4/6/09

4/6/2009 Πέμπτη

Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου


ΚΡΙΟΣ

Μια αρκετά ισχυρή οικονομική συνεργασία μπορεί να ολοκληρωθεί σήμερα και να σας δώσει ικανοποίηση και πρακτικές λύσεις. «Γειώστε» την αισιοδοξία σας και μπείτε άμεσα σε μια δραστήρια και γόνιμη κινητοποίηση.


ΤΑΥΡΟΣ

Μια ισχυρή συνεργασία ή μια ιδιαίτερα σημαντική ερωτική σχέση αναπτύσσεται αυτές τις μέρες και θα καταρρίψει κάθε ενδοιασμό και επιφύλαξη που έχετε. Είναι αναμενόμενη η έντονη δραστηριοποίησή σας με σκοπό να ανταποκριθείτε επάξια.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Ευνοϊκή μέρα για αξιοποίηση κεφαλαίου και επενδύσεις. Οι κινήσεις σας αυτές τις μέρες θα καθορίσουν τις οικονομικές και επαγγελματικές εξελίξεις σας για το επόμενο διάστημα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η επίτευξη ενός δυνατού κοινωνικού ή επαγγελματικού στόχου είναι δυνατόν να ολοκληρωθεί αυτές τις μέρες. Παράλληλα, μια βαθιά τομή στα ερωτικά και συναισθηματικά σας θέματα ίσως να οδηγήσει γονιμότητα και σε αποφάσεις που θα στηρίξουν πρακτικά τη σχέση σας.


ΛΕΩΝ

Με αρκετές ψυχικές αντοχές ξεκινάει για σας ένας περίπου μήνας, με σημαντικές αποφάσεις στον επαγγελματικό και προσωπικό τομέα. Οι καταστάσεις που θέλουν βαθύ ξεκαθάρισμα θα χρειαστούν όλο το κουράγιο και τη δύναμή σας για να ολοκληρωθούν


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η παρουσία μιας ισχυρής καθοδήγησης θα σας κατευθύνει στις σωστές κινήσεις, σχετικά με οικονομικά και οικογενειακά θέματα. Ίσως να χρειαστεί να υπερασπίσετε με σθένος κάποιες απόψεις και αξίες που θεωρείτε σημαντικές.


ΖΥΓΟΣ

Θα χρειαστεί να διαχειριστείτε με στιβαρότητα και επιμονή κάποια οικογενειακά ζητήματα ή, τουλάχιστον, να βοηθήσετε το σύντροφό σας να φέρει σε πέρας κάποια κοινά θέματα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ισχύς και η επιρροή σας στο περιβάλλον σας είναι ιδιαίτερα αυξημένη αυτές τις μέρες. Αξιοποιείστε την κατάλληλα με επιμονή και με αίσθημα δικαιοσύνης. Μετατρέψτε τα έντονα συναισθήματά σας σε πράξεις που αποδίδουν τις ευθύνες και δίνουν λύσεις.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Μάλλον δεν είναι αρκετή η αισιοδοξία για τις εξελίξεις, αλλά θα χρειαστεί να καταβάλλετε συγκεκριμένες προσπάθειες για να έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αρκετοί από εσάς θα χρειαστεί να εργαστείτε με πάθος, δημιουργικότητα και αντοχές, προκειμένου να ολοκληρώσετε ή να εξελίξετε ένα δημιουργικό έργο. Μια ισχυρή ερωτική ή φιλική σχέση μπορεί να σας ενισχύσει με δυναμικό τρόπο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συγκεντρώστε τις δυνάμεις και τακτοποιήστε με δυναμικό και συστηματικό τρόπο κάποιες βαριές και κοπιαστικές εργασίες. Είναι απαραίτητο να ελευθερωθείτε από το άγχος των εκκρεμοτήτων του παρελθόντος.


ΙΧΘΥΕΣ

Μια βαθιά τομή μπορεί να γίνει αυτές τις μέρες με τις φιλικές και επικοινωνιακές σας σχέσεις. Οι συζητήσεις είναι δυνατόν να ακουμπήσουν σημαντικές πτυχές σχετικά με τον τρόπο ζωής και τις επιδιώξεις σας.


Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών

γίνονται μαθήματα Αστρολογίας

καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου

Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα

Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου