3/6/09

3/6/2009 Τετάρτη

Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου


ΚΡΙΟΣ

Οι εκδηλώσεις αγάπης, ρομαντισμού και έρωτα πληθαίνουν και μπορούν να συνδυαστούν με μια επιτυχία σε θέματα επαγγελματικής συνεργασίας. Οι διαπραγματευτικές σας δυνατότητες είναι αυξημένες και θα έχουν άμεσα και θετικά αποτελέσματα.


ΤΑΥΡΟΣ

Η βελτίωση της κοινωνικής σας ζωής μπορεί να σας ανοίξει νέους δρόμους οικονομικών και επαγγελματικών βελτιώσεων. Η γλυκύτητα και η κατανόηση που διαθέτετε σας κάνει περιζήτητους σε παρέες και συνεργασίες.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Αρκετοί από εσάς μπορεί να νιώσετε σας «την Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων»! Νέες αισθήσεις και κατανοήσεις θα σας προσεγγίσουν και από εσάς εξαρτάται με ποιόν τρόπο θα τις αξιοποιήσετε. Οι ευκαιρίες για να αλλάξετε κάποιες πεποιθήσεις είναι μπροστά σας, αρκεί να τις δείτε!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κατάλληλη μέρα για προσφορά δώρων αγάπης σε πρόσωπα του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Η ανιδιοτελής έκφρασή σας θα σας ανεβάσει στην εκτίμηση και την αγάπη τους.


ΛΕΩΝ

Ευνοϊκή μέρα για να εισπράξετε συναισθήματα αγάπης από το άμεσο περιβάλλον σας. Σε αρκετούς από εσάς θα υπάρξουν οικονομικές και επαγγελματικές διευκολύνσεις από μη αναμενόμενες πηγές.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευνοϊκή μέρα για οικονομικές, επαγγελματικές και σπουδαστικές δραστηριότητες. Αξιοποιείστε τις συγκυρίες και ανταποδώστε τις προσφορές που θα σας γίνουν.


ΖΥΓΟΣ

Μια θετική συναισθηματική αλλαγή συμβαίνει αυτές τις μέρες στους περισσότερους από εσάς. Οι ψυχικές σας διακυμάνσεις περιέχουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας και αλλαγής του συνολικού σκηνικού της ζωής σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεχτείτε την ψυχική και συναισθηματική κατάθεση από το σύντροφο, τους συνεργάτες και την οικογένειά σας. Πάρτε τη δύναμη που χρειάζεστε, είτε υλική είτε συναισθηματική, και κινηθείτε άμεσα και αποφασιστικά.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Μέρες με αισθητικές και καλλιτεχνικές απαιτήσεις. Διορθώστε αισθητικά τους χώρους που κατοικείτε και εργάζεστε και γεμίστε με θετικές εικόνες από τη φύση τους ανθρώπους και τα θαύματα τις ζωής.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι επαγγελματικές εξελίξεις σας ευνοούν, γι΄ αυτό αξιοποιείστε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Μια σχέση αγάπης και κατανόησης εξελίσσεται διαρκώς και μπορεί να σας γεμίσει με χαρά και αισιοδοξία.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτές οι μέρες θα σας δώσουν απλόχερα την αποδοχή, την αγάπη και την τρυφερότητα που χρειάζεστε. Τελικά, τίποτα δεν μπορεί να υποκαταστήσει την ικανοποίηση και την πληρότητα που προέρχεται από τις απλές ανθρώπινες σχέσεις.


ΙΧΘΥΕΣ

Μια επαγγελματική εξέλιξη θα σας ικανοποιήσει ιδιαίτερα και θα καταλαγιάσει τις ανησυχίες σας για το άμεσο μέλλον. Ανανεώστε την πίστη σας στη θετική ανθρώπινη πλευρά.


Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών

γίνονται μαθήματα Αστρολογίας

καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου

Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα

Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου