19/6/09

19/6/2009 Παρασκευή

Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου


ΚΡΙΟΣ

Έχετε όλες τις προϋποθέσεις για να τοποθετήσετε σε ένα καλό και εξελίξιμο πλαίσιο την πορεία του δεσμού ή του γάμου σας, ή ακόμα και για να κάνετε πιο πρακτική και εφαρμόσιμη μια επαγγελματική σας συνεργασία.


ΤΑΥΡΟΣ

Αρκετοί από εσάς θα πάρετε μια σημαντική βοήθεια από το οικογενειακό σας περιβάλλον, είτε πρόκειται για υλικά και οικονομικά οφέλη, είτε πρόκειται για ηθική στήριξη και εμψύχωση.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα κατάλληλο άτομο μπορεί να «σπάσει» τη φραγή που έχετε δημιουργήσει σε ερωτικά και συναισθηματικά θέματα. Είναι κατάλληλος καιρός να εισπράξετε ευχαρίστηση μέσα από την αγάπη και το ερωτικό ενδιαφέρον, που σας προσφέρεται.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευνοϊκή μέρα για οικονομικές βελτιώσεις, αύξηση εργασιών, επαγγελματική δραστηριότητα, οικογενειακά ξεκαθαρίσματα και ευεργετικές διευθετήσεις με δημόσιες υπηρεσίες.


ΛΕΩΝ

Μια ερωτική πρόταση ή μια συμφέρουσα επαγγελματική συνεργασία θα εμφανιστεί μπροστά στους περισσότερους από εσάς. Είναι, μάλιστα, πολύ πιθανόν να είναι άμεσα εφαρμόσιμες και με γρήγορα αποτελέσματα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ανάγκη σας για ολοκληρωμένη ερωτική ζωή συσχετίζεται άμεσα αυτό τον καιρό με την επαγγελματική και οικονομική σας ζωή. Ίσως να χρειάζεται να μετακινήσετε ένα μέρος της προσοχής και του χρόνου σας από τα εργασιακά σας προς την ενίσχυση των σχέσεών σας.


ΖΥΓΟΣ

Αυτές οι μέρες είναι ενισχυτικές για τις ερωτικές σχέσεις σας, είτε με τους υπάρχοντες συντρόφους σας, είτε με καινούργιες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Μια ταξιδιωτική ή επικοινωνιακή εμπειρία θα σας κάνει πολύ καλό.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επιχειρηματικά δραστήριοι και με αναπτερωμένο το ηθικό, θα έχετε αυτές τις μέρες πολύ καλά αποτελέσματα στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Ιδιαίτερα ερωτική μέρα για τους περισσότερους από εσάς. Υποσχέσεις αγάπης και ενδιαφέροντος σας περιμένουν και, ίσως, προτάσεις για μονιμοποίηση του δεσμού σας, για όσους είστε αδέσμευτοι.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια επαγγελματική βελτίωση είναι αναμενόμενη. Παράλληλα, αυτές τις μέρες, πολλά πρόσωπα διεκδικούν την αγάπη και την προσοχή σας. Χαρείτε, όσο μπορείτε, τις εκδηλώσεις τους και αναπτύξτε με κάθε τρόπο τους δεσμούς που σας κρατούν κοντά τους.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένας έρωτας εκδηλώνεται αυτές τις μέρες στη ζωή σας. Επικοινωνήστε τα συναισθήματά σας και εισπράξτε την αποδοχή και το ενδιαφέρον από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.


ΙΧΘΥΕΣ

Η πιθανότητα αλλαγής στο χώρο της κατοικίας ή της επαγγελματικής σας έδρας, μπορεί να σας δημιουργήσει απρόοπτα έξοδα, όμως θα σας λύσει σοβαρά ζητήματα διαβίωσης.



Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών

γίνονται μαθήματα Αστρολογίας

καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου

Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα

Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου