοιτάτε στα δόντια»!


ΖΥΓΟΣ
Όλο και περισσότερο η καθημερινότητά σας γίνεται πιο ευχάριστη και δημιουργική. Αρκετοί από εσάς ετοιμάζεστε να ξεκινήσετε μια νέα εργασιακή απασχόληση ή να διευρύνετε την υπάρχουσα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ίσως να χρειάζεται να τακτοποιήσετε με ξεκάθαρο και απόλυτο τρόπο μια παλαιότερη φιλική σχέση που έχει μετατραπεί σε πρόβλημα. Αρκετοί από εσάς θα σηκώνετε ένα βάρος, έως ότου να μάθετε να το διευθετείτε με διαφορετικούς τρόπους.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Αρκετοί από εσάς βρίσκεστε μπροστά από μια απόφαση να βάλετε τέλος στην υπάρχουσα επαγγελματική σας δραστηριότητα. Η αύξηση του προσωπικού σας ενδιαφέροντος γύρω από οικογενειακά θέματα είναι δυνατόν να σας οδηγήσει σε σοβαρές ανακαλύψεις.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα επαγγελματικά προβλήματα που έχουν ανακύψει δεν θα λυθούν με τον τρόπο που τα αντιμετωπίζετε, δηλαδή να κάνετε πως δεν τα βλέπετε. Θα χρειαστεί να ασχοληθείτε σοβαρά και να αφιερώσετε αρκετό χρόνο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η επεξεργασία ορισμένων από τους φόβους σας, μπορεί να σας οδηγήσει στην κατανόηση ότι τρέφετε φόβους γύρω από οικονομικά ζητήματα και θέματα κοινωνικής καταξίωσης.


ΙΧΘΥΕΣ
Κάποιες ενοχλήσεις σε θέματα υγείας μπορεί να σας ανησυχήσουν. Ίσως χρειάζεται να δείτε με σοβαρότερο τρόπο τα προβλήματα που έχετε και να αναζητήσετε την κατάλληλη θεραπεία.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου