28/6/09

28 - 29/6/2009

Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου


Μια αισιόδοξη και ανακουφιστική νότα στις αρχές της επερχόμενης εβδομάδας, μπορεί να μετατραπεί σε καταστάσεις γεμάτες από εμπλοκές και παρεξηγήσεις. Επιλέξτε όσο είναι δυνατόν την επαφή με τη φύση και αποφύγετε να δώσετε βάση σε υποσχέσεις.


ΚΡΙΟΣ

Αντιμετωπίστε με ψυχραιμία τους εκνευρισμούς που μπορεί να προκύψουν στις κοντινές σας σχέσεις. Οι λεπτομέρειες που συνήθως παραμελείτε έχουν σημασία και για σας και για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.


ΤΑΥΡΟΣ

Αυξημένη θα είναι σήμερα η κοινωνικότητα και η δραστηριοποίησή σας μαζί με άλλους ανθρώπους. Κρατείστε σε απόσταση τα προσωπικά σας συναισθήματα και καλύψτε τις ανάγκες του περιβάλλοντός σας, που μάλλον ζητά την συμβουλή και την προσοχή σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Αρκετά μπερδεμένοι και προβληματισμένοι θα είστε σήμερα, με δυσκολία επικοινωνίας με το άμεσο περιβάλλον σας και ειδικά με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας. Οι απότομες και κάπως σκληρές εκφράσεις σας μπορεί να αναστατώσουν τους γύρω σας.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συναισθηματικά συγκρατημένοι και ενεργειακά δραστήριοι, περάστε σήμερα τη μέρα σας αποφεύγοντας τα πολλά λόγια και επιμένοντας σε χρήσιμες πράξεις. Ίσως χρειαστεί να ξεπεράσετε την «ξεροκεφαλιά» σας.


ΛΕΩΝ

Ξεκινήστε με προσοχή και μεθοδικότητα να υλοποιείτε ένα σοβαρό επαγγελματικό έργο, που έχετε αναλάβει. Θα χρειαστεί να θέσετε ένα ευέλικτο πρόγραμμα και να λάβετε υπόψη σας μια σειρά από παράγοντες που το επηρεάζουν,


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μετατρέψτε το άγχος σας σε παραγωγικότητα και αξιοποιείστε κάθε στιγμή της ημέρας, φροντίζοντας να ολοκληρώνετε κάθε εργασία με την οποία θα ασχοληθείτε. Εστιαστείτε σε ένα πράγμα κάθε φορά και δώστε τον καλλίτερο εαυτό σας.


ΖΥΓΟΣ

Ένα ταξίδι, μια μετακίνηση, ακόμα και μια μικρή βόλτα μπορεί να σας αλλάξει τη διάθεση προς το καλλίτερο. Η επαφή με τη φύση θα σας χαλαρώσει και θα δώσει διέξοδο στο κατακρατημένο άγχος σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ευνοϊκή μέρα για συντροφική και ερωτική ζωή. Αν η μετριότητα σας ενοχλεί, ίσως σήμερα να δείτε πως υπάρχει χαρά και ανακούφιση στα μικρά και αφανή πράγματα. Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πρακτικότητα δεν είναι κάτι που σας χαρακτηρίζει, όμως θα χρειαστεί να δοκιμαστείτε σε αυτό τον τομέα. Γι΄ αυτό φροντίστε να επιδείξετε σύνεση και να ζητήσετε βοήθεια σε θέματα που χρειάζονται απλές και ξεκάθαρες εκτιμήσεις.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κατάλληλη μέρα για να οργανώσετε από κάθε πλευρά τις δραστηριότητες που σας ενδιαφέρουν. Οι επιλογές σας μπορεί να διευκολυνθούν εάν καταγράψετε τα συν και τα πλην κάθε θέματος, που σας προβληματίζει.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι αλλαγές παραστάσεων και απρόοπτα συμβάντα μπορούν σήμερα να σας βγάλουν από το άγχος και τη μελαγχολία σας. Ίσως, όμως, να μην αποφύγετε το συναίσθημα της νοσταλγίας για καταστάσεις του παρελθόντος.


ΙΧΘΥΕΣ

Ευνοϊκή μέρα για συντροφική και ερωτική ζωή. Στηριχτείτε στη δύναμη της λογικής του συντρόφου σας και διδαχτείτε από την πρακτικότητα και τον αντικειμενικό τρόπο της σκέψης του.



Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών

γίνονται μαθήματα Αστρολογίας

καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου

Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα

Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου