11/6/09

11/6/2009 Πέμπτη


Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου



ΚΡΙΟΣ

Άνοιγμα στις επικοινωνίες, τις συναντήσεις και τις επαφές σας αναμένεται αυτές τις μέρες, με ποικίλες απόψεις και προσπάθεια για να υπάρξουν δημιουργικά συμπεράσματα.


ΤΑΥΡΟΣ

Τα οικονομικά θέματα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο αυτές τις μέρες για σας. Η αισιόδοξη διάθεσή σας θα πρέπει να συνοδευτεί με πιο συγκεκριμένες εκτιμήσεις και δράση, προκειμένου να αποφύγετε αοριστίες και λανθασμένα συμπεράσματα.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Ευχάριστη μέρα για σας, με πολλαπλές συναντήσεις και επαφές σε φιλικό και ερωτικό επίπεδο. Νέες πληροφορίες, ανατροπές στην πεπατημένη τακτική σας αλλά και καινούργιοι φίλοι με πληθωρικές εκδηλώσεις θα ανανεώσουν αρκετές πλευρές της ζωής σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευνοϊκή μέρα για δημιουργικές ενασχολήσεις. Μπορούν να υπάρξουν καλά αποτελέσματα σε θέματα επικοινωνίας, σπουδών, γραφής αλλά και αναγνώρισης κάποιων ψυχολογικών διεργασιών.


ΛΕΩΝ

Ευνοϊκή μέρα για την ανάπτυξη και τη βελτίωση της οικονομικής σας ζωής Βρεθείτε με φίλους και ανταλλάξτε απόψεις, που βελτιώνουν τη δυνατότητά σας να επιλέξετε παράλληλους και συμπληρωματικούς δρόμους σχετικά με την πρακτική πλευρά της ζωής σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανταποκριθείτε στην πρόκληση για να επεξεργαστείτε μια σειρά από καινούργια στοιχεία, που ίσως να σας μπερδεύουν αρχικά, όμως περιέχουν πληροφορίες που ανεβάζουν την αισιοδοξία και τη δημιουργικότητά σας.


ΖΥΓΟΣ

Οι πρόσφατες αλλαγές στην οικονομική σας ζωή ήδη επιδρούν άμεσα στην συναισθηματική σας κατάσταση, με αμφίρροπους και πολλαπλούς τρόπους. Δεν έχετε ακόμα ξεκαθαρίσει τη νέα στρατηγική και τις κινήσεις σας, ώστε να υπάρξει εξισορρόπηση στην καθημερινότητά σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια ευρύτητα από συναισθηματικές ανταλλαγές και ερωτικές επικοινωνίες θα γεμίσει τον χρόνο αλλά και την ψυχή σας. Για αρκετούς από εσάς, ένας έρωτας «ανοίγει τα φτερά του»!


ΤΟΞΟΤΗΣ

Απρόοπτες επαγγελματικές αλλά και ερωτικές προτάσεις με ευνοϊκές προεκτάσεις, μπορεί σήμερα να ξαφνιάσουν αρκετούς από εσάς, με την δυναμική και τις προοπτικές τους.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα νέο πεδίο γνώσεων και εμπειριών μπορεί να ανοιχτεί μπροστά σας αυτές τις μέρες και να σας δώσει χαρά, αισιοδοξία αλλά και ενδυνάμωση σε θέματα προσανατολισμών και αποφάσεων.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια νέα πηγή εσόδων ή ακόμα και ένας νέος τρόπος καλλίτερης αξιοποίησης των πόρων που διαθέτετε θα σας δώσει αυτές τις μέρες ανάσα και αισιοδοξία, μέσα από τις απρόοπτες λύσεις που θα γεννηθούν.


ΙΧΘΥΕΣ

Αρκετοί από εσάς ίσως να μπερδευτείτε αυτές τις μέρες σε ζητήματα ερωτικών επιλογών, μιας και θα παρουσιαστούν περισσότερες τις μιας προτάσεις για γνωριμία και σχέση. Παράλληλα, ανοίγουν απρόοπτα οι επαγγελματικοί σας δρόμοι.



Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών

γίνονται μαθήματα Αστρολογίας

καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου

Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα

Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου