25/6/09

25/6/2009 Πέμπτη

Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου



ΚΡΙΟΣ

Δυσκολίες, καθυστερήσεις και αμφιβολίες θα παρουσιαστούν σήμερα σε θέματα σχετικά με επαγγελματικές και συναισθηματικές δεσμεύσεις. Οι υπόγειες αντιδράσεις και συγκρούσεις από το κοντινό σας περιβάλλον είναι αναμενόμενες.


ΤΑΥΡΟΣ

Δύσκολες θα είναι σήμερα οι επαγγελματικές σας συνεργασίες και είναι πιθανόν οι εργασιακές απαιτήσεις να είναι αρκετά βαριές για σας ή ακόμα και ανέφικτες.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα οικονομικό ζήτημα παρουσιάζεται αξεπέραστο και είναι δυνατόν να σας οδηγήσεις σε αναπροσαρμογές στις αποφάσεις που έχετε πάρει. Αποφύγετε τις ερωτικές και συναισθηματικές επαφές μιας και οι συνθήκες οδηγούν σε ένταση και αρνητικά συναισθήματα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρκετά βάρη «έχουν πέσει στους ώμους σας» και ίσως να είναι δύσκολη η διευθέτησή τους. Όμως, αυτή η κατάσταση μπορεί να σας δημιουργεί επιπρόσθετες δυσκολίες στην συντροφική σας σχέση και να την επιβαρύνει με ζήλιες, γκρίνια και υπόγειες διεκδικήσεις.


ΛΕΩΝ

Αντιμετωπίστε με υπομονή και μεθοδικότητα την επαγγελματική κρίση, που φαίνεται συνεχώς να βαθαίνει και να σας οδηγεί σε μεγάλες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις. Μη φοβηθείτε να πάρετε «γενναίες αποφάσεις»!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι οικονομικές δυσκολίες θα σας δώσουν σήμερα την εικόνα του αδιέξοδου και θα χρειαστεί να σκεφτείτε πολύ σοβαρά την επόμενη κίνησή σας. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να αποφασίσει τη νέα κατεύθυνση.


ΖΥΓΟΣ

Η εμπλοκή της οικογένειάς σας στην διαπροσωπική και συντροφική σας σχέση μπορεί να αποβεί αρκετά προβληματική. Προσπαθήστε να κρατήσετε σε απόσταση τις δύο πλευρές όσο αυτό είναι δυνατόν.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σθεναρή παρουσία και η συναισθηματική πίεση του συντρόφου σας μπορεί να γίνει ισχυρό κίνητρο για σας, ώστε να κάνετε μεγάλα βήματα και υπερβάσεις στον επαγγελματικό τομέα της ζωής σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένας επαγγελματικός στόχος είναι πλέον ορατός και εφικτός να πραγματοποιηθεί, ακόμα και αν απαιτήσει κάποιες σοβαρές οικονομικές θυσίες από μέρους σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η δυσκολία να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορες εργασιακές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις μπορεί να οφείλεται σε μεγάλο βαθμό από την οικογενειακή σας κατάσταση. Θα χρειαστεί να σταθμίσετε όλους τους παράγοντες, πριν αποφασίσετε.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μάλλον θα πρέπει να αποκλείσετε τις οικονομικές ή επενδυτικές προτάσεις που σας έχουν γίνει, επειδή δεν βελτιώνουν ιδιαίτερα την υπάρχουσα κατάσταση.


ΙΧΘΥΕΣ

Αποφύγετε να κινηθείτε με παρορμητικό και με άσκεφτο τρόπο σε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα. Δεν χρειάζεται να κάνετε «απονενοημένα διαβήματα». Διατηρείστε την ψυχραιμία σας και περιμένετε καλλίτερες συνθήκες.



Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών

γίνονται μαθήματα Αστρολογίας

καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου

Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα

Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου