10/6/09

10/6/2009 Τετάρτη

Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου


ΚΡΙΟΣ

Μια σημαντική οικονομική συνεργασία μπορεί σήμερα να ολοκληρωθεί και να πάρει «σάρκα και οστά». Τα επαγγελματικά και οικονομικά σας αποτελέσματα θα ενδυναμώσουν τις προσωπικές σας σχέσεις ή και αντίστροφα.


ΤΑΥΡΟΣ

Αρκετοί από εσάς ζείτε μια σημαντική ερωτική σχέση ή τουλάχιστον θα έχετε μια δυνατή συναισθηματική πρόταση. Απολαύστε τις έντονες συγκινήσεις των ημερών, ανεξάρτητα από την κατεύθυνση θα πάρουν στο άμεσο μέλλον.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Αρκετοί από εσάς θα δυσκολευτείτε να κρατήσετε μυστικό έναν έρωτα και ίσως «ενδώσετε» στην περιπέτεια που ανοίγεται μπροστά σας. Μοιραστείτε τη συναισθηματική και ερωτική σας διάθεση.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειάς σας καθώς και τον σύντροφό σας και ανακαλύψτε τους δεσμούς που σας συνδέουν. Έχετε ανάγκη να είστε ενταγμένοι μέσα σε μια ομάδα, με κριτήριο τη συναισθηματική ανταπόκριση.


ΛΕΩΝ

Ετοιμαστείτε να εισπράξετε με σαφή και έντονο τρόπο τα θετικά αποτελέσματα των υλικών και ψυχικών σας επενδύσεων σε θέματα οικογένειας και εργασίας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αρκετοί από εσάς αποπνέετε μια αίσθηση ισχυρής λογικής, που αξιοποιεί δημιουργικά το συναίσθημα. Ερωτισμός, εμπειρία και λογικότητα συνδυάζονται αυτές τις μέρες αρμονικά και σας μετατρέπουν σε ισχυρούς παράγοντες σοφίας στο περιβάλλον σας.


ΖΥΓΟΣ

Η αίσθηση της οικονομικής ασφάλειας είναι απαραίτητη για να νιώσετε και συναισθηματικά ασφαλείς. Οι πρόσφατες οικονομικές λύσεις θα επιδράσουν θετικά στο ζωντάνεμα της ερωτικής και συναισθηματικής σας ζωής.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρκετοί από εσάς είναι έτοιμοι να δεσμευτούν απέναντι σε μια βαθιά συναισθηματική και ερωτική σχέση. Ευνοϊκή μέρα είτε για να προτείνετε, είτε για να αποδεχτείτε προτάσεις.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια φιλική σχέση θα αποκτήσει ισχυρή επιρροή στη ζωή σας και ίσως να γίνει μια ισχυρή δύναμη προσωπικής σας μεταμόρφωσης. Ευνοϊκή μέρα για επαγγελματικές συμφωνίες.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια βαθιά ερωτική σχέση αναπτύσσεται αυτές τις μέρες για αρκετούς από εσάς και θα σας πάρει όλο το δυναμικό και το ενδιαφέρον σας. Εναλλακτικά, οι σχέσεις με τα παιδιά σας βαθαίνουν αλλά και η δημιουργικότητά σας φτάνει σε ψηλά επίπεδα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συνειδητοποιήσεις και καινούργιες ιδέες μπορεί να ξεφυτρώσουν και να σας κινητοποιήσουν σε άλλες κατευθύνσεις από αυτές που ακολουθείτε, σε θέματα φιλικών και ερωτικών σχέσεων, καθώς και στην οικονομική διαχείριση.


ΙΧΘΥΕΣ

Μια διάθεση αλλαγής επικρατεί σήμερα, με αρκετές όμως επιφυλάξεις και συναισθηματικές αναστολές. Δεν είναι, πια, ικανοποιητική είτε η πλήρης συναισθηματική ταύτιση είτε η απόσυρση και η απομόνωση.



Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών

γίνονται μαθήματα Αστρολογίας

καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου

Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα

Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου